Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim dusundugum gitarlar :
    - LTD H-51
    - Jackson JS-22
    - Jackson JS-23
    - Jackson JS-11

NOT : Amfi , Line 6 Spider 15 Watt almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da, tercihen Kızılay'da kurs önerisi olan var mı? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: klonidin

Ankara'da, tercihen Kızılay'da kurs önerisi olan var mı? Teşekkürler

Gercekten duzgun biryer ariyorsan Besevlerde tam gobekte Modern Sanatlar var..

http://www.modernsanatlar.org/

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

kim giriyor orada hoca olarak?

• Arkadaşlar merhaba.Bende elektro gitara başlayacağım.Tarzım heavy metal ve rock olacak.Clean tonları güzel olan sapı rahat hss dizilimli arada distortion tonlarınıda kullanacağım.Gitarlar hakkında baya araştırma yaptım falan ama aklım çok karışık yardım ederseniz arkadaşlar çok makbule geçer.Gitar ve amfiye bütçem 400-500 TL.Sıfır arıyorum.Dolar pahalı biliyorum.Önce pc ve gitar kullansam sonra amfi alsam nasıl olur?

• quote:

quote:

quote:

kim giriyor orada hoca olarak?

Özgür Konuk.. Gonderdigim linkte var butun bilgiler.

• Benim de bir sorum olacak. Bendeniz 32 yaşındayım. Küçük yaştan beri hevesli olmama rağmen okul vs gibi bahanelerle nasip olmadı. Peki yaş gitar daha doğrusu elektro gitar öğrenmeye engel olur mu? Hani sıfır bilgi sahibiyim. Sen boşver çoluğun çocuğun var mı dersiniz Eğer yok yaşla ne alakası var öğrenirsin tabii derseniz şu set başlangıç için iyi midir? (%25 indirim kuponum var buna kullanmayı düşündüm) ;http://m.n11.com/schecter-sgr-sunset-elektro-gitar-baslangic-seti-siyah-P66587146

• en fazla 1000 lira butcem var les paul kasa elektro gitar onerir misiniz

• İzmir'de güzel bir gitar kursu arıyorum. Deneyimi olan, bilen, gören varsa iyi bir kurs buraya yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreadanor

Benim de bir sorum olacak. Bendeniz 32 yaşındayım. Küçük yaştan beri hevesli olmama rağmen okul vs gibi bahanelerle nasip olmadı. Peki yaş gitar daha doğrusu elektro gitar öğrenmeye engel olur mu? Hani sıfır bilgi sahibiyim. Sen boşver çoluğun çocuğun var mı dersiniz Eğer yok yaşla ne alakası var öğrenirsin tabii derseniz şu set başlangıç için iyi midir? (%25 indirim kuponum var buna kullanmayı düşündüm) ;http://m.n11.com/schecter-sgr-sunset-elektro-gitar-baslangic-seti-siyah-P66587146

Geç meç değil, sakın olma pes etme. İleride pişman oluşun yoksa keşke omuaşımdaöiken başlasaymışım diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreadanor

Benim de bir sorum olacak. Bendeniz 32 yaşındayım. Küçük yaştan beri hevesli olmama rağmen okul vs gibi bahanelerle nasip olmadı. Peki yaş gitar daha doğrusu elektro gitar öğrenmeye engel olur mu? Hani sıfır bilgi sahibiyim. Sen boşver çoluğun çocuğun var mı dersiniz Eğer yok yaşla ne alakası var öğrenirsin tabii derseniz şu set başlangıç için iyi midir? (%25 indirim kuponum var buna kullanmayı düşündüm) ;http://m.n11.com/schecter-sgr-sunset-elektro-gitar-baslangic-seti-siyah-P66587146

Sakin vazgecmeyin.. Ben de 30 yasimda basladim.. 3 yildir gayet iyi gidiyor.. Ama emek vermek gerekiyor bastan soyleyeyim.. Basta pek hizli sonuc alamayacaksiniz.. O yuzden erken pes etmeyin. Sabredin..

• Sx se3 sk tavsiye ederim.. Başlangıç olarak.. Parasina gore iyi gitar.. Sustaini falan gayet iyi.. 3 rengi var vs,cs,bk... Uzun sure les paul kasa uygun fiyatli bir gitar aramistim.. Deneyw deneye bunu bulmustum...Epiphone studio falan alacagina bunu al..

