Şimdi Ara

Elektrikli Katlanabilir Bisiklet Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, bilmedigimden soruyorum kusura bakmayin, rks rs3 almayi dusundum ama videonun birinde sarjiniz biterse atar taksiye eve goturursunuz dedi de, bu bisikletlerin sarji bittiginde normal bisiklet olarak kullanamazmiyiz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

    Şarj bitince normal olarak kullanabilirsiniz fakat rampada zorlayabilir. Bende RKS MX25 siparişi geçtim. kullananlar var mı memnunlar mı?

  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

    Normal bisiklet olarak da kullanabilirsin. Taksiye atmaktan kasıt; kolayca katlanıp toplu taşımaya binmenin rahatlığından bahsetmiş. Katlanmayan bisikletlerde bu rahatlık yok.

  • işe gidip gelirken kullanmak için Elektrikli Katlanabilir Bisiklet almak istiyorum. 6.katta oturduğum ve bisiklet saklayacak depom olmadığı için eve çıkarıp indireceğim. asansör dar olduğu için normal bisikleti sürekli merdivenden 6 kat çıkartmak indirmek mümkün olmaz o yüzden Elektrikli Katlanabilir Bisiklet istiyorum.


    ancak V fren istemiyorum. acaba bildiğiniz 500-750w özellikli disk fren olan elektrikli bisiklet var mıdır? şişman tekerli olması daha iyi olur. birde amortisörlü olursa tadından yenmez. anlayan varsa lütfen bi öneri yapsın ben çat pat araştırdım istediğim sonuca ulaşamadım. hepsi bi arada olan varsa süper olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 13 Temmuz 2022; 16:44:24 >
  • r0ket kullanıcısına yanıt

    hazır elektrikli bisikletler genelde 250w oluyor. ben daha güçlüsüne denk gelmedim açıkçası. bilen varsa da bilgilendirirse bizler de bilgilenmiş oluruz.


    bisan e-folding f2 kullanıyorum. motor normalde 350w ama yazılımla 250w' a sınırlandırılmış. pili de 13a. mekanik disk frenli, fat bike ve katlanır. 110 kilo 180cm ölçülerinde birisi olarak dik rampaları biraz zorlansam da çıkabiliyorum. genelde 1. destek seviyesinde kullanıyorum. Yaklaşık 40km menzil veriyor. dezavantajları ise el gazı takılamıyor bu modele, katlandığında bile çok fazla yer kaplıyor. ben zaten spor amaçlı aldığım için çok takılmadım bu hususa. kısacası benim için yeterli.


    250w üstü motorlar genelde kit olarak satılıp kullanıcılar kendi bisikletlerine uyguluyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.