Şimdi Ara

ELECTRO WORLD Epson dx8450 çok fonksiyonlu yazıcı(99 YTL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar electro world de bugün başlayan kampanyadaki epson dx8450 çok fonksiyonlu yazıcı dikkatimi çekti, sizle paylaşmak istedim
    -yazıcı tarayıcı fotokopi
    -dakikada 32 sayfa siyah beyaz, 32 sayfa renkli baskı, fotoğraf baskısı
    -5760*1440 dpi'a kadar çözünürlük
    -pictbridge/dijital hafıza kartı yuvası
    -usb 2.0
    -6.3 cm renkli lcd ekran
    -siyah kartuş hediyeli

http://img48.imageshack.us/my.php?image=epsondx8450multiftintasgs5.jpg

Fiyat:99 ytl (149 dan düşmüş). fiyat sizce nasıl, ürün nasıl bir ürün.fotoğraf baskısı nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 18 Eylül 2008; 20:18:25 >

• Eskiden All-in-One tarzı yazıcılar konusunda HP'den başka markayı neredeyse adamdan saymazdım, ancak son 3 HP ürününün üçünde de bilgisayarla olan iletişimlerinde ve baskı sorunlarında yaşadığım saçmalıklar (sorun demeye dilim varmıyor) sonucunda kesinlikle HP önermiyor ve almayı da düşünmüyorum bundan sonra.

Bence fiyatı uygun bir ürün, kartuşunu doldurturum diye düşünüyorsanız araştırın ve alın derim, çünkü kartuşu doldurulamıyor da olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 18 Eylül 2008; 20:01:59 >
  • arkadaşlar bu ürün bende var gerçekten iyi bir ürün herkese tavsiye ederim saygılar
  • epson yazıcı aldğım günü hep kötü hatılarım kartuşları çok küçük dolumda yapılmıyor renkli bitince siyah beyaz kullanılmıor uzak durun derim ben elimdekinide satmaya uğraşıyorum zaten hp veya samsung alın derim evde birde SAMSUNG SCX 4521F iyikide almışım

EPSOM
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

arkadaşlar bu ürün bende var gerçekten iyi bir ürün herkese tavsiye ederim saygılar

fotoğraf baskı kalitesi nasıl?
  • ben aldım kulanıyorum 1 ay oldu 100 liraya almıştım electro world den .kartuşu chipli olduğu için kartuşlarını resetlemeniz gerekiyor doldurduktan sonra dolmuyo diye bişey yok.bu ürün için dolan kartuş satıyorlar otomatik chip resetleyici kendi kendini resetliyor kartuşların tepesideki tıpayı açıp mürekkebi basıyorsunuz. dolan kartuş 4 adet 44 liraya satıyorlar yazıcı kafası kartuşlarda olmadığı için baskı kalitesinde bozulma olmuyor.gittigidiyorsa 66 liraya 4 dolumluk mürekkebi ile birlikte dolan kartuş satılıyor. fotoğraf baskısı gayet güzel hp 10x15 premium plus paper 280g/m2 kağıdını kullanıyorum mükemmel basıyor.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum, ailede tek olan resimleri taratıp, bazılarını bastırmak için...
    ama dışardaki basım maliyetiyle kıyaslanırsa, makina(kartuş dolumu geliyor bilmiyorum) + dolum maliyeti + resim kağıt maliyeti vb eklerseniz uygunmudur? bilgisi olan varsa yazarsa müteşekkir kalırım.. yada alternatif önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırsatmen -- 19 Eylül 2008; 13:41:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: THeSHarK

epson yazıcı aldğım günü hep kötü hatılarım kartuşları çok küçük dolumda yapılmıyor renkli bitince siyah beyaz kullanılmıor uzak durun derim ben elimdekinide satmaya uğraşıyorum zaten hp veya samsung alın derim evde birde SAMSUNG SCX 4521F iyikide almışım

EPSOM

Bende de HP 1510c allinone var, aynı şekilde renkli bitince, siyah beyaz baskı yapmıyor , elimde 2 tane daha sıfır siyah kartuş var, şimdi bir de renkli işi çıktı (kullanmadığım halde). Epsonun dolum olayında sorun yokmuş sanırım.

• Kartuş konusunda yazılanları okudum. Bu yöntemi her kullanıcı yapabilir mi ?

Baskı kalitesine dair bir ekran görüntüsü alabilmemiz mümkün mü ?
  • Bu yazıcı ve benzerlerini kullananların yorumlarını bekliyorum
  • epson un 3650 modelini kullandım kartuşlar çipli idi. bir makine ile resetleyip doldurulabiliyor ancak oda pek verimli olmuyor yani sizi orjinal kartuş kullanmaya zorluyor orjinali de 75 yt civarında tavsiye etmem hiç kimseye şu an sadece scaner olarak kullanıyorum aldığıma bin pişman oldum
  • bendede hp nin çok fonksiyonlusu var.üzerinde gelen kartuşlar genelde yarıdan az dolu oluyor.bitince doldurttum ama 50 60 sayfa yazdırdım gene bitti.ayrıca renkli hiç doldurulamadı.bence yazıcı kadar kartuşunuda araştırın.ayrıca hiç bir yazıcı siya-beyaz yazmıyor.sadece siyahı yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.