Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.346
Cevap
174
Favori
895.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadada Electrolux Ultra Flex UFFLEX modeli kişiye özel indirim ile 650 tl ye satılıyor + 50 tl de banka puanı ile 600 tl ye mal oluyor
    electrolux müşteri hizmetlerinden teknik elemanla görüştüm 980 civarında fiyatı olan zucanimal dan göze çarpan farkları hepa 12 filtre ve hayvan tüyleri için özel bir başlığı
    hepa 12 filtre de hepa 13 ten teknik elamanın anlattığına göre pek fark yok ufflex modelinin emiş gücü tam hatırlayamadım ama 30-40 wat daha yüksek idi + 12 metre kablosu var bir de
    nilfisk alacaktım eşim ısrarla toz torbasız istedi sadece evin bir halısını çektikten sonra toz haznesinin neredeyse dolduğunu görünce hem çok şaşırdım hem de torbalı almadığıma sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Yazdığınız modelin emiş gücünü bilmiyorum hocam. Nilfiskin sitesinden emiş gücünü bulmaya çalışın.
    http://documents.nilfisk-advance.com/Nilfisk/NilfiskConsumer/TR/CatalogueIndoor/Evtipi2012/
    Şu katalogda 12. sayfayı açarsanız Nilfisk'in Extreme-Power-Bravo serilerinin emiş gücü değerlerini görebilirsiniz.
    Nilfiskte en çok Extreme Eco dikkatimi çekmekte. 1250Watt ile boru ucunda 335Watt gibi yüksek emiş gücü sağlayabiliyor ve Hepa 14.
    Ayrıca Electrolux USORIGINDB 340Watt emiş gücü, uzun kablosu, 65db ile düşük ses seviyesi ve düşük torba-filtre masrafı ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor.
    Miele S8310 daha çok dayanıklılığı ile öne çıkarken gene yüksek emiş gücü sağlamakta ve kaliteli-büyük toz torbalarıyla öne çıkmakta.
    Bu 3 model torbalılarda en çok tercih edilen f/p ürünleri. Candoğan beyin kıyaslamasını da koyayım.

quote:

Miele'nin farkı:
    -Garanti süresi kısa olsa da en uzun ömürlü süpürge olması.
    -Sarf malzemesinin biraz pahalı olması. Ancak süpürgemarket'in torbaları ile mükemmel performans alabiliyorsunuz.
    -Sonradan Hepa filtre almanız lazım, mevcutta hepa yok.
    -Hepa filtre alırsanız filtrelemesi oldukça başarılı.
    -Klasik gürültüsü var, sessizlik iddiası yok.

Nilfisk'in farkı:
    -Filtrelemesi en başarılı süpürge. Hepa 14 sayesinde ortama emsal markalardan 10 kat daha az partikül salıyor.
    -5 yıl garantili
    -Vakum ve emiş gücü diğerlerinden daha yüksek, kısmanız bile gerekecektir. (400w, 30kpa vakum)
    -Hepa filtre fiyatı astronomik
    -Torbalarının fiyatı pek uygun değil.
    -Cihazı kaba, ergonomik değil.
    -71dB, sesi az.

Electrolux'ün farkı: (USORIGINDB)
    -Sessizlik yönünden en iyisi. (65dB, çok daha sessiz) 340w çekim, 29kpa vakum gücü var.
    -Filtelemesi güzel ve orijinal sarf malzemesi pahalı değil.
    -Ergonomi yönünden çok başarılı; kablosu uzun, küçük aparatı el altında ve 3 işi birden yapıyor.
    -Ana başlığı yere fazla yapışıyor, bence Nilfisk ve Miele'nin ana başlığı daha iyi.
    -Kablosu biraz ince, yassı olmasından kaynaklı olabilir.

peki max 550tlye alınabilecek çekiş gücü en iyi süpürge hangisidir.
    torbalı modellerrin sessizlik sunması sebebiyle torbalı tercihim.
    arçelik bıktırdı. motoryn önündeki dandirik sünger filtre sürekli dolup tıkanıyor, ancak yıkayınca temizleniyor. ve kuruması için 1 gün geçiyor. çekiçle dalacam yeni süpürge alınca

max 550tl en iyi çekiş hangi süpürge??

• hamidowic kullanıcısına yanıt
    Hocam dün action plus special'ı sormuştunuz.

Boru ucunda 380Watt gibi geçekten yüksek bir emiş gücü varmış. Fakat 77db gibi yüksek sese sahip olması ve HEPA10 gibi düşük filtre kullanması yüzünden alınmaz bence. Çünkü yakın fiyatta Power ve Extreme serileri var 70db ve Hepa 13-14 ile.

