Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ BİSİKLET - MERAK EDİLENLER... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.987
Cevap
72
Favori
754.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam stmax elite 2000 hakkında ne düşünüyorsunuz tavsiye edersiniz. Yada onun yerine şunu al diyebileceğiniz bir model varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baveran

    Hocam stmax elite 2000 hakkında ne düşünüyorsunuz tavsiye edersiniz. Yada onun yerine şunu al diyebileceğiniz bir model varmı.

    ben alfa 1200 kullanıyorum alfa 1200 yerine mondialin 1200 watt her hangi bir göze hitap eden modeli seçilebilir çünkü 1200 wattlıkların hepsi mondialde aynı performans görünüş ve bütçe kalıyor geriye ona göre seçim yaparsınız mondialin 1200lükleri stmaxa göre daha performanslıdır anca stmax ın parça kalitesi daha iyidir 2000 watt elit yerinede volta vs4 veya vs 3 önerebilirim bunlarda 2 vites oluyor ve dijital gösterge vb. özel beyinleri var yani daha performanslıdır vs3 1500 watt olmasına rağmen eliti tokatlar 3000 watt olan vs4 100 125 cc scooterlere kafa tutacak nerdeyse iyi forumlar...




  • eskişehirde elektrikli bisikletlerin şarj süresini kısaltan menzilini uzatan ve akü ömrünün daha uzun olmasını sağlayan bi cihaz denemeye başladık testler sonunda ilgilenenler olursa detayları paylaşabilirim
  • stmax elite 2000 hakkında bilgi lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Benimde ilgimi çekmeye başladı bu elektrikli bisikletler. Bende kısa bir araştırma sonucu şu 2 ürün üzerinde duruyorum.

    http://www.stmax.com.tr/gf980.asp?id=1

    http://www.yuki.com.tr/urun/13/kr-12-vesta-1200-2

    Bu tarz ürünü düşünmemdeki amaç pazara markete 2 kişi gidip gelmek. Toplamda 20 Km yol giderim günlük. Bu ürünler hakkında bilgisi olan var mı? Sizce doğru bir seçim yapmış olur muyum bunlardan birini seçersem. Hergün kullanmak gibi bir durum söz konusu olmayacak. Yokuş deseniz ancak 30-40 metrelik dik bir yokuş var. Onun haricinde çevremde yokuş pek yok. 2 kişiyi bu yokuşta taşıyabilirse gerçekten güzel olur.

    Bu üründe beğenmediğim tek şey sürücü koltuğu sanki tabure koysalar daha iyi olurmuş gibi bir his uyandırıyor. Tek kişilik alacak olsam sanırım bu ürünlerin tek kişilik olanları var onlardan alırım. Nedense bana 3 tekerlekli daha konforlu geliyor. Biraz keyfi bir yapım var. Ama Vespa tarzı olanlarda ilgimi çekmiyor değil.




  • arkadaşlar kusura bakmayın, foruma pek girmediğmden bir kaç arkadaşa yardımcı olmadım. bende stmax elite 2000 var demiştim. ortalama 4 gün sarjı gidiyor kış ayında oladuğumuz için heralde geceleri farları hep açıyorum. 45 km gidiyor. son 5 km acayip verimsiz oluyor motor gitmek ve gitmemek arasında kalıyor.. günlük işlerimizi görmesii için ideal. elekrikli bisikletler genel olarak malasef dandik. zorunda olmadıkça almayın.mesela montaj yerlerinde boşluk kalmış, içini görebiliyorsun. yağmurda su kaçsa kısa devre yapma ihtimali var 2 kişi çekişi falan iyi. heralde dora1200 lerden tek farkı budur. semeride doralara göre geniş. (iki kişi pek kulanılması tavsiye edilmiyor.) servisi çukurlara falan girmicen diyor. kampana falan kırılıyormuş. bide yüklüyken kırılma riski falan daha fazla. zaten çukurlara girdiğinizde fark edersiniz kütür kütür sekiyor. maksimum hız 45'le sınırlamışlar.doralarda olmayan bi özellik, kontağa, su kaçmasını veya bir şey sokmasınlar diye bi kapak uydurmuşlar. anahtarrın arkasıyla açıyorsun. Adamlar bi bunu düşünmüşler.. çocuk kilidi varmıdır bilmyiorum. ama 45'e rahat ulaşıyorum. akü sürekli öyle sökülmüyor. priz yakınında olacak. vursan veya düşürsen. komple makineyi eline alırsın. geçen farı kapının kenarına vurduk. farın dişleriyle bağlı olduğu yer kırıldı. adam dedi far ve gövde komple değişicek. ben dedim boşver öyle şimdilik geziyorum. silikonla yapıştıracam . benden tavsiye alacaksanız 2.el temiz doralardan veya benimkinden bulursanız. alın 1000 liraya. sonradan dökülürse, içiniz pek yanmaz... 4-5 ay oldu. 600 kmdeyim.




