Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
bence tekrar sınava gir. nasıl olsa sadece birinci sınıfı geçmişsin sadece. çok bişey farketmez.
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero111
bence tekrar sınava gir. nasıl olsa sadece birinci sınıfı geçmişsin sadece. çok bişey farketmez.
+1 tekrar sınava girip geçtiğin dersleri başka okulda saydırmak en mantıklısı, ayrıca elektrik severek okunması gereken bir bölümlere(em, eem, ehm, kontrol, bilgisayar) sahiptir ki sevmezsen çok sıkıntı yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: ravrav
dokuz eylülde elk-elktr müh.liğinden mezun olmayı başaramadım.5 yılda 2.sınıfa yeni geçtim.cinnet geçirmek üzereyim.
acaba daha düşük puanlı anadoludan biyere yatay geçiş yapsam mı?daha çabuk mezun olabilmek için.hertürlü tavsiyeye açığım.
bende üniversiteyi uzatarak bitirmiş birisiyim. ama hiçbir zaman daha düşük puanlı bir yere geçmeyi düşünmedim. bence seçimlerini tekrardan, ama gerçekçi bir şekilde, gözden geçirmelisin.
bir yıl da hazırlıktan gitti.
2.sınıfta %50 yi bırakıyolar hem de yaz okulu ve bütten sonra.2.sınıfı geçebileceğimi hiçsanmıyorum gözümde çok büyüdü.7 yılda bitirme zorunluluğu olduğunu hiç duymadım.akşsam komşu teyze nasihat çekti bakalımçalışma tempomu arttırmayı düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme