Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , jak çavirici ile elektro gitarı kulaklıkla çalabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreguven.oo7 -- 10 Eylül 2012; 22:58:17 >
  • selam arkadaşlar ben elektro gitara yeni başlayacağım aklımdaki modeller squier bullet strat hss 300 tl ve cort g254 gitarlardan müzik tarzımı anlamışsınızdır heralde bütçem en fazla 400TL (amfi hariç) sizin önerileriniz nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: teletabis

elektro gitara yeni başlayacağım. ibanez grg121ex ve ibanez grg170dx arasında kaldım . siz hangisini tavsiye edersiniz veya başka markalardan başlangıç için tavsiye edebileceğiniz uygun gitarlar var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam sanirim tek farki 170dx de fazladan bir tane single olmasi.ama 170dx kullaniyorum yeni baslayana oneririm.perdesi falan cort a gore daha rahat geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim daha önce bir gitar deneyimim yok ama metal rock müzikleri bilirim ve severek dinlerim .. şuan kafama koydum elektro gitar calacagım ve ben böyle dedigim herşeyi yaptım . fakat bi sorunumuz var .. bana yeni başlayanlar için önerebileceginiz elektro gitar ve amfi lazım . yardım edersiniz cok sevinirim tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: metal01

arkadaşlar benim daha önce bir gitar deneyimim yok ama metal rock müzikleri bilirim ve severek dinlerim .. şuan kafama koydum elektro gitar calacagım ve ben böyle dedigim herşeyi yaptım . fakat bi sorunumuz var .. bana yeni başlayanlar için önerebileceginiz elektro gitar ve amfi lazım . yardım edersiniz cok sevinirim tesekkürler

Ne tür kasa istiyorsun?
    les paul,explorer,sg vb?Onu söyle ilk

• quote:

arkadaşlar benim daha önce bir gitar deneyimim yok ama metal rock müzikleri bilirim ve severek dinlerim .. şuan kafama koydum elektro gitar calacagım ve ben böyle dedigim herşeyi yaptım . fakat bi sorunumuz var .. bana yeni başlayanlar için önerebileceginiz elektro gitar ve amfi lazım . yardım edersiniz cok sevinirim tesekkürler

İbanez grg170dx
    Roland microcube

Bu ikisi de çok iyi. Tabi yeniler için. grg170dx zaten ne olduğu bilinen bir gitar. Amfi ise önemli olan boyu değil islevidir lafına cuk diye oturan bir amfidir. Üstünde efektleride var. Taşıması kolay. Toplam 800e falan gelir heralde. Tam bilmiyorum grg170dx in sağik versiyonunun fiyatını. Solak olduğumdan solak olanın fiyatına bakmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

quote:

Ne tür kasa istiyorsun?
    les paul,explorer,sg vb?Onu söyle ilk

kasa farketmez. önemli olan klavyesi kolay olan performansı iyi bir gitar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

İbanez grg170dx
    Roland microcube

Bu ikisi de çok iyi. Tabi yeniler için. grg170dx zaten ne olduğu bilinen bir gitar. Amfi ise önemli olan boyu değil islevidir lafına cuk diye oturan bir amfidir. Üstünde efektleride var. Taşıması kolay. Toplam 800e falan gelir heralde. Tam bilmiyorum grg170dx in sağik versiyonunun fiyatını. Solak olduğumdan solak olanın fiyatına bakmıştım.

teşekkürler dostum.. aklımın bir köşesine aldım bunları :)

• Birebir ders buldum elektro gitar saati 40tl. İyi mi sizce?

• arkadaşlar ben de elektro gitar almayı düşünüyorum yalnız hayatımda gitarı elime almadım. istediğim fiyatı çok ucuz ama içlerinden alabileceğimin en iyisini almak. bunu bir hobi olarak yapacağım profesyonelleşmek gibi bir amacım yok. bugün sordum rockson gitar falan gördüm görünüşü çok güzel ama internetten araştırınca çok kötü bir gitar olduğunu anladım. benim bütçem 150-250 TL arası. Birde anfi alacağım tabi. Bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi marka gitar hangisidir? 2. el gitar alınır mı? Gitarlardaki 1 single, 1 humbreacker olayı nedir? 2 ya da 3 tane single'ının olmasının avantajı nedir? Ders almadan gitar nereye kadar öğrenilebilir? Çalınmak istenilen parçaya göre gitarın türü-markası değişir mi yoksa bir gitardan her parça çalınabilir mi? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim, özellikle dediğim fiyat aralığında alınabilecek en iyi gitar markası ve kaliteli ama ucuz bir anfi. Dediğim gibi profesyonel değilim, acemiyim daha o yüzden ses farklarını farketmeyeceğim, malzemesi kaliteli olsun, suntadan olmasın bu bile benim içim önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: LunaticYsf

arkadaşlar ben de elektro gitar almayı düşünüyorum yalnız hayatımda gitarı elime almadım. istediğim fiyatı çok ucuz ama içlerinden alabileceğimin en iyisini almak. bunu bir hobi olarak yapacağım profesyonelleşmek gibi bir amacım yok. bugün sordum rockson gitar falan gördüm görünüşü çok güzel ama internetten araştırınca çok kötü bir gitar olduğunu anladım. benim bütçem 150-250 TL arası. Birde anfi alacağım tabi. Bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi marka gitar hangisidir? 2. el gitar alınır mı? Gitarlardaki 1 single, 1 humbreacker olayı nedir? 2 ya da 3 tane single'ının olmasının avantajı nedir? Ders almadan gitar nereye kadar öğrenilebilir? Çalınmak istenilen parçaya göre gitarın türü-markası değişir mi yoksa bir gitardan her parça çalınabilir mi? Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim, özellikle dediğim fiyat aralığında alınabilecek en iyi gitar markası ve kaliteli ama ucuz bir anfi. Dediğim gibi profesyonel değilim, acemiyim daha o yüzden ses farklarını farketmeyeceğim, malzemesi kaliteli olsun, suntadan olmasın bu bile benim içim önemli.

