Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Arkadaslar oyunun devam edebilmesi için bir kapı acmam gerekiyor.kapının üstünde fil-kelebek-baykuş resmi var.Youtubedan baktım bide golden glaw olması lazimmis ama bende yok ya almadım yada bı yere attım bilmeden.şimdi ne yapmam lazım oyun bittimi?

Aynisi bende de oldu geri don ilk baslarda oldurdugun bi yaratik isaretlenmis okla anlarsin ondan al git ac kapiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Arkadaslar oyunun devam edebilmesi için bir kapı acmam gerekiyor.kapının üstünde fil-kelebek-baykuş resmi var.Youtubedan baktım bide golden glaw olması lazimmis ama bende yok ya almadım yada bı yere attım bilmeden.şimdi ne yapmam lazım oyun bittimi?

Aynisi bende de oldu geri don ilk baslarda oldurdugun bi yaratik isaretlenmis okla anlarsin ondan al git ac kapiyi

inventoryden clawın arkasına bakın, zoomlayıp. Zaten kombinasyon orada

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • Yardim icin teşekkürler.zindanın içerisinde öldürdüğüm bı adamın üstünden çıktı kaç kere yanından geçtim görmemiştim.baya bı dolaştım skyrim dunyasında sonunda buldum meger dibimdeymis :) Bu arada oyun beni (ki hayatta rpg oynamamış ve sevmeyen) bile baya sardı.cok zevkli bir oynanisi ve dunyası var

• beyler skyrimi ilk defa oynucam muhtemelen salı veya çarşamba gibi elimde olur sizce hangi karakteri açmalıyım karakterde nelere dikkat etmeiliyim oyunla ilgili biraz taktik, ipucu verebilir misiniz?

İ.D BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Computer Science
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

beyler skyrimi ilk defa oynucam muhtemelen salı veya çarşamba gibi elimde olur sizce hangi karakteri açmalıyım karakterde nelere dikkat etmeiliyim oyunla ilgili biraz taktik, ipucu verebilir misiniz?

mage oynamayı seversen high elf, warrior istersen orc, klasik assasin istersen dark elf aç
    oyuna başlamadan önce mutlaka internetteki rehberleri oku direk başlarsan başlarda rahat oynasanda ilerlerde zorlanırsın
    baktı bosslar güçlü geldi, settings'ten oyun zorluğunu ayarlayabilirsin

ingilizcen varsa kesin rehber oku buraya oyunu oynamanın özetini yazsam bile sığmaz

Simdi boyle dedim ya, aksama acilmaz oyun =)

Daha önce verildiyse kusura bakmayın, GT'de yeni gördüm. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 2 Ocak 2012; 15:16:49 >

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Ben cok karamsar basladim ama hayretler icerisindeyim an itibariyle. Oynama surem 40 saati gecti, ne bir donma ne de frame atlama gordum, saten gibi kayiyor oyun.

Simdi boyle dedim ya, aksama acilmaz oyun =)

Şimdiye kadar ps3 skyrim konularının neredeyse çoğunda oyun takılıyor şöyle buglı böyle buglı yazıları okuduğumdan şu yılbaşı indirimleri ile almamıştım oyunu. Oyunu geç alacağım için pişman olacağım gibi. ah dovahkiin ah.
    Nintendo Friend Code: SW-2744-6944-2886
  • PS3 surumunun en sorunlusu oldugu bir gercek ama arada tek tuk sorun yasamayan oyuncularin oldugunu okumustum, sanirim ben de o sanslilardanim, simdilik =)

PS3 surumunun en sorunlusu oldugu bir gercek ama arada tek tuk sorun yasamayan oyuncularin oldugunu okumustum, sanirim ben de o sanslilardanim, simdilik =)

Oyunun suyunu çıkarana kadar şansın umarım böyle yaver gider hocam :) Darısı alınca bizim başımıza artık, yada ne darısı ya adam gibi yamasınlar şu oyunu :)
  • Ben de şimdiye kadar bir takılma sorunu yaşamadım PS3'te.

Save dosyam 7-8 mb arasında gidip geliyor.

Save dosyası büyüyecek de oyun takılacak diye korkumdan haritanın batıda bazı kısımlarını açmadım

Bir de fazla quest biriktirmemeye çalışıyorum, mesela misc questleri azaltmaya çalıştım son bir kaç gündür, save dosyamın da küçülmeye başladığını farkettim.

