Şimdi Ara

Elektrik Üzerinden İnternet MetroNet (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
3
Favori
113.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değişkeni çok malesef ..Superonline ve uydunet alternatifi değiller.
  • Ben kış süresince modemin olduğu odada tv, laptop, çaycı, ufo(3000watt) çalıştırdım modemin üzerine kablosuz modemin adaptörünü taktım. Aynı zamanda elektrikli termosifon, buzdolabı çamaşır makinasının da hep birlikte çalıştığı oldu. Ancak bağlantım etkilendiğine hiç rastlamadım. Çok nadirende olsa yavaşlama yada kopma oluyor tabiki ama ttnet, biri ve smile kullanmış birisi olaraktan şuanki durumdan çok memnunum. Emule ve jdownloader kullanıyorum downloadlarım sorunsuz devam ediyor.
  • upload hızınız da benzer mi ..Ozellikle filesonic ve fileserve.com sitelerinde dener misiniz ?
  • Upload yapmıyorum. Ancak emulede upload hızını sınırlandırmazsam 200 ün üzerinde gönderim yapıyor. Bende 50 ile sınırlandırıyorum. (Bağlantım 2 mbps)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abgore

Ben kış süresince modemin olduğu odada tv, laptop, çaycı, ufo(3000watt) çalıştırdım modemin üzerine kablosuz modemin adaptörünü taktım. Aynı zamanda elektrikli termosifon, buzdolabı çamaşır makinasının da hep birlikte çalıştığı oldu. Ancak bağlantım etkilendiğine hiç rastlamadım. Çok nadirende olsa yavaşlama yada kopma oluyor tabiki ama ttnet, biri ve smile kullanmış birisi olaraktan şuanki durumdan çok memnunum. Emule ve jdownloader kullanıyorum downloadlarım sorunsuz devam ediyor.

İşte aynen arkadaşın dediği gibi bizim sitede de herhangi bir sorun yok

• sitelerinizin altyapısı çok kaliteli demekki ..15-20 yıllık siteler ne alem de onlari da merak ediyorum .Bir de madem fiber mantığıyla çalışıyorlar neden 20-50-100 mbit gibi hızları da alternatif olarak eklememişler, eklerlerse daha bir çekici olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

sitelerinizin altyapısı çok kaliteli demekki ..15-20 yıllık siteler ne alem de onlari da merak ediyorum .Bir de madem fiber mantığıyla çalışıyorlar neden 20-50-100 mbit gibi hızları da alternatif olarak eklememişler, eklerlerse daha bir çekici olabilir.

şimdilik ttnet serverlarını kullanıyor, ondan dolayı 20,50,100 mbit hızlarını veremez. ama ilerleyen dönemlerde kendi serverlarını kuracaklarmış o zaman 200 mbit bile verebilir diye duymuştum.
  • ben kayseri'de ikamet ediyorum burda uydunet altyapısı var fakat belirli yerlerde var ve altyapılarını genişletme amaçlarıda yok bende dün mail yoluyla metronete ulaştım ve altyapılarını kayseri'ye doğru getiriyorlarmış biran önce getirsinlerde kurtulalım şu ttnet belasından.
  • Çorlu'da kullanan arkadaş var mı ? varsa yorumlarını bekliyorum...
  • başakşehirde otoruyorum hemen hemen her hafta birisi arıyor apartmanda metronet var hemen geçin diye bende niye geçim aynı hesap diyoru nasıl aynı hesap dedi cuma günü bana arıyan bayan şöyle anlattım olayı
    2 mbt limitisiz tarife 33.33 tl eyvallah dedim
    bende şuan ttnet 8 mb'ye kadar 6 gb kotalı kullanıyorum 32.00 tl hemde telefona 20.00 tl veriyorum 100 dk heryöne bedavası var
    etti 52.00 tl arada 19 tl var onunlada telefonla kunuşuyorum dedim birde sizin internetin nasıl olduğunu bilmiyorum dedim kadın sustu kaldı ben sizin yerinizde olsam daha çok tarife yaparım dedim tamam dedi telefonu kapattı 2 mbt hıza 33 tl verceğime 8 mbt hıza 32 tl veriim daha iyi ben zaten kotayı aşmıyorum niye bilmediğim interneti kullanim
    dört gözle superonline fiber internetin gelmesini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

sitelerinizin altyapısı çok kaliteli demekki ..15-20 yıllık siteler ne alem de onlari da merak ediyorum .Bir de madem fiber mantığıyla çalışıyorlar neden 20-50-100 mbit gibi hızları da alternatif olarak eklememişler, eklerlerse daha bir çekici olabilir.

