Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elektro gitara yeni başlayacak biri olarak size sormak istediklerim var ,

son 1 yıldır metal müziğe artan ilgimden dolayı elektro gitar çalmak istiyorum,
    Bunun için müzik dersi veren birine sordum ve bana ilk önce classic den başla sonra electroya geceriz dedi ama bunun şart olup olmadıgı konusunda kafam karışık (ayrıca classic gitarı hiç sevmiyorum ve sıkıcı buluyorum amacın metal müzik çalmak ve vakit kaybetmek de istemiyorum. yaklaşık 5 ay gibi bir sürem var) .
    ayrıca birde hangi elektro gitarı almalıyım aklımda birkaç tane var bunlardan bazıları şunlar

-washburn x10
    -cort x2
    -cort x6
    -ıbanez grx 40 pw

not: ben hafif şarkılar çalmak istemiyorum bunun için bana önerebileceginiz başka elektro gitarlar varsa lütfen cevaplayın bütçem 300-400 arası sizce hangisini almalıyım?

• arkadaslar notaların gıtardakı yerlerını ve artık notaları ogrenme teknıgı var mıdır.her seferınde karıstırıyorum sızler nasıl ogrendınız.her hangı bı notayı dırek yerını gosteremıyorum.sırayla gıdınce ancak oluyo ?
  • 5 yıldır jackson js30 um var. ilk aldığımda biraz ders almıştım sonra bazı sebeplerden bıraktım ve o gün bugündür gitar yalan oldu. artık tozlarından kurtulsun istiyorum. Ankara'da kurs önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalfare

merhaba arkadaşlar elektro gitara yeni başlayacak biri olarak size sormak istediklerim var ,

son 1 yıldır metal müziğe artan ilgimden dolayı elektro gitar çalmak istiyorum,
    Bunun için müzik dersi veren birine sordum ve bana ilk önce classic den başla sonra electroya geceriz dedi ama bunun şart olup olmadıgı konusunda kafam karışık (ayrıca classic gitarı hiç sevmiyorum ve sıkıcı buluyorum amacın metal müzik çalmak ve vakit kaybetmek de istemiyorum. yaklaşık 5 ay gibi bir sürem var) .
    ayrıca birde hangi elektro gitarı almalıyım aklımda birkaç tane var bunlardan bazıları şunlar

-washburn x10
    -cort x2
    -cort x6
    -ıbanez grx 40 pw

not: ben hafif şarkılar çalmak istemiyorum bunun için bana önerebileceginiz başka elektro gitarlar varsa lütfen cevaplayın bütçem 300-400 arası sizce hangisini almalıyım?

300 - 400 arası Cort x2 veya Cort x3 alabilirsin. Metal içinde uygun gitarlardır. Klasiği sevmiyorsan hiç bulaşma elektro ile klasik birbirinden farklı enstürmanlar. Kurstakilerde bu işi bilen biri olacakki eğitim verebileler dediklerine bak.

• bende yazdigim gitarlarin videosuna baktimda bana en uygunu cort x2 ama x3e hic bakmadim ona bakayim
  • 800 liraya kadar yeni başlayan biri için elektro gitar önerebilir misiniz? Blues, Hard Rock, Rock'N'Roll, Heavy Metal dinliyorum.
    Roland Micro CUBE iyi midir yoksa tavsiye edeceğiniz başka amfi var mı?
    Bir de, aşağıdaki gitar neden bu kadar ucuz?
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9065&gid=2379

Teşekkürler.
  • arkadaslar su konuya bi el atin yeni baslayanlara bi yol gosterin
  • bu arada pc de gitar çalmak isteyenler veya amfisi kötü olup pedali olmayanlar bana pm atabilirler yardimci olurum
  • Arkadaşlar,

Ben öncelikle gitar çalmaya klasik gitarla başladım. Yaklaşık olarak 2-3 aydır çalıyorum. Günde en az 1-2 saat alıştırma yapıyorum. Birçok akoru basabiliyorum, arpej, bare vs. terimleri biliyorum/yapabiliryorum. Şu ana kadar solo olarak şu parçaları öğrendim:

-Metallica - Nothing Else Matters
    -Metallica - Fade To Black (Kirk Hammet Sololarını Rahatlıla Çalabiliyorum)
    -Metallica - One (Kirk Hammet Sololarını Rahatlıla Çalabiliyorum)
    -Nirvana - Smells Like Teen Spirit
    -Pirates of Caribean Theme vs..

