Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Ayrıcalığın gözle görülür hali

• Arkadaşlar malesef oyun 40 saatlik oyun süresi sonunda mutlaka 5 autosave'den birisinde takılıyor. Bethesda yeni bir patch çıkaracağını söylüyor. Açıkçası ps3'ümün HDD'si bu hard reset işini ne kadar kaldırabilecek bilmiyorum ama bir sonraki patch'e kadar Skyrim oynamaya ara veriyorum. Oyunu almayı düşünen varsa Bethesda patch çıkardıktan sonra alsın.

Aşağıdaki link'ten bethesda forumunda tartışılan konuya ulaşabilirsiniz.
    Skyrim Freezes

• Bitti hikayesi oyunun, DLC çıkana kadar beklicez artık. Şimdi bir platinium alıyım, 2 tane kaldı zaten. Oyunun güzel yanı oyun bittikten sonra gezmeye devam edebilmen, Fallout gibi değil

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: spearfishing

her skille bitirmek mii aman kalsın o :)
    Ya ben bu arada halen su ps3den oyun vıdeosu alma olayını bulamadım bılgın varmı?

Bu oyunda onlıne acıldımı gor mıllet questi bıtırmeden ıtem pesıneduser :)

Cok eskılerde ultima online oynardık haftalarca basından kalkmadan
    En guldugum anım gm ler org quest duzenlıyorlardı bır anda mezarlık org larla dolmustu okadar coktiki sadece adamın kılıcı kakdırdıgını goruyırdum mıllette ıxlıyordu olsemde yzerımdekı ıtemları alsalar dıye :)

Ultimaonlinedan aldıgım keyfı hiçbir seye degişmem cok guzel oyunduu beahhh

Kal Vas Flam kas kas dur diyosun

aynan öle ne günlerdi beahh

• arkadaşlar bişey soracağım şimdi level atlayınca perk artırıyoruz ya.şimdi ben destruction da(magic)artırdım sonra gene leval atladım ve bu sefer aynı yerden diğer özellği aktif hale getirmek istiyorum ama olmuyor.Nasıl yapacağız bunu veya ne yapmam lazım?

Orijinalden alıntı: console-master

arkadaşlar bişey soracağım şimdi level atlayınca perk artırıyoruz ya.şimdi ben destruction da(magic)artırdım sonra gene leval atladım ve bu sefer aynı yerden diğer özellği aktif hale getirmek istiyorum ama olmuyor.Nasıl yapacağız bunu veya ne yapmam lazım?

Required level sınırları var perklerin o levele ulaşmadan o perki arttıramazsın tekrar.

http://a1112.hizliresim.com/s/u/1cpvl.jpg

Kutusu Slim PS3 kutularından daha büyük =)
  • Oynayis tarzina gore irki belirle.

Savascilar icin Nord, Orc, Redguard ya da Imperial
    Hirsizlar icin Khajiit, Argonian, Dark Elf
    Buyuculer icin High Elf, Breton
    Okcu / Hybrid siniflar icin Wild Elf, Dark Elf, Imperial

Benim dusuncem bu yonde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Oynayis tarzina gore irki belirle.

Savascilar icin Nord, Orc, Redguard ya da Imperial
    Hirsizlar icin Khajiit, Argonian, Dark Elf
    Buyuculer icin High Elf, Breton
    Okcu / Hybrid siniflar icin Wild Elf, Dark Elf, Imperial

Benim dusuncem bu yonde.

Dark elf secerek basladim ama benim istegim yuzde 70 yakin dovus yuzde 30 buyu.Denemek icin sectim oylesine obliviondaki gibi oyuna basladiktan bir sure sonra tekrar sorar diye dusunmustum ama oyle bir sey olmayacaksa yol yakinken doneyim.
  • Ben dün aldım oyunu.benim sorunum bize bı gorev veriyor ama gorev yerini bulamıyorum mesela git sununla konus diyor ama adamın nerede olduğunu bulamıyorum.gece oynarken adamı ararken sıkıldım çıktım dünyada geziyordum rasgele buldum adamı

• Nord ırkı savaşçı değilmi? Yeni bastan başlatmak zorunda kaldım

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Questlerden aktif konuma getirebilirsin aldigin gorevleri.

Peki questleri nasıl aktif hale getireceğim

PS3 surumunde start tusuna bastigin anda quest ekranina geliyorsun zaten solda aktif olan ana ve yan gorevleri, bu listenin en altinda da miscellaneous adiyla almis oldugun ufak tefek gorevleri gorebilirsin. Aktiflestirmek icin gorevi secip X'e basman yeterli.
  • DLC gelsin bu oyuna

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • Arkadaslar oyunun devam edebilmesi için bir kapı acmam gerekiyor.kapının üstünde fil-kelebek-baykuş resmi var.Youtubedan baktım bide golden glaw olması lazimmis ama bende yok ya almadım yada bı yere attım bilmeden.şimdi ne yapmam lazım oyun bittimi?

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

Arkadaslar oyunun devam edebilmesi için bir kapı acmam gerekiyor.kapının üstünde fil-kelebek-baykuş resmi var.Youtubedan baktım bide golden glaw olması lazimmis ama bende yok ya almadım yada bı yere attım bilmeden.şimdi ne yapmam lazım oyun bittimi?

İnternette araştırdım biraz riverwood'dan satın alıyor biri ama ben gittiğimde alamıyorum altınımda var yeterli
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.