Şimdi Ara

electrolux fiyatları nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=41735 900tl ) (http://www.netteenucuz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=150141 1850 tl)http://www.evimizinherseyi.com/urun/electrolux/ankastre-setler/electrolux-ankastre-set- 1400tl ) nakit fiyatları sizce fiyatlar nasıl

• kimseden cevap gelmedi ama ben bu fiyatlara aldım öyleki camaşır makinesi invertör
  • diğer ürünleri daha önce incelemediğim için yorum yapamayacağım ama
    çamaşır makinesinde iyi bir tercih diye düşünüyorum. ben 7 ve 8 kilo araştırmasındayım.
    electrolux un çamaşır makinelerini çok beğendim. italya üretimi olması benim için artıydı.
    ama biraz tuzlu geldi. bu modeli iyi bir fiyata almışsın gerçekten. normalde 1200-1300 ün altında yok.
    nasıl buldun bu fiyata.
  • nakit kampanya fiyatı
  • bende electroluxden camasir makinasi, firin (elektrikli) ve buzdolabi almayi düsünüyorum ama forumda genelde bu marka üzerine okadar cok yorum bulamadim ve elektrikli firin icin hic yorum bulamadim diyebilirim.
    ayrica electroluxun servisi nasil bi bilen varmi? isini bilen kisilermi yoksa gelip ne oldugunu bilmeden gitin kisilerdenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede147

kimseden cevap gelmedi ama ben bu fiyatlara aldım öyleki camaşır makinesi invertör

Ürünleriniz hayırlı olsun. Cevap gelmemesi bu ürünlerin çok fazla kullanılmamasından kaynaklanıyor. Ama Elektrolux marka olarak genelde bende hep iyi bir izlenim bırakmıştır.

Sizden ricamız makinanızı bize tanıtabilirmisiniz, görüşleriniz, gözlemleriniz anlamında. hem sizden sonra bu ürüne ilgi duyan arkadaşlar da bir fikir edinmiş olurlar...

Teşekkürler...
  • Kapasite (kg): 6
    Sıkma Devri (d/dk): 1000
    Su Tüketimi (60°C yıkama) (lt): 37
    Enerji Tüketimi 60°C yıkama (kWh): 0,9
    Enerji Sınıfı: A++
    Su Girişi: Tek
    Boyutlar (YxGxD) (mm): 850x600x590
    teknik özellikleri bunlar kullanıcı izlenimlerimi zaman gectikce sizinle paylaşırım
  • Seçtiğiniz buzdolabı da, çamaşır makinesi de, ankastre set de çok kaliteli ürünler. Electrolux çamaşır makinesinde her zaman çok beğendiğim ama Türkiye'deki yüksek fiyatları ile f/p oranına göre öneremediğim bir marka. Çamaşır makineniz oldukça dayanıklıdır ve yüksek yıkama performansına sahiptir. Tek kötü yönü dengesiz yük kontrolü sensörünün fazla hassas olmamasından dolayı dengesiz yükleri dengeli sanıp sıkarak tıkırdama gürültüsü ve çok nadir olsa da anlık zıplama/çarpma yapabilmesidir. Markanın servis konusunda zayıf olmasını umursamayın bile, çünkü aldıklarınızın hepsi orijinal Electrolux ve uygun kullanımda size rahatlıkla 15-20 sene problemsiz hizmet edecektir. Fiyatlar diğer markalara göre daha yüksek ama Electrolux'ün gene fiyatları için normal. Güle güle iyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Seçtiğiniz buzdolabı da, çamaşır makinesi de, ankastre set de çok kaliteli ürünler. Electrolux çamaşır makinesinde her zaman çok beğendiğim ama Türkiye'deki yüksek fiyatları ile f/p oranına göre öneremediğim bir marka. Çamaşır makineniz oldukça dayanıklıdır ve yüksek yıkama performansına sahiptir. Tek kötü yönü dengesiz yük kontrolü sensörünün fazla hassas olmamasından dolayı dengesiz yükleri dengeli sanıp sıkarak tıkırdama gürültüsü ve çok nadir olsa da anlık zıplama/çarpma yapabilmesidir. Markanın servis konusunda zayıf olmasını umursamayın bile, çünkü aldıklarınızın hepsi orijinal Electrolux ve uygun kullanımda size rahatlıkla 15-20 sene problemsiz hizmet edecektir. Fiyatlar diğer markalara göre daha yüksek ama Electrolux'ün gene fiyatları için normal. Güle güle iyi günlerde kullanın.

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Saban59

bende electroluxden camasir makinasi, firin (elektrikli) ve buzdolabi almayi düsünüyorum ama forumda genelde bu marka üzerine okadar cok yorum bulamadim ve elektrikli firin icin hic yorum bulamadim diyebilirim.
    ayrica electroluxun servisi nasil bi bilen varmi? isini bilen kisilermi yoksa gelip ne oldugunu bilmeden gitin kisilerdenmi?

Model belirlediniz mi bilmiyorum ama ENB 52810 X ürünü Agora Enplus'ta nakit öderseniz 3.550 den 2.700 tl ye indirdiler. fiyat açısından uygunsa incelemnizi tavsiye ederim. Ben beğendim.

Servise ihtiyacınız olur mu bilmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrna. -- 19 Temmuz 2010; 17:53:53 >
  • enb 52810x nakit fiyatı 2,500 tldir enplus cevahir ve bakırköyde.
  • Electrolux ENB 52810X 'i 2.400 TL'ye 8 taksitle Erduran day tük mall ltd şti'nden bugün aldım. (bit pazarı girişi-Adil müftüoğlu lokantası karşısında) Buzdolabı maceram bitti sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smyrna. -- 10 Ağustos 2010; 12:57:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.