Bende Elektro Gitara geçmeyi düşünüyorum. Hiç kursa gitmedim.

Sorularım şunlar (Cevaplarsanız Sevinirim) :

1) Sizce 2-3 ay içerisinde iyi bir ilerleme kaydetmişmiyim?
    2) Elektro gitarda daha çok solo parçalar çalıcam. Metallica tercihimdir bana hangi marka gitarlar önerebilirsiniz?
    3) Elektro gitarı rahatlıkla kullanabilir miyim?
    4) Elektro gitarda daha farklı ne öğrenebilirim?

Cevaplarınızı Bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machave -- 4 Ağustos 2011; 16:53:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Six Four

800 liraya kadar yeni başlayan biri için elektro gitar önerebilir misiniz? Blues, Hard Rock, Rock'N'Roll, Heavy Metal dinliyorum.

Teşekkürler.

Amfi için bütçen ne kadar bilmiyorum ama çpk yükserk birşey istemiyorsan evde çalışacaksan micro cube en iyisidir.
    O gitar markadan kaybediyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

quote:

Orijinalden alıntı: Razor Six Four

800 liraya kadar yeni başlayan biri için elektro gitar önerebilir misiniz? Blues, Hard Rock, Rock'N'Roll, Heavy Metal dinliyorum.

Teşekkürler.

Amfi için bütçen ne kadar bilmiyorum ama çpk yükserk birşey istemiyorsan evde çalışacaksan micro cube en iyisidir.
    O gitar markadan kaybediyor galiba.

Makadan mı? PRS'yi duymamış olman kötü anlamına gelmez. Dünyadaki sayılı markalardandir.

• Benim sorularımada cevap verebilecek varsa lütfen cevap versin...
  • arkadaşlar washburn wm-10 v mr almaya karar verdim fiyat 390 lira sizce değer mi ?
  • Arkadaşlar,

Washburn - Oscar Schmidt almaya karak verdim. 2 yıllık gitar ama satıcı sadece 4-5 kez kullanmış. Öğrenememiş... Yanında Anfi + Kılıf + Askı + Akort aleti ile birlikte sadece 200 TL'ye veriyor.. Sizce almalımıyım? Daha çok hard rock ve metal parçalar çalıcam sizce uygun mudur?
  • satanistmisiniz o işaretleri koyuyosunuz adamı gıcık ediyoolar bu sitede böyle şeylere izin veriyolar gidin satanist sitelerine lan
  • Tövbe estağfurullah.
  • arkadaşlar kardeşime söz vermiştim üniversiteyi kazandı gitar alacam fazla bir bütçem yok o bi gitar beğenmiş siz ce nasıl yanınada marshall ın modelini bilmiyorum 250 tllik bir amfisini alacağım sizce nasıl?

http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=6007&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar
  • bende bir metal sever olarak elektro gitara başlamak istiyorum.sorun şu ki 1 gram gitar deneyimim yok :)

parayı biriktirmeye başladım ama başlangıç için washburn x10 düşünüyorum 2.el birde başlangıç da bilgisayar ile idare olurmu diye düşünüyorum

konunun ilk 5 sayfasını inceledim.GP ile öğrenen çokmuş bende kendi başıma mı öğreneyim internetten, yoksa bir kurs falan şartmı(açıkçası kurs olayı zor bu sene üni sınavı var)

yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • selam beyler bendede extreme elektro klasik gitar var, şimdi bunu öğrenmezsem aileme elektro aldıramam.Hem bu gitarımı çok seviyorum ailemin doğum günü hediyesiydi 4-5 yıllık asla satmam.Zaten ritim vurabiliyorum.Çoğu akoru biliyorum ama tab okumayı öğrenmem gerek mesajı yazmamın sebebi bu nasıl öğrenebilirim tab okumayı?

edit: bide bu gitar nasıldır arkadaşım önerdi www.hepsiburada.com/Liste/washburn-winstdg-idol-serisi-elektro-gitar/ProductDetails.aspx?productId=musiczhl2008&categoryId=19018199&refid=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FYL -- 28 Ağustos 2011; 13:23:22 >

• Cort kx5 gitarımın 4. teli koptu. Hangi teli önerirsiniz tüm telleri değiştirmem gerekir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.