Şimdi Ara

ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ACİL YARDIM NİLFİSK Mİ, PHİLİPS Mİ ,BOSCH MU, SUYA ÇEKENMİ, TOZ TOBALIMI ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 8 senedir ihlas cleanmax kullanıyorum, ağır ve gürültülü olmasının dışında temziliğinden memnunun. Teyzemlerde de aynı markanın ilk çıkan modeli vardı motoru yandı. Eski modeli daha ağır olduğu ve daha öncede motoru değiştiği için yerine başka bir süpürge almayı düşünüyorlar.

Suya çeken bu makineden memnun olduğumuz için yine sulu bir süpürge düşündük ama marka model konusunda kararsız kaldık. Tekrar okadar para vermek istemiyoruz, uygun fiyatlı olanların kaliteli olmadığından bahsediliyor Arnica boralar gibi. Forumdaki yorumları okudukça toz torbalımı alsak diye düşünmeye başladım.Tozu hazneye çekenlerde emiş kaybı sorunu olmasada pek önerilmiyor.Kafam iyice karışmış durumda, temizlik açısından cleanmaxı aratmayacak ama daha hafif ve uygun fiyatlı bir süpürge arıyorum.

Suya çeken ve toz hazneli süpürgeler konusunda hiç bir fikrim yok. Marka model tavsiyelerine açığım.

Forumda toz torbalıda miele, nilfisk öneriliyor. Miele baya pahalı olduğu için nilfisk üzerinde duruyorum ama modeline karar veremedim.
    Nilfisk Ektreme eco, Nilfisk Power Allergyr bu iki model aklıma yattı gibi. Nilfisk kullananaların yorumlarınıda okudum ama teknik servis olayı düşündürüyor beni.

Özellikle Candogan62 ve süpürge_uzmanından yardım istiyorum

• Kimsenin önerebileceği bir model yok mu?

Yaşadığımız yerde yetkili servis olmadığı için nilfisk alıp almamakta kararsız kaldık.Yedek torba filtre neyse netten alırız ama arıza durumunda kim anlar kim yapar diye aklımıza takılıyor.

Marka model tavsiyesi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berence

Kimsenin önerebileceği bir model yok mu?

Yaşadığımız yerde yetkili servis olmadığı için nilfisk alıp almamakta kararsız kaldık.Yedek torba filtre neyse netten alırız ama arıza durumunda kim anlar kim yapar diye aklımıza takılıyor.

Marka model tavsiyesi bekliyorum.

Phılıps 9170 electrolux zus 3970 ve 8810 bi bak pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba SüpürgeMarket firması olarak DH'deki kullanıcıların süpürge torba ve aksesuarları konusundaki sorularını yanıtlıyoruz.
    Özellikle philips FC 9170 modelini öneriyoruz. En çok satılan ve bizim sarf malzemelerini en fazla tedarik ettiğimiz modellerden birisi bu aralar.
    Aksesuarlarıda oldukça kaliteli, kolay bulunur ve fiyatları nispeten uygun, aşağıda satın alma aşamasında fikir vermesi açısından uygun ürünlerin satış linklerini paylaşıyorum bunların dışında sormak istediğiniz bir ürün olursa da bizlerle iletişime geçebilirsiniz
    toz torbası,hepa filtresi, motor koruma filtresi

• Size önerim Nilfisk Power Allerg modeli süpergenin emiş gücü çok iyi 500 wat emiş gücüne sahip, ayrıca sağlamlık ve kalite olarakta philispten çok daha iyi bir makina pişman olmayacağınızı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.