  • Elektrikli motorlarda bir süre sonra akünün değişmesi gerektiğini duydum.bilgi doğrumu dogruysa ortalama nekadar sürede akü değişimi gerekli ve 1200-2000wlık motorların aküleri kaç tl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrikli alacaksanız normal modeller oyuncak gibi ve aküleri çabuk tükeniyor.

    ya volta vs4 veya yuki moni tercih edin aküleri jel dir mesele bendeki volta vs4 aküsü jel ve 15000 km ömürlü kullanım klavuzundada yazıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engnsl

    elektrikli alacaksanız normal modeller oyuncak gibi ve aküleri çabuk tükeniyor.

    ya volta vs4 veya yuki moni tercih edin aküleri jel dir mesele bendeki volta vs4 aküsü jel ve 15000 km ömürlü kullanım klavuzundada yazıyor .

    Hocam vs4 modelini ciddi ciddi düşünüyorum kahverengi ben buradayım diyor resmen.Gidip canlı canlı görme fırsatım da olmadı henüz.Forumlarda da pek bilgi bulamıyorum. Vs4 için ehliyet gerekiyor mu ? Ayrıca sahibinden'de ikinci el'ler de noter satışından bahsediliyor.Bu motor için ruhsat plaka vb.işlemlere gerek var mı ?
  • tuyo kullanıcısına yanıt
    ben normal elektrikli bisiklet gibi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım burası hatay bu yüzden bir şey diyemiyorum. ruhsat ve plaka çıkarılmışsa noter satışı gerektirir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engnsl

    ben normal elektrikli bisiklet gibi kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım burası hatay bu yüzden bir şey diyemiyorum. ruhsat ve plaka çıkarılmışsa noter satışı gerektirir.

    Peki vs2 modelini inceleyebildiniz mi ? 1290 w'lık modeli bu biraz daha küçük ve şirin geldi bana.Açık konuşmak gerekirse aradaki güç farkı sadece çekişler de geçerli menzille alakalı bir durum değilse bunu almak istiyorum.
  • arkadaşlar bu scooterı önerirmisiniz . türkiyede gümrükte sorun yaşarmıyım dhl ile gelecek. 1000 usd toplamda anlaştım

    http://www.aliexpress.com/item/Patent-Product-High-Quality-Foldable-800W-36V-Electric-Scooter-with-Aluminium-Front-Fork-Rear-Fork-T/1430829753.html
  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamın aleykum
    arkadaşlar sızlere elektırıklı bısıkletle ılgılı bir kaç sorum olacak
    1.) motorum cok kasıyor yokuş assagı gıderken dahil motor zorlanıyor ve 15km hızı gecmıyordu sonra frenlerı gevsettım su an ıyı ama başka bır sorun daha olabılırmı ?
    2.) elektırıklı bısıkletımın hızını nasıl arttırabılırım çocuk kılıdı demeyın onu bılıyrz daha farklı goruslerı olan arkadaşları foruma bekliyorum
    SAYGILAR TESEKKÜR EDERİM.
  • engnsl kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar yuki neon 2000 (2800w) modelinin
    aküleri de jel mi ? fiyatı cazip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    arkadaşlar bu scooterı önerirmisiniz . türkiyede gümrükte sorun yaşarmıyım dhl ile gelecek. 1000 usd toplamda anlaştım

    http://www.aliexpress.com/item/Patent-Product-High-Quality-Foldable-800W-36V-Electric-Scooter-with-Aluminium-Front-Fork-Rear-Fork-T/1430829753.html

    Asla bu tarz scooter almayın derim, çok kullanışsız.

    1000 usd buna verene kadar STMAX NEO alın aynı fiyata. Hem pedallı bisiklet, hem katlanıp metroda taşınabiliyor, hemde pedal desteği ile 35km sürat yapabiliyor.

    Akü 40-50 km gidiyor, bitse bile yolda kalmazsınız.

    Ben kullanıyorum mükemmel zevkli bir alet.




  • Arkadaşlar yeni çıkan stmax star 3000 alıp kullanan varmı aranızda
    Ben ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Fiyatı 2700 civarında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce yağmurlu havada kullandım da bir sıkıntı olur mu
  • ben yeni kral kr-05 elektrikli bisiklet aldım 1500 watt 55km yol yapıyo ve 60km sürata ulaşıyor kesinlikle tavsiye ederim sorunuz olursa cevaplayabilirim bu arada fiyatı 2150tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1331 -- 9 Mayıs 2014; 20:07:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.