süper cevap olmuş sizi tebrik ediyorum neden 2 tane dandik tarife var 20 50 yada 100 mbt tarife yok
    +1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

başakşehirde otoruyorum hemen hemen her hafta birisi arıyor apartmanda metronet var hemen geçin diye bende niye geçim aynı hesap diyoru nasıl aynı hesap dedi cuma günü bana arıyan bayan şöyle anlattım olayı
    bende şuan ttnet 8 mb'ye kadar 6 gb kotalı kullanıyorum 32.00 tl hemde telefona 20.00 tl veriyorum 100 dk heryöne bedavası var
    etti 52.00 tl arada 19 tl var onunlada telefonla kunuşuyorum dedim birde sizin internetin nasıl olduğunu bilmiyorum dedim kadın sustu kaldı ben sizin yerinizde olsam daha çok tarife yaparım dedim tamam dedi telefonu kapattı 2 mbt hıza 33 tl verceğime 8 mbt hıza 32 tl veriim daha iyi ben zaten kotayı aşmıyorum niye bilmediğim interneti kullanim

yorumunuzu okuyunca ben de sustum kaldım ama yine de söylemeden duramayacağım ben cep telefonundan 19 liraya her yöne 300 dakika konuşabiliyorum,keşke bize de metronet bir an önce gelse de telekomun kazıklarından kurtulsam

• Hepsi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucles

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

başakşehirde otoruyorum hemen hemen her hafta birisi arıyor apartmanda metronet var hemen geçin diye bende niye geçim aynı hesap diyoru nasıl aynı hesap dedi cuma günü bana arıyan bayan şöyle anlattım olayı

yorumunuzu okuyunca ben de sustum kaldım ama yine de söylemeden duramayacağım ben cep telefonundan 19 liraya her yöne 300 dakika konuşabiliyorum,keşke bize de metronet bir an önce gelse de telekomun kazıklarından kurtulsam

hocam ortada olan gerçek bu adamlarda tarife yokki uyduruktan iki tane tarife var telefon yok ama nerdeyse aynı para

• 10 sene sonra anca gaziantebe gelir
  • superonline fiber internet'in geldiği yerlere özellikle geliyorlar benim anladığım ki bu da lüx ve yeni siteler olmakta.
  • Biraz önce metro netten 2 yetkili geldi salı günü apartmana hizmet verilmeye başlanacakmış. Koşullar gayet iyi Olumsuzluklar işleyiş konusunda fazla bilgili değildirler..

Herkese ayrı ip verdiklerini söylediler ben dedim ki sizin verdiğiniz lokal ip miş.. rapidte sorun olur fln dedim yok dedi öyle değil öyle ols evet sorun olurdu dediler..

Dedim torrenttaada sorun varmış portlar kapalıymış dedim.. yok öyle bişey fln dediler..

İlk deneyenler olmayacağım.

Çorluda kullanan varmı özellikle ATAKENTTE ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidMan

Biraz önce metro netten 2 yetkili geldi salı günü apartmana hizmet verilmeye başlanacakmış. Koşullar gayet iyi Olumsuzluklar işleyiş konusunda fazla bilgili değildirler..

Herkese ayrı ip verdiklerini söylediler ben dedim ki sizin verdiğiniz lokal ip miş.. rapidte sorun olur fln dedim yok dedi öyle değil öyle ols evet sorun olurdu dediler..

Dedim torrenttaada sorun varmış portlar kapalıymış dedim.. yok öyle bişey fln dediler..

İlk deneyenler olmayacağım.

Çorluda kullanan varmı özellikle ATAKENTTE ...

bencede alma dandirik 2 tane tarifeleri var sözde internet işte

• konyada kazı çalışmaları şu anda durdurulmuş belediye yüzündenseçimden sonraya kaldı artık
  • torrent ve emule kullanacağım ve dns adreslerini istediğim gibi belirlemek istiyorum. bu statik/dinamik ip olayını net olarak açıklayabilir misiniz, etkileri ve kullanım amacı nedir ne değildir?

ttnette aldığımız standart ip hangisi oluyor ve metronetten ne farkı var?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.