Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hells Bells

quote:

mrb bende yeni baslayacagim ufak bi klasik gitar bilgim var(nota yerleri ve birkac sarki) direk elektrodan baslamak istiyorum baslangic seviyesi icin cort x6 onerilior ama ben ibanez istiyorum sebebi ise ibanezin japon olusu peki cort x6 nin ibanezde rakibi yani ayni ozelliklere sahip cihazi hangisidir ve bide amfi onerisi istiyorum

Düşük modellerinin üretim yerleri Çin,Endonezya gibi yerler olduğu için pek fark etmez tarzın ne?

tarzim ortaya karisik yapsak iyi olur yeri gelir linkin park dinleriz yeri gelir muse dinleriz yeri gelir lady gaga rihanna yeri gelir MUSLUM GURSES bazen ORHAN GENCEBAY ben sarki uretmekten ziyade eglence ariyorum tek basimayim arkadas falan yok grup kuramam ve 16 yasindayim ve baslangic icin ozelliklede eglence icin biraz pahali oldugunu biliyorum ama olurya bi isik yanar ruhumda elimde dogru duzgun bi cihaz olsun almiskende japon olsun isterim

O zaman hiç alma gitarı en iyisini edersin.

neden yaa ilkokul yillarinda bi gitarim vardi seviyodum calmasini tabi simdi buyuduk o gitar bana keman gibi geliyo sira elektroda

Elektroyla ne justin bieber , lady gaga çalabilirsin nede arabesk çalabilirsin. (Çalsanda olmaz )
    Sana tavsiyem klavye alman en azından o türleri daha rahat çalabilirsin.

justinden nefret ediyorum ayrica arabaesk calmam ki gitarda alternatif rock falan abi tarzimi sordu bende yazdim onlari calicam diye bi sart yok

Sen al bi squier bullet strat yeter sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hells Bells

quote:

mrb bende yeni baslayacagim ufak bi klasik gitar bilgim var(nota yerleri ve birkac sarki) direk elektrodan baslamak istiyorum baslangic seviyesi icin cort x6 onerilior ama ben ibanez istiyorum sebebi ise ibanezin japon olusu peki cort x6 nin ibanezde rakibi yani ayni ozelliklere sahip cihazi hangisidir ve bide amfi onerisi istiyorum

Düşük modellerinin üretim yerleri Çin,Endonezya gibi yerler olduğu için pek fark etmez tarzın ne?

tarzim ortaya karisik yapsak iyi olur yeri gelir linkin park dinleriz yeri gelir muse dinleriz yeri gelir lady gaga rihanna yeri gelir MUSLUM GURSES bazen ORHAN GENCEBAY ben sarki uretmekten ziyade eglence ariyorum tek basimayim arkadas falan yok grup kuramam ve 16 yasindayim ve baslangic icin ozelliklede eglence icin biraz pahali oldugunu biliyorum ama olurya bi isik yanar ruhumda elimde dogru duzgun bi cihaz olsun almiskende japon olsun isterim

O zaman hiç alma gitarı en iyisini edersin.

neden yaa ilkokul yillarinda bi gitarim vardi seviyodum calmasini tabi simdi buyuduk o gitar bana keman gibi geliyo sira elektroda

Elektroyla ne justin bieber , lady gaga çalabilirsin nede arabesk çalabilirsin. (Çalsanda olmaz )
    Sana tavsiyem klavye alman en azından o türleri daha rahat çalabilirsin.

justinden nefret ediyorum ayrica arabaesk calmam ki gitarda alternatif rock falan abi tarzimi sordu bende yazdim onlari calicam diye bi sart yok

Sen al bi squier bullet strat yeter sana.

Benim gitarımı bulaştırma bu işe.

