Şimdi Ara

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
197
Favori
66.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 1...13...2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazıya ulaşamadım ama elektrikte yenilenebilir ve carbon üretmeyen santraller bayağı var. %50 olacak , nükleer santrallerle beraber. Ayrıca elektirkli arabalar şehir havasının iyileşmesine katkısı muazzam.

Dizel arabayı torku sebebiyle severim ancak, partikül filtresi iptal edilmiş ya da olmayan bir aracın arkasından giderseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, kartlı sistem bu tür kampanya sitelerinde çok kullanılıyor hocam artık, globalde çok fazla örnekleri var. Sizin söylediğiniz siteyi sayenizde farkettim evet benzer kart sistemi orada da kullanılmış ama yinede birbirinden farklı yapıları var iki siteninde ortak olan yapı ana sayfada ki kart görüntüsü olmuş. Ama detayları birbirinden çok farklı durumda.

Ama sonuç olarak aynı amaçla çalışıyoruz, bu arada belki onlar benden esinlenmiştir bu durumuda değerlendirmek gerekir :)

duymayan arkadaşlar için vesileyle tekrar hatırlatmış olayım adresimizi: www.sarjevi.com.tr ile banka ve şarj şirketlerine ait şarj kampanyaları bir arada sitemizde gösteriyoruz, ayrıca abonelik sistemi ile sürekli siteye girmeye gerek kalmıyor yeni kampanya eklendiğinde abonelere e-posta ile bildirim göndriliyor. İlgilendiğiniz bir kampanya ise direkt olarak giriş yaparak detayları görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemans06 -- 21 Mayıs 2026; 12:5:48 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Elektrik- elektronik mühendisiyim. Tr de en son önem verilen şeylerin başında topraklama gelmekte. Sonra ise kaçak akım koruma rölesi.

Topraklamanın herkes için elzem olduğunu anlatabilirseniz. Belki razı edersiniz. Normalde direkt yönetime sunup yapılması gereken elzem bir şey.

Ben sıkı takipcisi değilim.

Paylaştığı herşeyi paylaşan da değilim.

Ama paylaştığım 2 videodaki cihazlar teknolojiler keşke bizlerin hizmetinde olsa dediğim için paylaştım. Adam para kazansın diye değil. Yani ard niyetsizce bir paylaşım.

Forumda yasak ise dolubatarya silerler. 19 mayıs olayını bilmiyorum ama izlememek kişilerin kendi insafiyetinde diyeyim kısaca. Daha başka kaynaklarda ilgi çeken olursa alternatif onu paylaşırım diyecem ama onunda bir seveni sevmeyeni çıkabilir. İçeriğe baktığım için teferruatını arkaplanını bilmiyorum.

Ben abonesi ve takipçisi değilim algoritmadan karşıma çıkıyor işte denk geldim. Neyse aslında bu tür yazılara cevap vermem dahi ama nick inizi sanki tesla veya bir Ev araç başlığından vs anımsıyorum diye yazdım.

Uzatmayım daha fazla

kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bilginiz yoktur diye bilgi verdim. Yoksa evet bana göre yarın öbür gün yayınlarında "ben t*rör örgütlerini destekliyorum" diyen kişinin de elektrikli araçlarımız ile ilgili verdiği yararlı bilgiler paylaşılmamalı, destek verilmemeli. Mesajımda size herhangi bir ithamda bulunmadım. Durumdan haberdar etmek açısından yazdım. Eğer ki 19 mayıs için "özel gün fetişi yapmanın alemi yok" diyen kişileri izleyip izlememek kişinin kendi inisiyatifinde diyorsanız artık kişi kendisi bilir. Milli değerlerimiz üzerinden yapılan bu çirkin konuşmaları vatanın bir türk evladı olarak doğru bulmuyorum. Bana göre kimsenin de kabul etmemesi gerekir. Dolubatarya takip ettiğim ender yayıncılardan biriydi. Bu şekilde konuşmalar içerisine girmesinden sonra bir daha açıp dinlemem. Maksadım size karşı yönelttiğim herhangi bir suçlama değil, tamamen bu konuda da bilinç oluşturmak, bilgilendirmek açısındandır. Bu türden insanlara destek verip, paylaşmamalıyız demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

o.k.

kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Ben de takipten çıktım. Açıklamalar gerçekten üzücü.

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]whatsapp.com
    EAŞK 🚘 Elektrikli Araç Şarj Kampanyaları ⚡️🚘🔋
    https://www.whatsapp.com/channel/0029VbAYgPXHbFUyEHEnRI0j

Hocam sitenizde bir problem var sanırım. Elinize sağlık gerçek güzel bir site.

