Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Vee sonunda elime ulaştı skyrim. Platinium a uzun yol var, dikkat edilmesi gerekenlere bakıp başlıyorum artık.
    Nintendo Friend Code: SW-2744-6944-2886
  • Collector's edition alıcam diye bir türlü başlayamadım içim içimi yiyor

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • Arkadaşlar oyunu sonunda aldım.Bethesda forumunda auto saveleri kapatırsanız ve harddiskinizde boş yer açarsanız lag sorunu azalır demişti yetkili abiler. Öylesine bunları yapmadan bir deniyim dedim ve açınca korktuğum başıma geldi. Frame 20 falandı ki 30 hadi 25 frame aşağısında asla oynayamam sinir olurum. Oyunu kapatmaya çalıştım. Tam çıkarken takıldı ps3 basılı tuttum. Geri açınca ps3ü harddiskiniz bozulmuş olabilir dedi ama allahtan bozulmamış düzeldi. oynamadığım oyunları sildim auto saveleri kapattım ve inanılmaz derecede frame artışı oldu.

Ama maalesef şanssız ben, auto save'i kapattıktan sonra 5 saat aralıksız oynadıktan sonra save etmeyi unutup oynarken ölünce, oyunun baştan başlaması ile skyrim maceramı başlamadan bitirmiş oldum ve yarın satıyorum almak isteyen pm atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Arkadaşlar oyunu sonunda aldım.Bethesda forumunda auto saveleri kapatırsanız ve harddiskinizde boş yer açarsanız lag sorunu azalır demişti yetkili abiler. Öylesine bunları yapmadan bir deniyim dedim ve açınca korktuğum başıma geldi. Frame 20 falandı ki 30 hadi 25 frame aşağısında asla oynayamam sinir olurum. Oyunu kapatmaya çalıştım. Tam çıkarken takıldı ps3 basılı tuttum. Geri açınca ps3ü harddiskiniz bozulmuş olabilir dedi ama allahtan bozulmamış düzeldi. oynamadığım oyunları sildim auto saveleri kapattım ve inanılmaz derecede frame artışı oldu.

Ama maalesef şanssız ben, auto save'i kapattıktan sonra 5 saat aralıksız oynadıktan sonra save etmeyi unutup oynarken ölünce, oyunun baştan başlaması ile skyrim maceramı başlamadan bitirmiş oldum ve yarın satıyorum almak isteyen pm atsın.

Off çok fena bir durum. Aynı hatayı bende birden çok yaptım, ama yılmadan tekrar oynadım. Bence bir şans daha verin, farkedebileceğiniz bir şekilde hatırlatma yapın, sonradan unutmazsınız zaten.
    Anakart: MSI MAG X570 TOMAHAWK İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 4.7 GHZ Ekran Kartı: MSI RTX 3070 Gaming Z Trio Ram: Crucial Ballistix 16 GB (2x8) DDR4 3466 MHz CL16 Psu: Asus ROG Strix 1000W 80+ Gold Kasa: MSI MAG FORGE 100R Konsol: Playstation 5 Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Arkadaşlar oyunu sonunda aldım.Bethesda forumunda auto saveleri kapatırsanız ve harddiskinizde boş yer açarsanız lag sorunu azalır demişti yetkili abiler. Öylesine bunları yapmadan bir deniyim dedim ve açınca korktuğum başıma geldi. Frame 20 falandı ki 30 hadi 25 frame aşağısında asla oynayamam sinir olurum. Oyunu kapatmaya çalıştım. Tam çıkarken takıldı ps3 basılı tuttum. Geri açınca ps3ü harddiskiniz bozulmuş olabilir dedi ama allahtan bozulmamış düzeldi. oynamadığım oyunları sildim auto saveleri kapattım ve inanılmaz derecede frame artışı oldu.

Off çok fena bir durum. Aynı hatayı bende birden çok yaptım, ama yılmadan tekrar oynadım. Bence bir şans daha verin, farkedebileceğiniz bir şekilde hatırlatma yapın, sonradan unutmazsınız zaten.

yok hocam satıyorum olayı şakaydı ama bir daha yaparsam aynı hatayı önce kendimi sonra oyunu atarım camdan aşağı

• İzmirden alan var mı oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Ben İzmir'deyim ama amazon'dan koleksiyoner versiyonunu aldim. Gecen hafta da platinum aldim, dlc bekliyorum dort gozle =)

Hayırlı olsun platinum trophy ve amazon,ebay,zavvi,shopto gibi sitelerden hiç alışveriş tecrübem yok genelde elden alıyorum.
  • En çok yaptığım ve yapacağım hata skyrimde save etmeyi unutmak olacak gibi. Çok fazla kaptırıp gidiyorum. Bence satma derim biraz bekle yatışana kadar :). Şimdilik daha başlardayım çok az lag oldu ama olunca çok sinir bozucu oluyor. Çok fazla takılmaya başlarsa autosave i kapatmayı deneyeceğim. Umarım bu ay gelecek yama düzeltir şu saçma sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

İzmirden alan var mı oyunu?