• S.a Arkadaşlar ben Yaklaşık 20 gün sonra elektro gitar almayı düşünyorum,ama hayatımda hiç gitar çalmadım kimileri önce klasikle başla diyorlar ancak klasik alırsam müzikten soğurum yani direkt elektro gitarla başlamak istiyorum. bütçem toplam 500 lira Bu arada DUMAN dan başka grup dinlemiyorum ben kendim de araştırdım ve forumda okuduklarıma göre cort x2 ve washburn x10 diyolar sizce 500 liraya hangi gitar ve amfiyi önerirsiniz? ve bu arada Öğrenci olduğum için hem vaktim yok hem bütçem çok olmadığı için kurs a gitmeyeceğim evde selim ışıktan falan Öğreneceğim ... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Elektro gitarı çok seviyorum. Tanıdıklarım çok iyi çalıyor ve bende çalmak istiyorum. Yazın gitar alacağım ama gitarlar hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz ?? lütfen bilgilenmek istiyorum. Hangi gitarlar tavsiye ediliyor yeni başlayanlar için ?
  • @bursagençlik

bende yeni basladım sayılır gitara o yüzden yanlıs bilgi vermek istemiyorum daha iyi bilgisi olanlar düzeltsin ama bende cort x2 var gayet memnunum tonları filan baslangıc için iyi ama washburne de güzel diyorlardı internette ama bilmiyorum calmadım hiç.
    ayrıca ibanez grg-170dx de var ona da bi bak istiyorsan kuzenlerimde var cortla aynı gibi ama 3 manyetikli oldugu için sesi daha iyi galiba .

@een35.5

yeni baslıyorsan cortx2 yada ibanez grg170dx önerebilirim dedigim gibi 2 sini de biliyorum ama tabi gitarlar konusunda cok bilgim yok.

kolay gelsin !:.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

@bursagençlik

bende yeni basladım sayılır gitara o yüzden yanlıs bilgi vermek istemiyorum daha iyi bilgisi olanlar düzeltsin ama bende cort x2 var gayet memnunum tonları filan baslangıc için iyi ama washburne de güzel diyorlardı internette ama bilmiyorum calmadım hiç.
    ayrıca ibanez grg-170dx de var ona da bi bak istiyorsan kuzenlerimde var cortla aynı gibi ama 3 manyetikli oldugu için sesi daha iyi galiba .

@een35.5

yeni baslıyorsan cortx2 yada ibanez grg170dx önerebilirim dedigim gibi 2 sini de biliyorum ama tabi gitarlar konusunda cok bilgim yok.

cort x-2, grg170dx in yanına yaklaşamaz, anca cort cort cortlar yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

@bursagençlik

@een35.5

İkisini aynı amfide denedim Aradaki 120 lira farka rağmen cort daha iyiydi İbanezin tek artısı single manyetikle gelen clean avantajı başka bir esprisi yok.

• quote:

quote:

quote:

@bursagençlik

@een35.5

İkisini aynı amfide denedim Aradaki 120 lira farka rağmen cort daha iyiydi İbanezin tek artısı single manyetikle gelen clean avantajı başka bir esprisi yok.

hocam sen cort x-2 yi ibanez jem ile denesen buraya gelip yine aynı şeyi yazarsın. %100 eminim ondan.

• O gitar mı iyidir bu gitar mı sorularınızı şurada sorsanız diyorum:

http://forum.donanimhaber.com/m_40157364/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@bursagençlik

@een35.5

hocam sen cort x-2 yi ibanez jem ile denesen buraya gelip yine aynı şeyi yazarsın. %100 eminim ondan.

Niye öyle bir şey yapayım ki sen nasıl o gitar hakkında düşünceni yazdıysan bende düşüncemi yazdım hepsi bu.

• arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için Çok teşekkürler benim önlüm zaten cort x2 ye Biraz daha SICAK BAKIYORDU YANİ BÜYÜK İHTİMAL CORT X2 ALICAM 350 TL FİYATI İNTERNETTEN BAKTIĞIMA GÖRE [DHVideo=]BİDE 150 LİRAYI GEÇMİYECEK BİR ANFİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ÇOK YÜKSEK SES ÇIKARMASINA GEREK YOK EVDE ÇALICAM DA
  • arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için Çok teşekkürler benim önlüm zaten cort x2 ye Biraz daha SICAK BAKIYORDU YANİ BÜYÜK İHTİMAL CORT X2 ALICAM 350 TL FİYATI İNTERNETTEN BAKTIĞIMA GÖRE [DHVideo=]BİDE 150 LİRAYI GEÇMİYECEK BİR ANFİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ÇOK YÜKSEK SES ÇIKARMASINA GEREK YOK EVDE ÇALICAM DA
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaGençlik

arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için Çok teşekkürler benim önlüm zaten cort x2 ye Biraz daha SICAK BAKIYORDU YANİ BÜYÜK İHTİMAL CORT X2 ALICAM 350 TL FİYATI İNTERNETTEN BAKTIĞIMA GÖRE [DHVideo=]BİDE 150 LİRAYI GEÇMİYECEK BİR ANFİ ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ÇOK YÜKSEK SES ÇIKARMASINA GEREK YOK EVDE ÇALICAM DA

170 in klavyesi x2 den daha rahat ama ona göre ver kararını Bunlara alternatif olarak washburn wm10v de düşünebilirsin

• evet klavyesi daha rahat gerçi ben ilk cortx2 yi caldıgımdan ibanez de biras afalladım yane daha küçük ama baslangıcta sanırım daha iyi olur . bu arada cidden tek manyetik dısında bencede cok fark yok ayrıca görünüş bakımından cort daha iyi bence yane hangisi hosuna gidiyorsa görünüş bakımından onu al ses acısından ben cok fark göremedim

amfi olarak ta ibanez Ibz10g var bende 140 a mı ne almıstım distortion özelligi var ama reverb yok ama yinede iyi bir amfi baslangıc için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 16 Şubat 2011; 17:28:04 >
  • Para pul yok aldık bir elektro gitar Selim Işık dersleri ile takılıyorum ama daha hiç bişi olmadı. Şöyle bir el atacak, öneride bulunacak kimse varmı?
  • sağolun arkadaşlar , inş. 15-20 gün içinde alıcam CORT X2 VE bİRDE anfi Yardımlarınız için teşekkürler....
  • heeee Bu ARADA arkadaşlar bir sorum daha var BEN solağım Yani cort x2 nin solağını alıcam FİYATLARDA FARK OLURMU ?
  • normalde daha pahalı oluyor diye biliyorum . mydukkan.com buradan fiyatlara bak istiyorsan ayrıca siteyi öneririm 1 güne getiriyor siparisi ordan da verebilirsin ayrıca bende solağım ama normal aldım yane bilmiyorum sart değil solak almak sanırım ama sen istedigin gibi basla
  • arkadaşlar merhaba..
    John Frusciante sayesinde gitara olan aşkım 10 kat daha arttı. hiç bir bilgim yok ama sanırım kullandığı gitara fender diyosunuz..
    sizden öneri bekliyorum. bu üstadın çaldığı gitardan almak istiyorum.. amfi ve gitar önerileriniz bekliyorum.. ve kurs'a gidemem. internetten ögrenemezmiyim. yaşım 18 çok mu geç kaldım?
    cevaplar için şimdiden teşekürler..

edit: bütçem 500tl amfi hariç.. amfiyle birlikte 700e kadar yolu var.. tşkrlr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciante -- 17 Şubat 2011; 10:53:22 >

• quote:

normalde daha pahalı oluyor diye biliyorum . mydukkan.com buradan fiyatlara bak istiyorsan ayrıca siteyi öneririm 1 güne getiriyor siparisi ordan da verebilirsin ayrıca bende solağım ama normal aldım yane bilmiyorum sart değil solak almak sanırım ama sen istedigin gibi basla

Ben solak gitar harici gitarı tutamıyorum ters geliyo arkaşın gitarda denedim ama tutamıyorum öbür türlü. BUR ARADA BENDE MYDÜKKAN I TAKİP EDİYORUM ORDAN ALMAYI DA DÜŞÜNDÜM AMA ŞİMDİ İNTERNETTEWN ALINCA SORUNLU MAL ÇIKARSA NİYE KORKUYORUM SİZCE SORUNLU ÇIKARMI ?*
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.