Şimdi Ara

Elektrik süpürgesi sesiyle uyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün alışkanlık oldu artık yatarken kulaklığımı takıp uyuyorum normal sessizlikte uyuyamıyorum ne yapmalıyım normal uyumak için ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Bende en ufak bi ses ve ışıkta uyuyamam...

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kisilikli adam -- 27 Şubat 2014; 23:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Bende en ufak bi ses ve ışıkta uyuyamam...

Hocam bende uyuyamıyorum işte sadece o sese alıştım onu dinlemeyince tık sesi bile gelse uykum kaçıyor.

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • bildiğim kadarıyla elektrik süpürgesinin çalışırken çıkarıdğı ses, bebeklerin anne karnındayken dışarıdan gelen sesleri duyduğu desibele yakınmış. O yüzden uzun süre çalışan elektrik süpürgesi ile aynı ortamda olunca insanda bir dalgınlık, hipnoz olmuş gibi birşey oluyor

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • Geçen hafta zengin kız fakir oğlanda vardı bu süpürge olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arkadaşlar dalga geçmeyin ama nedense böle bişeyim var elektirik süpürgesi sesini duyunca nedense üşüyorum bende anlamadım nasıl bişeyse bide

çöp kamyonu geçerken hani çöpleri boşaltıyo ya onun sesi var bide o seside duyunca ondada üşüyorum çok değişik bişey bende anlamadım
  • Çok doğru bir şey bana da oluyor aynısı,eğer uykum yoksa elektrik süpürgesini açıyorum farklı sesler mevcut telefonumda daha sonra rahat rahat uyuyabiliyorum.Ama canlı elektrik süpürgesi kadar etki yapmıyor. @Lordimus hocam bana da aynısı oluyor sadece sen değilsin üşüme geliyor gerçekten de
  • Bizim sınıftaki arkadaşta saç kurutma makinası sesiyle uyuyabiliyormuş sadece , adam telefona kaydetmiş sesi uyurken dinliyor Ben en ufak çıtırtıda uyanırım + ışıkta

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Geçen hafta zengin kız fakir oğlanda vardı bu süpürge olayı

Evet yav bir anlam verememiştim ama demek ki anne karnındaki seslerle ilgiliymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Cem uzan'ın bir röportaj videosunda olmustu diğer videolarda olmadı aynı tadı vermıyor diğer videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 28 Şubat 2014; 1:44:21 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.