Şimdi Ara

Eldiven kutusundan StarTrak SSG 08 | Ejder Atesi(Fabrikadan yeni cikmis) cikti suan ki fiyati 1050 tl pazar engellemesi yuzunden 7 gun beklemek istemiyorum ciddi alicilar yazabilir steam hesabiyla vericem icinde csgo yukludur usta altin no

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • StarTrak SSG 08 | Ejder Atesi(Fabrikadan yeni cikmis) steam hesabiyla beraber satilik
     Eldiven kutusundan StarTrak SSG 08 | Ejder Atesi(Fabrikadan yeni cikmis) cikti suan ki fiyati 1050 tl pazar engellemesi yuzunden 7 gun beklemek istemiyorum ciddi alicilar yazabilir steam hesabiyla vericem icinde csgo yukludur usta altin no Eldiven kutusundan StarTrak SSG 08 | Ejder Atesi(Fabrikadan yeni cikmis) cikti suan ki fiyati 1050 tl pazar engellemesi yuzunden 7 gun beklemek istemiyorum ciddi alicilar yazabilir steam hesabiyla vericem icinde csgo yukludur usta altin no

• Hesabı sattığında zaten 1 hafta satamayacak alan kişi aynı şey olacak yani 1 hafta sonra 50 liraya satamaz onu.
  • 75 lira işler benden
  • 80 oldu , var mı arttıran
  • Kullanmak isteyen olabilir diye paylasiyorum ben 7 gun sonra satarim gunde 2 tane 1100 den satiliyor 1 hafta sonra cok dusucegine inanmiyorum sizde takip edin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shehzade31 S kullanıcısına yanıt
    Direk sat pazara. 1100 liraya scoutmu satılırmış 1 hafta sonra düşer o.
  • yalnız adam bütün yazması gereken metni başlığa yazmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek anlamiyorum bu islerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı okuyan gözler kör oldu
  • 3000 tl veriyorum kabulse pm at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıkta karakter sınırı yokmuymuş yaw
  • dhdeki en uzun başlığı açan insan olarak tarihi geçtin kardeşim yolun açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURORA-07

80 oldu , var mı arttıran

90
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.