Şimdi Ara

Electrolux ultracaptic siklonlar nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereye baksam multisiklon diyorlar , 11 tane siklonu var filan. Ama videoları izliyorum yok siklon filan. O üst kısımdaki büyük silindirik hazne dışında siklon filan yok.

mesela dyson hava nerden giryor nerelerden geçiyor vidolar var açıp bakıyorum siklonlar gozukuyor. Ama captic ile ilgili böyle bir şey bulamadım.

İç kısmıyla ilgili fot. Video filan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 12 Eylül 2015; 21:48:33 >

• Haznenin sağ ve solundakiler siklon. Dikkat ederseniz hava önce elek gibi olan büyük siklonda ayrışıyor, sonra hava akımı ayrılıp sağ ve siklonlara gidiyor. Bu siklonlardan hava ve toz ayrıldıktan sonra motor öncesi filtreden geçiyor hava. Motor öncesi siklonlu filtreye cihazın altından ulaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Haznenin sağ ve solundakiler siklon. Dikkat ederseniz hava önce elek gibi olan büyük siklonda ayrışıyor, sonra hava akımı ayrılıp sağ ve siklonlara gidiyor. Bu siklonlardan hava ve toz ayrıldıktan sonra motor öncesi filtreden geçiyor hava. Motor öncesi siklonlu filtreye cihazın altından ulaşılıyor

teşşekkürler şimdi anladım. bir video vardı orda direk elek gibi olan büyük siklonu tek gösterince kafam karışmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.