Şimdi Ara

Elegance 1.6 TDI CR 105 HP Manuel SuperB mi Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Octavia mı?.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Konu başlığından da anlaşılacağı üzere manuel vites 1.6 TDI CR 105 HP SuperB(Elegance) ile DSG Tiptronik 1.6 TDI CR 105 HP Octavia(Elegance) arasında kaldım. Octavia'da DSG şanzıman arada kalmama neden oluyor. Arada 8 bin TL gibi bir fark var ama benim için önemli değil.Ailem kalabalık değil ama rahat ve uzun araç daha çok hoşuma gidiyor. Önümüzdeki senelerde SuperB 1.6 TDI DSG çıkacağını düşünüyorum. Çıkınca manuel aldığıma pişman olmak istemiyorum. İki arabayı da test ettim, daha önce DSG şanzıman kullanmadığımdan, DSG beni mest etti. Hangisini almalıyım? Sizlerin kıymetli önerileri nedir acaba?

    Yarına almayı düşünüyorum, yardımlarınızı bekliyorum,

    Şimdiden teşekkürler..



  • DSG hatırına Octavia alınır bence. Ben de aynı ikilemde kaldıktan sonra Octavia TDi DSG elegance yönünde tercihimi kullanmıştım.DSG çok keyiflidir öneriyorum.
  • Şahsi tercihimde dsg den sebep octavia olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 21 Haziran 2012; 23:13:45 >
  • Öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

    Dsg şanzıman km ilerledikçe sorun çıkarıyor diye bir çok yorum okudum. Dolayısıyla 3-5 sene sonra km 50000-100000 civarı olunca satarken çok daha ucuza gider diye düşünüyorum. Şahsen ben bu km'lerde ikinci el dsg şanzımanlı bir araç almam(Sorun çıkaracağını, garantisinin bitmiş olacağını ve bana masraf çıkaracağını düşünerek)Siz de böyle düşünmüyor musunuz?
  • 250 nm ve üzeri yada yakın değerlerde tork üreten araçlarda çok yoğun trafikte kullanma neticesi 7 ileri dsg de kavrama değişimi gerektirebiliyor. Olası problemlere yönelik yeni tip kavrama geliştirilip sürüldü piyasaya. Ben ikinci el araçtan ürkerim, yoksa otomatik şanzıman olduğundan değil. İnsanlar aracı çok hor kullanıyor. Belli periyotta kavrama değişimi muhakkak olsa bile ben dsg tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Güner Bey.

    Arkadaşlar başka yorum yapacak yok mu? Özellikle dsg konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum!..
  • Dsg inanılmaz bir rahatlık. Benım eskı arabam octavıa dsg ıdı ve babamda superb 1 manuel vardı. En basıt ornegı 2.0 tdi olan Octavia 1.9 Tdi Superbı yakalayamıyordu. Superb değişik bir araç.Ve Superb 1ın cok ıyı olması nedenıyle bu kadar pahalı. Maddı durumunuzu veya dusuncenızı bılemem ama ben cok sık araba degısmem ve ıcımden gelenı alırım.Octavıa alınca superb gorunce içiniz geçmesin.Mantıgınızı degıl kalbınızı dınleyın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger halen araba almadıysanız; Octavia 1.6 TDİ DSG elegance arabalarda inanılmaz indirim var.Halen ilan edilmedi ama sanırım listelerini de güncellemediler. 65.700 olan liste fiyatlarının altında 63.700-64.000 TL na satıyorlardı, ben mart ayında 63.700 TL'na almıştım opak beyazı.

    Sıkı durun, bir arkadaşım aynı aracı 60.000 TL (altmışbin) fiyatla aldı.Bayii adını söylemememizi özellikle rica ettiğinden belirtemeyeceğim. Ama sıkı bir pazarlıkla alınıyorbu fiyata bilesiniz. Sanıyorum temmuz başlarında indirimi ilan ederler, VW düz viteslerde % 4 indirim açıkladı sırada Skoda var.
  • bende aynı ikilemdeyim, vuralkan sıfır faizle ilgili bilgi bulamadım siz nereden öğrendiniz?
  • Araba peşin alındı, bu nedenle sıfır faiz olayı hakkında bilgim yok doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.