Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
199
Favori
67.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 1...13...232425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Link atar mısınız? Niyeyse bulamadım.

• Düzeltilmesi gereken ücret tarifelerine ek bir de şu eklenmeli. Tüm istasyonlarda kaç kW hızla şarj alıyorsak ona göre hesaplanmalı. 180 kW diye gidiyoruz fiyatı 14-15-16 tl ama iki araç aynı anda şarj olduğunda en fazla 59-60 kW ya dolum gerçekleşiyor. Birinden biri erken bitecek ancak o zaman yükselmeye başlıyor. Ayrıca 180 kW ve üstünü belli bir süre kullanabiliyorsun zaten başta ve sonda zaten kısıtlama var. Biz baştan aynı kW’yı kullanmıyoruz. Bence bu da düzelmesi gereken bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bağlantısı şurada:

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]chargetr.com
    ChargeTR - Elektrikli Araç Pazar Yeri
    https://chargetr.com/sarj-kampanyalari

10-11TL'yi geçen yerlerle kesinlikle girmemeye dikkat edeceğim, sizler de dikkat edin ki bu fahiş fiyatlar normalleşmesin.

Bu ay Kuveyt Türk oranı %10'a düşürmüş, üst sınır 600'a çekilmiş. Bu ay başka kart kullanırım büyük ihtimalle.

Ziraat %20, 750TL, neresi olduğu belirsiz firmalarda(hiç bir yerde detayları verilmeyen üye işyerlerinde) geçerli. Emin olmadan bu topa girilmez.

Vakıf Katılım açıklamamış ama geçen ayki gibi olursa(%20, 500TL) onu kullanabilirim.

Attığınız siteyi ben de kullanıyorum. Attığınız sitede nerede geçerli nerede geçerli değil yazıyor aslında. Katılıyorum söylediğinize şuan astor ve enyakıt kaldı zam yapmayan. Umarım yapmazlar. En memnun olduğum 2 istasyondur ikisi zaten. Ufak tefek bazı firmalarda 10-11 civarında satabiliyor. Onlardan da yapılabilir. Trugo, ZES, Eşarj ı zaten şarj listemden çıkardım asla uğramam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Edit:13.5 ₺ olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 1 Şubat 2026; 14:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Voltgo'da 19-20-21-22 Mart tarihlerinde tüm AC ve DC şarj istasyonlarında %50 indirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk üyelik indirimi genel müdavime kampanya vs. var mı diye baktım konuya biraz ama pek bir şey bulamadım yeni geçiyoruz elektrikliye acemiyiz Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

Öyle bir konu yok hocam. Hepsini indirin uygulamaların. Sadece banka kampanyaları var. Onlara da bankaların mobil uygulamalarından katılacaksınız. Güzel kampanyalar var. Instagramda şarj kampanyaları diye bir sayfa var. Bütün kampanyaları topluyor bir araya. Orayı da takip edin. Uyguna indirimli şarj edersiniz.

Voltrun'da evim ve işyerim kampanyası var, 2 yer seçebiliyorsunuz. a/c şarjlarda %15, d/c şarjlarda %5 indirim var sürekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Şarj satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 3 Mayıs 2026; 14:35:34 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Nasıl olacak işleyiş.

• Merhaba elektrikli araç almamla beraber şarj şirketleri ve banka kampanyalarını takip etmeye başladım, derli toplu bu işi yapan bir site yoktu, bende www.sarjevi.com.tr adresi ile bu işi yapmaya karar verdim. Amacım fayda sağlamak olduğundan insanların sürekli siteye girmelerine gerek olmadan kampanyaları duyurmayı hedefledim ve eposta aboneliği sistemini aktif ettim. Bu sistemle e-posta aboneliğinizi yaparsanız her eklenen kampanya aynı anda e-posta adresinize ücretsiz olarak gönderiliyor. Sürekli olarak banka yada şarj şirketi uygulamalarını takip etmenize gerek kalmıyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.