|
Elektrikli otomobiller için ÖTV matrah güncellemesi yapıldı

-
-
Togg'a zam gelecek sanırım.
-
Dağ fare 🐁 doğurdu. Fiyatlara yukarı yönlü etki yapar zam demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 de kurasız satışa başlayacaklardı. Togg zammı için yapıldığı belli.
-
Reis'ciler gelsin bunu da alkışlasın....
-
Yerli ürünleri korumak adına olumlu, Çinliler ülkemizin vergi avantajından yararlanmak istiyorsa gelip burda üretim yapacaklar, yok öyle.
-
Reiscilerin alkışlamadığı bir durum yok ki, yükseltsin bu gerekliydi devletin bekası için, düşürsün adam ne yapsa size kendini beğendiremez derler; kısaca seçmen kütlesi değil, fanatizmin dibi, ayrı bir tarikat falanlar...
-
Niye yüzde 40 vergi veriyorum diyen yok. Millet fiyatlar düşecek mi derdinde .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniden değerleme oranı %58.
Resmi enflasyon %61.
Kul hakkı yemeyenlerin açıkladığı gerçek enflasyon %126.
Sıfır araba fiyatlarındaki ortalama yıllık artış %100'den fazla.
Ama ötv matrahı sadece %16 yükseltiliyor.
İşin garibi, binlerce yayın organında yayımlanacak "ötv indirimi" başlıklı sansasyonel haberler on milyonlarca tik alacak.
Çok afedersiniz, ciddi ciddi soruyorum, lütfen samimi şekilde cevap verin: Siz bu milleti GERİZEKALI mı sanıyorsunuz?
-
Avrupa ve Amerika 7500 dolar/euroya kadar vergi iadesi yapıp vatandaşlarını elektrikliye geçiş için teşvik ediyor. Bizde ise ötv+kdv+ötv'nin kdv'si+mtv.
Şaka gibi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok düşünülmüş, vizyoner bir düzenleme daha, liyakatli bürokratlarımızı kutluyorum
ceryanlı arabayada binmeyin deniliyor...son kale el arabasi
Sen ve benim gibi düşünebilen insanlar bu durumun farkında, bu milleti soruyorsan evet GE******LI.
Bu millet GE******LI olmasa bu adamlar tekrar tekrar nasıl seçilebilir ki demi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 18 Kasım 2023; 15:37:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber başlığına bak , güncellenmişmiş. Zam yapıldı zam.
Arabasını al onu öde bunu öde araç 2 3 katına çıksın hükümet ne zaman halk için birşeyler yapacak arkadaş 20 yıldır ne doymadınız bee lüksü yaşayan onlar sefaletini yaşayan halk üstüne yine seçen halk
Biz reisciler olarak bugüne kadar Reisi alkışlamasaydık zaten siz ve sizin gibiler gidip yahudileri alkışlardınız o yahudiler de bugün kim bilir sizin nelerinizi alkışlardı Orasını da Rabbim bilir Allah muhafaza…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilkokul mezunların MV olduğu bir ülkede hesap kitabı bu şekilde olur. şaştık mı nayır düzelecek mi bu ülke nayır, 5 yılın sonunda dolar 80 tl euro 86 tl olursa şaşırmayın şaşmayın sakın. Ülkece bu milleti savaştan beter hale nasıl getirilir belgeselini yapsalar ödül alırız.
-
-
Yeniden değerleme oranı %58. Resmi enflasyon %61. Kul hakkı yemeyenlerin açıkladığı gerçek enflasyon %126. Sıfır araba fiyatlarındaki ortalama yıllık artış %100'den fazla. Ama ötv matrahı sadece %16 yükseltiliyor. İşin garibi, binlerce yayın organında yayımlanacak "ötv indirimi" başlıklı sansasyonel haberler on milyonlarca tik alacak. Çok afedersiniz, ciddi ciddi soruyorum, lütfen samimi şekilde cevap verin: Siz bu milleti GERİZEKALI mı sanıyorsunuz? |
Reis'ciler gelsin bunu da alkışlasın....
|
Reiscilerin alkışlamadığı bir durum yok ki, yükseltsin bu gerekliydi devletin bekası için, düşürsün adam ne yapsa size kendini beğendiremez derler; kısaca seçmen kütlesi değil, fanatizmin dibi, ayrı bir tarikat falanlar...
|
Avrupa ve Amerika 7500 dolar/euroya kadar vergi iadesi yapıp vatandaşlarını elektrikliye geçiş için teşvik ediyor. Bizde ise ötv+kdv+ötv'nin kdv'si+mtv.
Şaka gibi... |
Sen ve benim gibi düşünebilen insanlar bu durumun farkında, bu milleti soruyorsan evet GE******LI.
Bu millet GE******LI olmasa bu adamlar tekrar tekrar nasıl seçilebilir ki demi |
ilkokul mezunların MV olduğu bir ülkede hesap kitabı bu şekilde olur. şaştık mı nayır düzelecek mi bu ülke nayır, 5 yılın sonunda dolar 80 tl euro 86 tl olursa şaşırmayın şaşmayın sakın. Ülkece bu milleti savaştan beter hale nasıl getirilir belgeselini yapsalar ödül alırız.
|
Dağ fare 🐁 doğurdu. Fiyatlara yukarı yönlü etki yapar zam demek
|
Benzer içerikler
- televizyonunuz bu hesap için netflix hanesine dahil değil
- google one yedekleme
- instagram taslaklar nerede
- konumsal ses nedir
- telegram hesap silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X