Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Skyrim'de artık demirciye ihtiyaç yok .
    .

Her gün bir Skyrim haberi yapmak şart oldu ve işte bugünün haberi. Bu iyi mi, kötü mü tam olarak bilemedik ancak son bilgilere göre Skyrim'de zırhlar veya silahlar artık hasar almyacak. Bu da paranızın çoğunu tamire harcamak yerine kendinize saklayacaksınız demek.
    Peter Hines'ın Twitter'daki mesajına göre yeni oyunda bu seçeneği silah oluşturma ve geliştirme yetenekleri ile değiştirimişler. Bu şekilde oyuncular silah ve zırh yapabilecek ve onları geliştirebilecekler, bu da artık tamir etme ihtiyacını ortadan kaldırmış olacak.
    .

http://www.merlininkazani.com/Skyrimde_artik_demirciye_ihtiyac_yok-haber-44365p1.html

anladık iyice arcade edeceksiniz. Ben almayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Skyrim'de artık demirciye ihtiyaç yok .
    .

Her gün bir Skyrim haberi yapmak şart oldu ve işte bugünün haberi. Bu iyi mi, kötü mü tam olarak bilemedik ancak son bilgilere göre Skyrim'de zırhlar veya silahlar artık hasar almyacak. Bu da paranızın çoğunu tamire harcamak yerine kendinize saklayacaksınız demek.
    Peter Hines'ın Twitter'daki mesajına göre yeni oyunda bu seçeneği silah oluşturma ve geliştirme yetenekleri ile değiştirimişler. Bu şekilde oyuncular silah ve zırh yapabilecek ve onları geliştirebilecekler, bu da artık tamir etme ihtiyacını ortadan kaldırmış olacak.
    .

http://www.merlininkazani.com/Skyrimde_artik_demirciye_ihtiyac_yok-haber-44365p1.html

anladık iyice arcade edeceksiniz. Ben almayayım.

evet o kötü olmuş ama oblivonda repair hammer da komik bi olaydı yani cırt cırt tamir oluyodu zevksiz bi durumdu. gereksiz gördükleri için kaldırmışlardır.

• Skyrim in Devasa Haritası :

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)
  • oyunda hazine haritası olucakmış anlaşılan dağ bayır demeden hazine arıyıcağız mükemmel zevkli olur iyice sabırsızlandım bu haberden sonra bu arada böyle bir oyunun konusu niye 3 üncü sayfada kalmış anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD13B4B4C -- 16 Ekim 2011; 20:02:00 >
  • Hazine aramak gerçekten zevkli olur. Hatta böyle şeyler çok sarıyor bazen, para kasmaktan görev yapmaya vakit ayıramıyor insan. Ama iyi düşünülmüş bir ayrıntı. Oblivionda çok geniş harita vardı ama gezmek için motivasyon yoktu. Bu işe yarayabilir.

Bu arada oyunun konusunun ilgi görmemesi gerçekten enteresan. Goty adayı, serinin hayranlarının yıllardır beklediği oyun. Şahsen gün sayıyorum çıkması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 17 Ekim 2011; 9:48:49 >

Orijinalden alıntı: aeeb12

oyunda hazine haritası olucakmış anlaşılan dağ bayır demeden hazine arıyıcağız mükemmel zevkli olur iyice sabırsızlandım bu haberden sonra bu arada böyle bir oyunun konusu niye 3 üncü sayfada kalmış anlamadım

Red dead deki gibi olursa hazine haritaları muhteşem olur :)
    Oyunu daha çok PC de oynayacak galiba insanlar(örnek ben) ondan buradaki konu yavaş, yoksa PC forumlarındaki konuda kan gövdeyi götürüyor.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  •  ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)

•  ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU)

• İlk inceleme notları geldi,notlar 9.5-10 arası geziniyor.
    Spotcularda ses yok ama,hala getiren yok oyunu.