Rockson marka gitar almak hayatının en büyük hatası olur. Eğer çok bütçen yoksa Cort G110 öneririm. Ben 14 aydır Cort G110 kullanıyorum, başlangıç için uygun gitar. Fiyatı da 325tl civarı olması lazım. 2.el gitar tabi alınır, ama elden alman daha iyi olur. İnternetten 2.el gitar aldığında eline ne geleceğini bilmezsin. Manyetikler ses tonları belirler. Humbucker manyetik sert tonlar alırken, single manyetikten biraz daha yumuşak tonlar alıyorum. Müzik zevkini bilmediğim için manyetik yorumu yapamayacağım. 2-3 single manyetik olan gitarlarda biraz daha clean tonlar elde edersin. Sert metal müzik yapamazsın, clean şeyler çalarsın, bunların arasına blues da koyabiliriz. Gitarda kendini geliştirme çok önemlidir. Ders almasan bile Youtube'da Selim Işık Gitar Dersleri var ordan izleyerek kendini geliştirebilirsin. Tabiki de her gitarda çalıncak parçalar farklıdır. Mesela Jackson marka gitarda metal müzik yaparsın, ama blues pek güzel olmaz. Fender gitarda blues yaparsın, ama metal pek güzel olmaz. Alıcağın gitara göre değişir.

• ben daha çok metallica, guns and roses gibi metal-sert parçaları çalmak isterim, dinlediğim müzik tarzı da bu. sizce dediğiniz cort g110 ile bunlar çalınabilir mi? bir de şöyle bir düz mantık kurabilir miyiz, sert tonların çalınabildiği bir gitarda slow şarkılar zaten çalınabilir? bana cort g110 bile pahalı geldi açıkçası, şunlar arasından hangisini tavsiye ederdiniz?
    les paul, cruiser, jay turser, manuel raymond, tt sisters, clariss.

bir de CORT G50OPB var 250 TL'ye. sizin dediğiniz g110 ile arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunaticYsf

ben daha çok metallica, guns and roses gibi metal-sert parçaları çalmak isterim, dinlediğim müzik tarzı da bu. sizce dediğiniz cort g110 ile bunlar çalınabilir mi? bir de şöyle bir düz mantık kurabilir miyiz, sert tonların çalınabildiği bir gitarda slow şarkılar zaten çalınabilir? bana cort g110 bile pahalı geldi açıkçası, şunlar arasından hangisini tavsiye ederdiniz?
    les paul, cruiser, jay turser, manuel raymond, tt sisters, clariss.

bir de CORT G50OPB var 250 TL'ye. sizin dediğiniz g110 ile arasında ne fark var?

250tl veroyorsan cortx1 al dicemde fiyatini tam hatirlamiyorm ama o civardaydi aslinfa onuda alcagina 300 e x2 al

• Arkadaslar Cort viva gold 2 iyi bir gitar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

Arkadaslar Cort viva gold 2 iyi bir gitar mi ?

Up

• Arkadaşlar şu gitarı istiyorum ben.

Gibson Explorer eet fuk ( James Hetfield )

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR...

Nereden bulabilirim bu gitarı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Arkadaşlar şu gitarı istiyorum ben.

Dostum buralara bakan yok yardim eden yok sorulara cevap vermiyirlar

• quote:

quote:

Forum konu dışından ibaret.Ölmüş resmen.

• quote:

quote:

quote:

Forum konu dışından ibaret.Ölmüş resmen.

Pera'da sanakebyte modeli var. Buna çok benzer. Bak derim.

Not:http://www.peramusical.com/?urun-920-LTD-James-Hetfield-Snakebyte-Elektro-Gitar--Siyah.html

• Gitar dersi almadım, almayada karşıyım. yaklaşık 3 senedir çalıyorum ve en önemlisi kendim için çalıyorum sağda solda hava atmak için değil. evde kafa dağıtmak için ballad türü şarkılar ve sololar gayet tatmin edici benim açımdan. Eğer yeni başlıyorsan Selim Işık abimizin gitar derslerini öneririm, internetten bedavaya izle sıkılmadan. 0 dan başlayan birine 0 dan eğitim veriyor tam aradığın şey. Nota bilgisi öğretiyor hakkını vermeliyim çok emeği var üstümde. Guitar Pro yu kur birde en yararlı program o olacak senin için. Ve evet birileri orda tanıdığın birilerinden ders al demiş evet çevrende varsa kesinlikle faydalan ama paralı gitar hocalarına güvenme. Neden mi? adam evde oturup kendi kendine 1 ayda çok rahat öğrenebileceğin bir şeyi 3 ayda öğretip paranı bir güzel sömürüyor kardeşim. aman ha diyeyim sana.
    Gitar dersi alan ve sadece akor basmasını bilen başkada bir halta yaramayan arkadaşlarım var ve hepsi ben gitar çalarken banada öğreeeeeeet diye kafamı yerler. En az 10 arkadaşıma bildiğim her şeyi öğrettiğim oldu, para almadım her bilgi parayla satılmamalı diye düşünüyorum.

Anlatabilmişimdir umarım hocam
    Özet : Selim Işık + Guitar Pro + Emek

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.