metro ethernet paketlerini deneyen oldumu acaba ?gerçekten limitsizmi? adil kullanım varmı ?
valla metronet bizim apartmana altyapı kurmaya gelmişti ben kendim göndermiştim adamları. hatamı ettik diyorum acaba :(.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydindril
metro ethernet paketlerini deneyen oldumu acaba ?gerçekten limitsizmi? adil kullanım varmı ?
valla metronet bizim apartmana altyapı kurmaya gelmişti ben kendim göndermiştim adamları. hatamı ettik diyorum acaba :(.
alt yapıları yetersiz yoğun bölgelerde sıkıntılar oluyor. Önceleri kablosuz bağlantım sürekli kopardı modemden sanardım. Şimdi kısmen düzeldi. Tamamen onların sisteminden kaynaklı imiş. Gereksiz yere bizi uğraştırıyorlar. 2 günlük çalışma yapılıyor kullanıcıyı haberdar etmek yok. Arıza için arayınca öğreniyorsunuz. 3-5 kez acil ihtiyacım olduğunda bağlanamadım bundan dolayı biraz negatif bakıyorum. Ama onun dışında genelde memnundum 1 senedir. Benim takıldığım nokta alt yapısını oturtmadıkları sistemi bitmiş bir ürün gibi piyasaya sürmeleri. 2 gün olmayan internetimin faturası emin olun tam gelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: _kartal_07
konya yazır mahallesinde kullanan war mı acaba
studio lofttamı oturuyosun :)
quote:
Orijinalden alıntı: bluewaffle
quote:
yok hocam türmak lisesinin arkasında oturuyorum. siz nerde oturuyorsunuz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bluewaffle
quote:
yok hocam türmak lisesinin arkasında oturuyorum. siz nerde oturuyorsunuz
ben lofttayım, uydunet yokmuş, okul tatile girene kadar komşunun internete ortak olup, diğer sene uydunet gelirse onu bağlatmayı düşünüyorum bende. bu yıl içinde inş uydunet gelir, yoksa metronet.
quote:
Orijinalden alıntı: ertunc23
Hey maşallah Pazar günü yoğun saatde hızım mükemmel :) Yer İstanbul Halkalı
hey masallah hocam
Püh ya nazar değdi bağlantı 2 gündür yok.Müşteri hizmetleri akşama gelicek ana cihazda sorun var diyor ne gelen var ne giden.BTK şikayet ettim sonunda sürekli oyalıyorlar.Benim gibi madur olan var ise
Adresine başvuruda bulunabilirler.Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu
hangi illerde var bu yahu sitesinde doğru dürüst bilgi bile yok s.s.s lerde sadece fatıra ilgili şeyler var
Hangi illere hizmet veriyor arkadaşlar detaylı bilgi verebilecek varmı ?
Hizmet noktalarını nerden öğrenebiliriz?
Arkadaşlar sitemize metronet kurdular şu anda bahçade kayıt işlemleri için bekliyorlar. Ben metronete bağlanmaktan vazgeçtim. Ben Smile 8 mb adsl kullanıyorum. Ping 20-25 arasında. Kopmalar oluyor ama 2-3 dakika sonra düzeliyor.
Metronet müşterihizmetlerini arayarak hizmet bölgelerini öğrenebilirsiniz.Her yerde yok hızlar bölgeye göre değişmekte bunu bilin.Sadece sitelere veriliyor.
Duvar prizinden verilen hizmet (BPL) çok iyi değil ve sürekli problem oluyor. Ancak yeni ethernet'e geçtim ve diyebilirim ki çok daha iyi bir hale geldi... Yani düşünmekte fayda var.
arkadaşlar bir kaç gün içinde taşınacağım lakin gittiğim yerde alt yapıları yok ne olucak ?
sözleşmemi feshedip 150 tl ödemek zorundamıyım ?
Merhaba,
Metronet ile ilgili bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 aydır hız prolemleri çekiyordum. 10mbit abonesiydim ve aksam 1-2 mbitlere kadar hızım düşüyordu. Hergün müşteri hizmetlerini aramaktan gına gelmişti ve en son bir saygılı ve anlayışlı müşteri hizmetleri yetkilisiyle konustum. Kendisi problemimle yakından ilgilendi. Ertesi gün evime gelen ekip apartmandaki kutuda problem oldugunu söyleyeerek degistirdiler. ve 1 aydır çektigim çile sona erdi.
Kendilerine bu düzeltme için teşekkür ediyorum fakat 1 ay gibi bir süredir uğraştırdıkları içinde sitem ediyorum.
Her koşulda ttnet alternatifi (fiyat-hız) olarak tercih edecegim bir şirket. Akk koymamalarıda büyük bir şans. Umarım bu sistemi ilerde değiştirmezler.
Merak eden arkadaşlar için bulundugum bölge, konya otogar civarı
yine metronet yine halkalı yine internetim yok mesaj geldi yine kablo kopmuş!
TT nete alternatif düşünülebilir ama ilçede ve müstakil evde oturan biri olarak hiç kullanamayacağım bir hizmet gibi
merhaba arkadaşlar bende metroneti araştırıyorum.torrent ve emulede hız nasıl,port açmada sorun oluyormu,akk uygulanıyormu,şu anda fiber yok sitede ama telekomla konuşulmuş fiber gelecekmiş,bu gelen fiberle metronete başvurup kullanabilirmiyim? şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: azazel_666
merhaba arkadaşlar bende metroneti araştırıyorum.torrent ve emulede hız nasıl,port açmada sorun oluyormu,akk uygulanıyormu,şu anda fiber yok sitede ama telekomla konuşulmuş fiber gelecekmiş,bu gelen fiberle metronete başvurup kullanabilirmiyim? şimdiden teşekkürler.
Telekom'un getireceği fiber ile Metronet birbirinden farklı hizmetler. Yani Metronet kendi altyapısını kurmadan kullanamazsın. Ttnet fiber kullanırsın.
ayrıca ttnet fiber'de kota var , metronet'te bildigim kadarıyla yok .