Nilfisk Extreme Eco(Hepa-14 335 Watt), Nilfisk Power Allergy/Special(Hepa13- 350Watt), Nilfisk Power Eco(Hepa 12-335Watt) modellerinden birini uygun fiyata bulursanız alınabilir.
    Ayrıca Miele S8310 var emiş gücü yüksek(tam değerini bilmiyorum). Hepasız geliyor fakat Hepa 13 uyumlu. Torbaları kaliteli
    Electrolux USORIGINDB 340Watt emiş gücü var. 65db ile üstteki Miele-Nilfsik modellerin yarısı kadar sese sahip. Hepa 12 ile geliyor(Hepa 13 uyumlu). Sarf malzeme fiyatları açısından da üstteki iki markaya göre daha avantajlı.
    Bir de Electrolux USENERGY var 260Watt emiş gücü ile. USORIGIN'ın nerdeyse yarısı kadar elektrik harcamasıyla öne çıkıyor ve 61db ile USORIGIN'ın %65'i kadar sese sahip.
    Bir önceki mesajımda Candoğan beyin S8310-USORIGINDB-Extreme Eco için yaptığı kıyaslamayı da koymuştum. Ona da bakın.

• Usorigin iyimis ozaman dostum, fiyatta nilfiskten dusuk.
    Ceksin guzel supursun yeter.
    Kari koca calisinca bu isler cok onemli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır çekişi iyi olan kablosuz bir süpürge arıyorum.

En sonunda gidip dyson dc62 alacağım.

Bu ayarda önerebileceğiniz bir süpürge var mı acaba?

Ya da dyson dc62 kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arnica boranın 3. senenin sonunda bizi yarı yolda bırakmasının ardından nilfisk'in elite parquet modelini aldık. Diğerleri süpürgeyse bu nedir diyor insan
    henüz birkaç günlük kullandık ama kafanıza takılan soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yararlı bilgiler için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuy genel olarak bir göz attım. Nilfisk hakkında çok iyi yorumlar var. Başka birkaç marka daha benzer olarak dile getirilmiş. Ancak dyson hakkında bir yoruma rastlayamadım.
    Geçen gün rainbow tanıtımına geldiler ve alerji astım hastaları için bu konunun önemli olduğunu normal süpürgelerin arkadan toz kaçırdığını gösterdiler. Halılardan çok fazla toz çıktı ve rainbow kullanımından bir süre sonra bu tozların evde artık çok olmayacağını söylediler. Yalnız rainbow çok pahalı. O kadar pahalı olmayan ancak toz kaçırma ve hijyen konularında üst seviye, alerjik durumlara duyarlı bir süpürge arıyorum. Dyson ın modelleri bana cazip geldi. Yani fiyat konusunda 1500TL civarı da olabilir ancak temizlik ve hijyenden ödün vermesin.
    Bir de filtre olduğu zaman illaki dolduğunda bu toz kaçırma olur gibi geliyor bana. Filtresiz daha makul gibi duruyor. Onun için nilfisk yerine dyson a baktım ama tabi bu işi benden çok araştıranlar, bilenler var. Onların bilgi ve tecrübelerine de kulak vermek lazım.

• dyson hakkında fazla yorum bulamazsınız süpürgede bir olumsuzluk olduğundan değil fiyatının pahalı olduğundandır,1500 tl ye kadar alabilirim diyorsanız macera aramaya gerek yok 1200 tl civarı nilfisk extreme complete x-300 alın ve arkanıza bakmayın.
  • http://www.bolbolucuzluk.com/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=0&q=CSC201&dispatch=products.search arkadaslar indirimde dusunen olursa 10
    Tl lik indirim ceki gonderebilirim

• http://www.bolbolucuzluk.com/arzum-ar-447-aquavita-su-filtreli-elektrikli-supurge.html arkadas fiyat cok dustu hic biyerde bu fiyata bulunmucak makine 152 tl tum sitelere baktim sadece burda ucuz kacirmayin kisa bir surelige dior

• THOMAS TWIN 2 ALDIM FİYATI ÇOK UYGUNA GELDİ ARKADAŞLAR ,GELİNCE PERFORMANSDAN BAHSEDERİM
  • suzi dilara kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dediğiniz gibi alınca insan unutuyor. İnşallah sizde unutturacak bir makine alırsınız :)
    Aksamları basit ve kırılgan gelmedi bana ama başka makineleri test etmiş biri değilim, karşılaştırma yapamam. Koldan kumandası yok. Koldan sadece hava giriş ayarı var. Koldan kumandalılar çabuk bozuluyor diye duymuştum. Bu arada rowenta'dan hala memnunum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Uzun zamandır çekişi iyi olan kablosuz bir süpürge arıyorum.