GAMESPOT İncelemesi

• Spotçularda hala ses yok,oyunu alabilen var mı yurt içinden arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Spotçularda hala ses yok,oyunu alabilen var mı yurt içinden arkadaşlar?

bende hala bulamadım, spotcularda bile olmaması ilginç.
  • Oyunu aldım ve oynuyorum şu an, herşey çok güzel giderken dikkat ettim save game dosya boyutu oynadıkça artmaya ve oyun 5+ saat oynadıktan sonra lag ve donmaya başladı. 2mb ile başlayan save şu an 6mb a ulaştı. Bu sorunun aynısı Fallout new vegasta vardı ve bethesda bunu çözememişti, skyrimin update edilmiş motorunda da hala aynı sorunun olması gözümü korkuttu açıkcası.
    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem oyunun patchinin çıkmasını beklemeleri ve sorunun çözüldüğünden emin olmaları çünkü şu an gerçekten belli bir süreden sonra lag yüzünden oyun sinir bozucu oluyor ve 1-10 fps arasında gidip geliyor.
  • Oyunu bende bugün aldım ve 1 saat kadar oynadım.. oyun 58mb lık update le 2.0 a geçiyor.. belkia arkadaşın bahsettiği sorun çözülmüştür bilmiyorum fakat ben sorunsuz oynadım. 1 saatlik oynanışa göre söyleyebileceğim şey her rpg sever mutlaka oynamalı. Oblivion, fallout, fallout nv oynamış biri olarak söylüyorum oyun inanılmaz gelişmiş. fizikler atmosfer inanılmaz.. henüz 1 ejderhayla karşılaştım ve ejderha çevrenizdeyken o dual shock un titreyişleri bile herşeye değer =) ..

Orijinalden alıntı: Ultra999

Oyunu bende bugün aldım ve 1 saat kadar oynadım.. oyun 58mb lık update le 2.0 a geçiyor.. belkia arkadaşın bahsettiği sorun çözülmüştür bilmiyorum fakat ben sorunsuz oynadım. 1 saatlik oynanışa göre söyleyebileceğim şey her rpg sever mutlaka oynamalı. Oblivion, fallout, fallout nv oynamış biri olarak söylüyorum oyun inanılmaz gelişmiş. fizikler atmosfer inanılmaz.. henüz 1 ejderhayla karşılaştım ve ejderha çevrenizdeyken o dual shock un titreyişleri bile herşeye değer =) ..

mrb hocam.oyunu 4 gündür arıyorum fakat bulamadım bi türlü.nereden ve kaç liraya temin ettiğinizi söylermisiniz acaba?teşekkürler.
  • Bundan bir önceki oyunu inceleme puanlarına bakarak almıştım ama zerre zevk almamıştım..bu oyun nasıl acaba aksiyon varmı? Yeni çıkmasından dolayı almayı ve bu seneki yeni çıkan bütün oyunları alma geleneğini sürdürmek istiyorum ama ya öteki gibi olursa diye korkuyorum
  • Aramadığım,sormadığım yer kalmadı,oyun yok hala piyasada. Bilsem böyle olacağını dışardan sipariş verirdim baştan Abuk sabuk oyunlar sırf piyasa diye daha gününden önce sürülür ama RPG tarzı oyunlar malesef üvey evlat muamelesi görüyorlar ülkemizde.

Orijinalden alıntı: mistermind

quote:

Orijinalden alıntı: Ultra999

Oyunu bende bugün aldım ve 1 saat kadar oynadım.. oyun 58mb lık update le 2.0 a geçiyor.. belkia arkadaşın bahsettiği sorun çözülmüştür bilmiyorum fakat ben sorunsuz oynadım. 1 saatlik oynanışa göre söyleyebileceğim şey her rpg sever mutlaka oynamalı. Oblivion, fallout, fallout nv oynamış biri olarak söylüyorum oyun inanılmaz gelişmiş. fizikler atmosfer inanılmaz.. henüz 1 ejderhayla karşılaştım ve ejderha çevrenizdeyken o dual shock un titreyişleri bile herşeye değer =) ..

mrb hocam.oyunu 4 gündür arıyorum fakat bulamadım bi türlü.nereden ve kaç liraya temin ettiğinizi söylermisiniz acaba?teşekkürler.

Ben Kıbrısta yaşıyorum buradan aldım..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.