• Dreadanor kullanıcısına yanıt
    Dostum hiçbirsey için geç değildir.. Seninle birazda benzeşiyoruz.. Bende 41 yaşindayim.. Evli bir çocuk babasiyim.. İki yıl önce ilk elektro gitarimi aldim ve hevesime devam ediyorum.Tek farkimiz 20li yaşlarimda biraz egitim alip klasik gitar ve akustik gitar calmam.Kendimi cok fazla gelistirmeden işte her sarkiyi ritm ile calabiliyor kivaminda 20 yil kadar gecti. Şimdi 40imdan sonra elektro gitar ile asigi oldugum classic rock ve blues parcalari calabiliyorum. Ama gunde en az bir saat calismak sart bana sorarsan.Temelininde olmasigini varsayarsak bir kursta egitim alman gerekebilir yada anlayan birisinden yardim.. Ama daha sonra pisman olmamak icin bence hemen basla 2. El bir elektro gitar ve 2. El bir amfi alarak.. Bol şans..

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

yokya ne havasi daha yeni basliyoz millet kacar benim elektro calmama buarada bu gitar fiyatlarina baktim iyi bi elektro gitar 600milyondan basliyo cok pahali

quote:

Orjinalden alıntı: cahill

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ucuzla pahali elektro gitar arasindaki fark nedir,dahami kaliteli ses veriyor?,ucuz bisey alsam beni tatmin edermi

yeni başlayanları tatmin eder.. ama param çok dersen alırsın bir fender herkese hava atarsın...

Hocam 10 sene olmus ama merak ettim naptiniz on numara bes yildiz caliyonuz mu su an :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    yok hocam okul önlerinde muhallebi satarak geçimimi sağlıyorum
    hehe şaka şaka
    vaybe zaman ne çabuk geçiyor ozamanlar üni okuyorduk bian heves oldu ama akan zaman ve para sıkışıklığından dolayı derslere konsantre olduk güzel sanatlar mezuniyet sonrası bi müddet kendi iş alanımda
    çalıştıktan sonra şimdi tekstil ve hisse senedi alım satımıyla uğraşıyorum
    elektro gitar içimde hep uhte olarak kalmaya devam edecek emekli olduktan sonra öğrenirim artık :)
    ,gençken gidin öğrenin elektro veya başka müzik aleti sonrasında hiçbişeye zamanınız kalmıyacak iş askerlik evlilik para hayat stresi...
  • Hocam bizim icin de cok gec zaten ayni sizin durumdayiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Herseye vakit kalir da bizler hep bir bahane bulup olan vakitleri bosa harciyoruz.. Siz yazdiniz diye yazdim yoksa size karsi yazdigim birsey degil yanlis anlasilmasin...

• quote:

Herseye vakit kalir da bizler hep bir bahane bulup olan vakitleri bosa harciyoruz.. Siz yazdiniz diye yazdim yoksa size karsi yazdigim birsey degil yanlis anlasilmasin...

haftaya 29 olacağım ve 30 olmadan gitar öğrenmek istiyorum. aslında çook uzun zamandır istiyorum bunu ama bi türlü bunu yapacak gücü kendimde bulamadım. çünkü yaşadığım yerde gitar kursu yok. trabzon'da bir ilçe de ikameth ediyorum. brit-rock , classic rock, hard rock ve daha pek çok rock türevi müziği seviyorum. akustik veya elektro gitar alacağım. galiba başlangıç için akustik alacağım. yalnız ya akordu bozulursa ve ben bunu yapamazsam kendi başıma? bu tarz korkularım var. çünkü gitar kursu trabzon merkezde vardır orayada gitmem biraz zor çalışıyorum çünkü. şeytan diyor bitane lag t66-d akustik gitar sipariş ver hemen.. para hiç sorun değil. bütçe çok geniş. ama işte. ne yapayım bilmiyorum. hocam biraz yardımcı olurmusun kendi deneyimlerinden özellikle. deneyim sahibisin çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

haftaya 29 olacağım ve 30 olmadan gitar öğrenmek istiyorum. aslında çook uzun zamandır istiyorum bunu ama bi türlü bunu yapacak gücü kendimde bulamadım. çünkü yaşadığım yerde gitar kursu yok. trabzon'da bir ilçe de ikameth ediyorum. brit-rock , classic rock, hard rock ve daha pek çok rock türevi müziği seviyorum. akustik veya elektro gitar alacağım. galiba başlangıç için akustik alacağım. yalnız ya akordu bozulursa ve ben bunu yapamazsam kendi başıma? bu tarz korkularım var. çünkü gitar kursu trabzon merkezde vardır orayada gitmem biraz zor çalışıyorum çünkü. şeytan diyor bitane lag t66-d akustik gitar sipariş ver hemen.. para hiç sorun değil. bütçe çok geniş. ama işte. ne yapayım bilmiyorum. hocam biraz yardımcı olurmusun kendi deneyimlerinden özellikle. deneyim sahibisin çünkü.