Kasko Sigortası bulunan bireysel müşterilerimiz, Sigortam Cepte’den alacakları indirim kodu ile Türkiye’nin en yaygın elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Zes’te %10 indirim kazanıyor!

Birleşik Kasko Sigortası’nda 9 aya varan taksitli ödeme fırsatı. Sanal POS ödemelerine vade farksız 9 aya varan taksitli teklifinizi İş Bankası şubelerinden, acentelerimizden, web sitemizden ve Sigortam Cepte uygulamamızdan ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Elektrikli Araçlar Şarj İstasyonu Bayram İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    • Kampanya, 30 Haziran 2026 tarihine kadar geçerlidir.
    • Anadolu Sigorta’da yürürlükte kasko sigortası bulunan bireysel müşterilerimize, Sigortam Cepte’den ayda bir kez alabilecekleri kampanya kodu ile Zes’in işleticisi olduğu DC ve AC tipi tüm halka açık şarj istasyonlarında güncel tarife üzerinden %10 indirim uygulanacaktır.
    • Kampanya kullanımı ayda bir kez ile sınırlı olacaktır.

https://www.anadolusigorta.com.tr/kampanyalar-firsatlar/anadolu-sigorta-ve-zes-is-birligi-kazandiriyor

• Elektrikli aracınızın güvencesi Sigorka.com'dan, şarj avantajı Voltrun'dan!

Elektrikli Araç Kaskosu Yaptıranlara 450 kWh Değerinde Şarj Hediyesi

Kampanya Kapsamı

• Kampanya yalnızca Sigorka.com üzerinden düzenlenen bireysel elektrikli araç kasko poliçelerinde geçerlidir.
    • Şarj hediyesi tutarı, satın alınan poliçenin toplam prim tutarına göre belirlenmektedir.

Şarj Hediyesi Kazanım Aralıkları

Poliçe Prim Tutarı Şarj Hediyesi

10.000 TL – 19.999 TL75 kWh değerinde hediye şarj bakiyesi

20.000 TL – 29.999 TL150 kWh değerinde hediye şarj bakiyesi

30.000 TL – 39.999 TL225 kWh değerinde hediye şarj bakiyesi

40.000 TL – 49.999 TL300 kWh değerinde hediye şarj bakiyesi

50.000 TL ve üzeri450 kWh değerinde hediye şarj bakiyesi

https://sigorka.com/kampanyalar/elektrikli-arac-kaskosu-sarj-hediyesi-kampanyasi

• Zes kodu paylaşabilirseniz çok menun olurum. İyi forumlar.

Hocam teşekkür ederim, geçici bir sorun yaşadık şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bu vesileyle mesajımı görmeyen arkadaşlar içinde tekrarlamış olayım, ne kadar çok kişi faydalanırsa kampanyaların sürdürülebilirliği artacaktır.

www.sarjevi.com.tr adresli bir web sitemiz var. Temel amaç şarj şirketlerinin ve bankaların şarj kampanyalarını tek sayfada ulaşılabilir hale getirmek.

Ancak, şarj kampanyaları dışında şirketlere ait güncel şarj ücretleride tek sayfadan erişilebilir durumda. Rota çizen bir bölümde var, rotanızı girip rotanızda bulunan şarj istasyonlarınıda gösteren bir harita modülü mevcut. Yİne faydalanabilecek bir kaç özellik daha var ve geliştirmeye devam ediyoruz. Benim en sevdiğim özellik abone olan kişilere kampanya eklendiği anda e-posta ile bildirim yapıyor olmamız ki benim dışımda da en çok beğenilen kısım şuan için o.

Siteyi ziyaret edip kampanyaların eklendiği anda epostanıza düşmesini isterseniz tek form ile abone olabilirsiniz.

• egemans06 E kullanıcısına yanıt

Rota çizen bölüm aktif mi şuan? Karıştırdım biraz yapamadım bir rota. Bir de sayfanın çok azında harita var.

bilgisi olan var mıdır.😇

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aktif hocam ama tarayıcıdan konum bilgisi alamazsa yada tarayıcıda reklam engelleyici varsa çalışmayabiliyor. Tam olarak çalışıyor diyemiyor bu problemlerden dolayı çünkü genel olarak reklam engelleyici aktif oluyor kısa zamanda düzeltmeyi amaçlıyoruz.

İlginize teşekkür ederim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.