Şimdi Ara

Elektrik alamadm diye sahneyi terketti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avrupayakası adlı tv diziside burhan bey karakterini canlandıran engin günaydın izmir urladaki hakan çeken kültür merkezinde dün akşam sergileyeceği 'o hikayedeki mal benim' oyununu yarıda bıraktı engin günaydının oyun başladıktan 10 dk sonra 'izleyicilerden elektrik alamadım diyerek' sahneyi terkettiği ileri sürüldü .bu durumu önce şaka sanan izleyiciler gerçeği öğrenince oyuncuya tepki gösterdi bilet paraları izleyicilere iade edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 24 Şubat 2008; 12:20:07 >

• gerçek mi bu? bi kaynak felan yok mu
  • Urla insanından da elektrik alamıyorsa bu adam Türkiyede bu gösteriyi bir daha sergileyemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 24 Şubat 2008; 12:17:14 >
  • bn laf atar kavga çıkarırdım

ama kaynak isteriz
  • küfür.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: ashc

http://www.gazeteport.com.tr./YASAM/NEWS/GP_160770

ben bugünkü posta gazetesini en arka sayfasından okumuştum bulursanız ordada var sağ en altta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece iddia edilmiş.
    quote:

İZMİR- Tiyatro sanatçısı Engin Günaydın'ın İzmir'in Urla ilçesinde sergilediği ''O Hikayedeki Mal Benim'' oyununu, yarıda bıraktı.İzleyicilerin bilet ücretlerinin iade edildiği bildirildi.

Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde tek kişilik oyununu sergilemek üzere sahneye çıkan Günaydın, gösteri başladıktan 10-15 dakika sonra sahneyi terk etti.

Durumu ilk etapta oyun içinde yer alan bir şaka olarak algılayan izleyiciler, Günaydın'ın sahneye çıkmaması üzerine tepki gösterdi.

Olay sonrası organizatörler açıklama yaparak sanatçının şekerinin yükseldiğini bu nedenle oyuna devam edemeyeceğini, bilet paralarının ise ödeneceğini belirttiler.

Bazı izleyiciler ise Günaydın'ın oyun sırasında ''izleyicilerden elektrik alamadığını'' söyleyerek sahneyi terk ettiğini iddia etti.

İzleyicilere bilet paralarının ödendiği öğrenildi. (AA)

• parayı şöhreti görünce bi tarafları kalkıyor bunların . Sinir oluyorum böyle insanlara .. Tiyatrocumu bunlar ? Asıl tiyatrocu Nejat uygur gibi olur . Benim gözümde Nejat uygur ve onun gibiler tiyatrocu,oyuncu sıfatını hakediyor . Bu tip insanlar değil
  • o sadece seyircilerin iddiasiymis ama

Olay sonrası organizatörler açıklama yaparak sanatçının şekerinin yükseldiğini bu nedenle oyuna devam edemeyeceğini, bilet paralarının ise ödeneceğini belirttiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.