Bildirim
Elektrikli Bisikletim Fotoğraflı 500watt
Züber Fındık Kreması Kakaolu 315Gr : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSVZN96C
5 sa. önce paylaşıldı
Greenote GSC60 Akülü Elektrikli Süpürge 33KPa, 10'u 1 Arada çok aksesuarlı süpürge, 40 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi, kontrol ekranlı ekran,Yatak fırçası ile, esnek uzatma hortumu, büyük Toz Haznesi : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHFMLNCY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun. Ne kadar tuttu toplam maliyet?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 16 Aralık 2022; 21:40:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler sectiğiniz güce gore degişmekte 13000 den baslıyor diyebiliriz.
-
Biraz daha koyup 49 CC bir vitesli motosiklet almak daha cazip gibi sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: crowmanTesekkurler sectiğiniz güce gore degişmekte 13000 den baslıyor diyebiliriz.
Bisikletin ağırlığında hissedilir bir artma var mı hocam bunları bağlandıktan sonra
Elbette totalde 18-20 kg bisiklet.50 ilk motor tabi tercih meselesi ben tercih etmedim.Pedal atarak ve elektrik desteği ile ayrı zevkli ve daha güvenli.Gezmesi ulaşımı tercih sebebim e bike.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- plakası ruhsatı olmayan motora ruhsat çıkarma
- motoru hurdaya çıkarmak için gerekli evraklar
- aprilia sr 125 yorum
- arora max pro alınır mi
- park halindeki araca ceza yazılır mı
- honda hornet 750 fiyat
- honda 50 cc motor
- honda cb 125 f sıfır
- en uzun menzilli elektrikli motosiklet
- honda yeni model motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X