Oncelikle hangi ilcede oldugunuzu merak ettim. Ben Caykaraliyim..

Sonra, akor icin cok basit akor cihazlari var onlari alip yapabilirsiniz. Illa her akor kactiginda birine yaptirmaniza gerek yok. Hatta size bambaska bir tuyo. Rocksmith 2014 oyunu var bende. Guitar Hero'nun gercek gitar ile oynanani.. Parmak egzersizleri icin harika bir oyundur. Sahibindende birinden almistim. O oyunun harika bir akor merkezi var. Gitarimi bazen oradan bile akor ediyorum. Hangi mandali nereye ne kadar cevireceginizi soyluyor, akor tamam olunca da durduruyor..

Akor meselesinden sonra gelelim gitar secimine. Baslangic icin su gitar bu gitar degil de hangi enstrumani calmak istiyorsaniz onu alin. Eger elektro calmadan klasik gitar ogrenmelisin diyen olduysa o kisilerle gitar konusunda konusmayin bence elektro calmak istiyorsaniz elektro alin.

Eger gitar kursu imkaniniz yoksa, ki yok, ve eger disiplin sahibi birisiyseniz youtube'da Selim Işık elektro gitar derslerini takip edebilirsiniz. Harika bir kaynaktir. 100 dersten olusur. Dediklerini iyi takip eder ve uygulayip guzel calisirsaniz harika sonuclar alabilirsiniz.

Pahali gitar almanizda sakinca yok bence. En azindan guzel bir enstruman calmis olursunuz. Elimde olsa ilk gitarimi PRS'in Custom serilerinden alirdim. Hatta ben de PRS'in gitarlarini oneririm. Rock'a uygundurlar. Ama asil uzmanlik alanlari bluesdur. Cok severim. En alt serisi olan SE serileri bile mukemmel iscilige sahiptirler. (Baya PRS reklami yaptim )

Simdiden kolay gelsin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

Oncelikle hangi ilcede oldugunuzu merak ettim. Ben Caykaraliyim..

Sonra, akor icin cok basit akor cihazlari var onlari alip yapabilirsiniz. Illa her akor kactiginda birine yaptirmaniza gerek yok. Hatta size bambaska bir tuyo. Rocksmith 2014 oyunu var bende. Guitar Hero'nun gercek gitar ile oynanani.. Parmak egzersizleri icin harika bir oyundur. Sahibindende birinden almistim. O oyunun harika bir akor merkezi var. Gitarimi bazen oradan bile akor ediyorum. Hangi mandali nereye ne kadar cevireceginizi soyluyor, akor tamam olunca da durduruyor..

Akor meselesinden sonra gelelim gitar secimine. Baslangic icin su gitar bu gitar degil de hangi enstrumani calmak istiyorsaniz onu alin. Eger elektro calmadan klasik gitar ogrenmelisin diyen olduysa o kisilerle gitar konusunda konusmayin bence elektro calmak istiyorsaniz elektro alin.

Eger gitar kursu imkaniniz yoksa, ki yok, ve eger disiplin sahibi birisiyseniz youtube'da Selim Işık elektro gitar derslerini takip edebilirsiniz. Harika bir kaynaktir. 100 dersten olusur. Dediklerini iyi takip eder ve uygulayip guzel calisirsaniz harika sonuclar alabilirsiniz.

Pahali gitar almanizda sakinca yok bence. En azindan guzel bir enstruman calmis olursunuz. Elimde olsa ilk gitarimi PRS'in Custom serilerinden alirdim. Hatta ben de PRS'in gitarlarini oneririm. Rock'a uygundurlar. Ama asil uzmanlik alanlari bluesdur. Cok severim. En alt serisi olan SE serileri bile mukemmel iscilige sahiptirler. (Baya PRS reklami yaptim )

Simdiden kolay gelsin...

Akustik galiba. Sürmene hocam. Lag veya takamine düşünüyorum. Elektro alırsam epiphone lp custom pro alabılırim. Veya g-400pro ve iyi bir amfi. Akor kaçırmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 29 Kasım 2015; 15:23:32 >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.