Bu konuda Electrolux Ergorapido üzerine bir süpürge görmedim. Hanım kablolu süpürgenin yerini unuttu desem yalan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progress -- 14 Mart 2015; 1:37:10 >
  • Elektrik süpürgesi alacak olanlara tavsiyem dır.uzun süredir araştırdıktan sonra çevremdeki arkadaşlarımın tavsiyelerine uyarak dyson dc 52 Animal complete elektrik süpürgesi aldım.golden cinsi köpeğin var evimde beslediğim tangel free ve groom tool özel başlığı ile tüy problemim orttadan kalktı.dyson bu konuda en iyisi Dc 52 de hiç bir filtre kullanımı söz konusu değil fitre veya torba maliyeti yok bakım yapmak veya yaptırmak gibi bir problemde kalmadı doğal olarak 1300 w motor gücüne rağmen 290 AW emiş gücü mükemmel air waat terimi sizi yanıltmasin 580w emiş gücüne tekabül ediyor ve kesinlikle emiş gücü kaybı yok . Evde hayvan besleyen ve Aslım alerji gibi rahatsızlikları olanlar için alınabilecek tek cihaz diyebilirim.bu 5.süpürgem olacak daha önce suluda dahil olmak üzere 4 süpürge eskittim neyseki bu kez aradığım gerçek süpürgeyi buldum

• Birde dyson la süpürmeni tavsiye ederim malesef toz torbası ve filtre(hazneli) sistemle çalışan tüm süpürgeler gözle göremediģimiz toz akarlarını ve alerjenleri yakalamakta yetersiz kalıyor.dyson dc 52 Animal kullanıyorum bu işi % 100 hijyen ve sabit yüksek emiş gücüyle bir onlar başarmış.fiyati biraz yüksekti ben 2200 tl ye aldım ama kullanmaya başladıktan sonra anladım ki her kuruşuna değer helal olsun..

• progress P kullanıcısına yanıt
    Dc 52 Animal dan sonra artık dc62 Almaya da karar verdim.araştırdığında sende göreceksin ki dyson farklı olmayan ve % 100 başarıya ulaşmayan bir ürünü piyasa sürmemiş adamların her teknolojisi piyasada bilinen klasik sistemlerden farklı dier markalar süpürgeyi ucuza satıp bakım maliyeti filtre maliyeti parça maliyeti derken dünyanın parasini sömürüyorlar bizden benden söylemesi parana kıymet veriyorsan dyson al ömürlük ve tek kuruş maliyetsiz olsun adamlar kullanıcı hatalarına dahi ücret almadan mağduriyeti gideriyorlar.zaten tüm ürünlerinde 30 gun memnuniyet garantisi var.memnun kalmazsan iade edip paranı geri alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: progress

quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Uzun zamandır çekişi iyi olan kablosuz bir süpürge arıyorum.

Bu konuda Electrolux Ergorapido üzerine bir süpürge görmedim. Hanım kablolu süpürgenin yerini unuttu desem yalan olmaz.

Dc 52 Animal dan sonra artık dc62 Almaya da karar verdim.araştırdığında sende göreceksin ki dyson farklı olmayan ve % 100 başarıya ulaşmayan bir ürünü piyasa sürmemiş adamların her teknolojisi piyasada bilinen klasik sistemlerden farklı dier markalar süpürgeyi ucuza satıp bakım maliyeti filtre maliyeti parça maliyeti derken dünyanın parasini sömürüyorlar bizden benden söylemesi parana kıymet veriyorsan dyson al ömürlük ve tek kuruş maliyetsiz olsun adamlar kullanıcı hatalarına dahi ücret almadan mağduriyeti gideriyorlar.zaten tüm ürünlerinde 30 gun memnuniyet garantisi var.memnun kalmazsan iade edip paranı geri alabiliyorsun.

• dyson elektrikli süpürge üstüne tanımam.10 yıl motor garantisi veren tek firma.Özellikleri videoları ile beraber inceleyin aşağıdaki linkte

www.bedavacim.com.tr
    Bedavacım - Haberi Görmek İçin Tıklayınız
    http://www.bedavacim.com.tr/Dyson-Elektrikli-Supurgeler-1853
  • hocam bizim arnica bora da bizi yarı yolda bıraktı. Nilfiksi nerden aldıonız acaba? Kaça aldınız?

Dİğer modeller:
    Nilfisk Extreme Eco(Hepa-14 335 Watt)
    Nilfisk Power Allergy/Special(Hepa13- 350Watt)
    Nilfisk Power Eco(Hepa 12-335Watt)

nerden alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.