Collector Edition aramıyorsan, sıfır olarak ben en uygun gittigidiyor da bir dükkanda buldum pal versiyon haritalı hemen göndermişlerdide. İzmire kargo+ oyun 120 tl ye gelmişti toplamda.
  • quote:

Ben İzmir'deyim ama amazon'dan koleksiyoner versiyonunu aldim. Gecen hafta da platinum aldim, dlc bekliyorum dort gozle =)

Oyunu nekadara aldınız kargo ücreti nekadar verdiniz takipli postamıydı gümrükte herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Orijinalden alıntı: yexer

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

İzmirden alan var mı oyunu?

Collector Edition aramıyorsan, sıfır olarak ben en uygun gittigidiyor da bir dükkanda buldum pal versiyon haritalı hemen göndermişlerdide. İzmire kargo+ oyun 120 tl ye gelmişti toplamda.

ben karşıyaka çarşıda emrah elektronikten aldım oyunu geçen hafta 140 tl ama elinde 1 tane kaldı galiba yada sonuncuyu ben aldım
  • Eveeeeet autosave kapalı iken 3. kere dilim yandı kapattım oyunu.Daha level 7 idim yolda giderken öylesine manzaraya bakayım diyerekten arkamı döndüm. Dönmemle birlikte sabre "cat"le gözgöze gelmem bir oldu. Cat diyip haklarım bunu demeyin benim gibi düşük leveldeyken bi yarım saat öncesine dönünce üzülüyo insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 20 Ocak 2012; 2:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yexer

Eveeeeet autosave kapalı iken 3. kere dilim yandı kapattım oyunu.Daha level 7 idim yolda giderken öylesine manzaraya bakayım diyerekten arkamı döndüm. Dönmemle birlikte sabre "cat"le gözgöze gelmem bir oldu. Cat diyip haklarım bunu demeyin benim gibi düşük leveldeyken bi yarım saat öncesine dönünce üzülüyo insan.

Banada şu trollümsü adamlarla karşı karşıya geldiğimde böyle oldu kaçarım dedim saldırdım adam arkasını dönüp bana bi geçerdi 500m uçtum :D

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Oyunu nekadara aldınız kargo ücreti nekadar verdiniz takipli postamıydı gümrükte herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

116,80 TL ye SYD Bilgisayar dan almıştık.Ama gittigidiyor üzerinden aldık.Kargo 1 günde geldi

quote:

Ben indirim olmadan once aldim 174$'a geldi. Satisi yapan Amazon Export Sales oldugu icin gumruklu olarak yolluyor, hicbir problem yasanmiyor haliyle.

quote:

quote:

Ben indirim olmadan once aldim 174$'a geldi. Satisi yapan Amazon Export Sales oldugu icin gumruklu olarak yolluyor, hicbir problem yasanmiyor haliyle.

İndirim olmadan önce demişssiniz şu anda nekadar oyunun ücreti ben bahsettiğiniz amazon export sales göremedim. Hangi kargo firması ile gönderiyor? Gümrüğü peşin mi ödüyorsunuz yoksa ürün gelince burada mı gümrük ödeniyor?

• İndirimden once 150$ + 24$ kargoydu, su anda 100$ + 24$ kargo. Urunu sepete attiginda kimin yolladigini gorebilirsin, DHL Express ile yollaniyor benimki 2 gunde Turkiye'ye giris yapti 4. gunde de elime ulasti. Gumruklu yollaniyor derken demek istedigim senin odemen gereken bir ucret yok, AES hallediyor isin o kismini, sen sadece birkac bilgiyi faks cekiyorsun DHL'e.

İndirimden once 150$ + 24$ kargoydu, su anda 100$ + 24$ kargo. Urunu sepete attiginda kimin yolladigini gorebilirsin, DHL Express ile yollaniyor benimki 2 gunde Turkiye'ye giris yapti 4. gunde de elime ulasti. Gumruklu yollaniyor derken demek istedigim senin odemen gereken bir ucret yok, AES hallediyor isin o kismini, sen sadece birkac bilgiyi faks cekiyorsun DHL'e.

Amazon PS3 oyunlarını Türkiye'ye göndermeye başladı mı?

Orijinalden alıntı: samime

quote:

İndirimden once 150$ + 24$ kargoydu, su anda 100$ + 24$ kargo. Urunu sepete attiginda kimin yolladigini gorebilirsin, DHL Express ile yollaniyor benimki 2 gunde Turkiye'ye giris yapti 4. gunde de elime ulasti. Gumruklu yollaniyor derken demek istedigim senin odemen gereken bir ucret yok, AES hallediyor isin o kismini, sen sadece birkac bilgiyi faks cekiyorsun DHL'e.

Amazon PS3 oyunlarını Türkiye'ye göndermeye başladı mı?

Evet, başlamış. Kendim cevap vereyim. Biraz önce kontrol ettim ve Türkiye adresine sipariş verebildim. Demek ki değiştirdiler. İyi olmuş.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.