Şimdi Ara

elektrik elektronik mühendiliğinden mezun olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dokuz eylülde elk-elktr müh.liğinden mezun olmayı başaramadım.5 yılda 2.sınıfa yeni geçtim.cinnet geçirmek üzereyim.

acaba daha düşük puanlı anadoludan biyere yatay geçiş yapsam mı?daha çabuk mezun olabilmek için.hertürlü tavsiyeye açığım.

• sorun nedir hocam?Ders çalışma alışkanlığı vs mi?
  • Üniversiteyi yasal bitirme süresi 7 yıl değilmi yav sen nasıl atılmadan bitireceksin anlamadım:S:S?
  • yatay geçiş için zayıfın olmaması lazım diye biliyorum +hazırlıkta falan mı kaldın böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Üniversiteyi yasal bitirme süresi 7 yıl değilmi yav sen nasıl atılmadan bitireceksin anlamadım:S:S?

+1 aday eleme çabaları
    vol 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSYM2012

quote:

Üniversiteyi yasal bitirme süresi 7 yıl değilmi yav sen nasıl atılmadan bitireceksin anlamadım:S:S?

+1 aday eleme çabaları
    vol 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: OSYM2012

quote:

+1 aday eleme çabaları
    vol 1

sana

seneye sınava gir de görelim liselim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

• bence tekrar sınava gir. nasıl olsa sadece birinci sınıfı geçmişsin sadece. çok bişey farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bence tekrar sınava gir. nasıl olsa sadece birinci sınıfı geçmişsin sadece. çok bişey farketmez.

+1 tekrar sınava girip geçtiğin dersleri başka okulda saydırmak en mantıklısı,
    ayrıca elektrik severek okunması gereken bir bölümlere(em, eem, ehm, kontrol, bilgisayar) sahiptir ki sevmezsen çok sıkıntı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravrav

dokuz eylülde elk-elktr müh.liğinden mezun olmayı başaramadım.5 yılda 2.sınıfa yeni geçtim.cinnet geçirmek üzereyim.

acaba daha düşük puanlı anadoludan biyere yatay geçiş yapsam mı?daha çabuk mezun olabilmek için.hertürlü tavsiyeye açığım.

bende üniversiteyi uzatarak bitirmiş birisiyim. ama hiçbir zaman daha düşük puanlı bir yere geçmeyi düşünmedim. bence seçimlerini tekrardan, ama gerçekçi bir şekilde, gözden geçirmelisin.
  • bir yıl da hazırlıktan gitti.

2.sınıfta %50 yi bırakıyolar hem de yaz okulu ve bütten sonra.2.sınıfı geçebileceğimi hiçsanmıyorum gözümde çok büyüdü.7 yılda bitirme zorunluluğu olduğunu hiç duymadım.akşsam komşu teyze nasihat çekti bakalımçalışma tempomu arttırmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.