Şimdi Ara

Elektrik Faturasındaki Değişiklik?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar normalde bize ortalama 120 lira fatura geliyor, fakat ocak ayında fatura 170 lira gelmiş ve 34 lirası sayaç ayar bakım masrafı altında kesilmiş, nese asıl sormak istediğim size; eski faturaları incelediğim zaman bu gündüz-puant-gece gibi üç tane akıllı sayaç sisteminde olan kutu hep 0ken bu sefer ayrı ayrı endeks fiyatları gelmiş.. acaba ocak ayıyla birlikte sayaçları kendileri değiştirip herkesi akıllı sayaç uygulamasına mı geçirdiler? eğer böyleyse en uygun saatler falan nedir bu uygulamada?

• Eğer mekanik saatken akıllı saate geçildiyse otomatik gündüz öğlen ve gece tarifesi puantlık tarifeye geçirirler. Bu onların işine geliyor çünkü. Dilekçe ile başvuruda bulunup tek puantlık yapabilirsiniz. Gene gündüz öğlen gece diye gösterilir ama ücretlendirilmesi tek kur üzerinden yapılır.
  • Gündüz Kullanım Saatleri: 06:00-17:00;
    Puant Kullanım Saatleri: 17:00-22:00; (En pahalı)
    Gece Kullanım Saatleri: 22:00-06:00 (En ucuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Eğer mekanik saatken akıllı saate geçildiyse otomatik gündüz öğlen ve gece tarifesi puantlık tarifeye geçirirler. Bu onların işine geliyor çünkü. Dilekçe ile başvuruda bulunup tek puantlık yapabilirsiniz. Gene gündüz öğlen gece diye gösterilir ama ücretlendirilmesi tek kur üzerinden yapılır.

merhaba hocam şimdi faturaya baktımda gündüz-puant-gece olarak ayırmış ama sadece ilk endeks son endeks olarak rakkam yazmış yani hepsinin fiyatını ayrı ayrı yazmamış, ben herhangi bir dilekçe yazmadan kendileri akıllı sisteme geçirebilirler mi beni? sabit fiyatlı kullanıyoduk biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit_1991 -- 15 Ocak 2013; 20:51:10 >
  • Sen talepte bulunmadığın sürece seni puana tarifeye geçirmezler..faturanın görüntüsünü koyma imkanın var mı ?

Benim sayacım akıllı sayaç..fakat Tarifem standart..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayinda bana ve 3 arkadasima daha normalden fazla geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Sen talepte bulunmadığın sürece seni puana tarifeye geçirmezler..faturanın görüntüsünü koyma imkanın var mı ?

fatura bu hocam:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suriyeden gelenleri kimin parasıyla besliyolar sanıyosun?
  • şu akıllı saate bulaşmayın, düz olanı daha iyi. akıllı saatte fatura daha çok geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Sen talepte bulunmadığın sürece seni puana tarifeye geçirmezler..faturanın görüntüsünü koyma imkanın var mı ?

fatura bu hocam:

hocam tarifen tek zamanlı yani normal tarife rahat olabilirsin

3 zamanlı olması için her zaman diliminin altında o zaman dilimine ait kw değerinin toplam fiyatı yazması lazım.

• Zaten faturanda tek bir bitim fiyat var..arkadasın dediği gibi korkmana gerek yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.