Save dosyamda 7800 kb leri görmüşken questler azaldığından olabilir 7300 kb kadar düştü. Belki bir etkisi olabilir emin değilim belki de tesadüf.
  • Bende de arada takılıyordu, özellikle kar filan yağarken oyunda. Ama çok fazla rahatsız olduğum bir konu değil yani, Fallout New Vegas'da devam edemiyordun oyuna bunda sadece takılıyor ve devam ediyor.

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • Skyrimi denemediğim için bilemiyorum ama fallout 3 te 10 mb muhabbeti vardı. 10 mb a ulaşınca yine skyrim deki gibi takılmalar oluyormuş. F3 Goty siparişi verdim gelsin bakalım son halini deniycem. Bu ay sonuna doğru 1.4 yaması geliyormuş zaten skyrime.
  • Haftasonuna kadar platinumu almis olurum 70 saati devirdim, save dosyasi 10 mb'i gecti ancak hicbir problem yasamadim. 2 defa oyun dondu sadece, ki herhangi bir oyunda basima gelebilirdi bu olay.

Sansliyim sanirim =)

multiplayer modu fln var mı?
    Aşağı yukarı ne kadar süre gider bu oyun yani assassins creed gibi bittiğinde devam edebiliyormuyuz oyuna kafamıza göre dolaşma fln var mı?
    Kontroller ps3 de nasıl kolay mı?
    Adam öldürüp para biriktirme biriktirdiğimiz parayla demirciden zırh alma fln var mı?
    Görevler nasıl? yani sürekli aynı şeyi tekrarlıyor mu?

cevaplandırırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • Tiglon tek parti getirdi 230 liradan gecirdi, HEPSİNİ satti. Bir daha getirmezler tahminimce. Elder Scrolls serisine yabanciysan bu oyun ile baslama derim, ilk tercihin Morrowind ya da Oblivion olsun. Oyunun belli bir ana senaryosu var, ancak bu senaryonun sonuna gelsen de oyun bitmiyor, yuzlerce yan gorev ve SONSUZ (gercek anlamda) mini gorev var. İstedigin role burunebilirsin, sinirsiz kombinasyonlar var. İster cal, cirp; ister kendi silahlarini / zirhlarini yap. Ana senaryo 5-6 saat surer, ama gercek bir RPG oyuncusu 200 saatten once basindan kalkamaz.

Multiplayer yok, olmasin da; tamamen tek kisi tecrube edilmesi gereken basyapitlardir Elder Scrolls oyunlari.

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

Beyler bişey sorcam bu oyun Türkiye de elden satılıyor mu? ben bimeks d&r fln baktım bulamadım nerden temin edicez oyunu? (Fiyarı nedir?)

multiplayer modu fln var mı?
    Aşağı yukarı ne kadar süre gider bu oyun yani assassins creed gibi bittiğinde devam edebiliyormuyuz oyuna kafamıza göre dolaşma fln var mı?
    Kontroller ps3 de nasıl kolay mı?
    Adam öldürüp para biriktirme biriktirdiğimiz parayla demirciden zırh alma fln var mı?
    Görevler nasıl? yani sürekli aynı şeyi tekrarlıyor mu?

cevaplandırırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

multiplayer yok

300-400 saat yan görevlerle bildiğim ortalama

ps3 de oynamadım

oyunu pek oynamadım diğer sorularını bilmem ama adamlardan bişey toplayıp alabiliyoruzdur yani para boşuna çıkmaz

• quote:

Tiglon tek parti getirdi 230 liradan gecirdi, HEPSİNİ satti. Bir daha getirmezler tahminimce. Elder Scrolls serisine yabanciysan bu oyun ile baslama derim, ilk tercihin Morrowind ya da Oblivion olsun. Oyunun belli bir ana senaryosu var, ancak bu senaryonun sonuna gelsen de oyun bitmiyor, yuzlerce yan gorev ve SONSUZ (gercek anlamda) mini gorev var. İstedigin role burunebilirsin, sinirsiz kombinasyonlar var. İster cal, cirp; ister kendi silahlarini / zirhlarini yap. Ana senaryo 5-6 saat surer, ama gercek bir RPG oyuncusu 200 saatten once basindan kalkamaz.

Multiplayer yok, olmasin da; tamamen tek kisi tecrube edilmesi gereken basyapitlardir Elder Scrolls oyunlari.

Ben bu oyunu nasıl alabilirim şu an ps store da fln var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 15 Ocak 2012; 2:50:45 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.