Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
71
Favori
109.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel statları yüksek olan zırh buldum ama çok ağır endurancem yetmiyor 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Alter garments Fashion Souls icin kullanilan bir özellik.Giysilerin görünümü değiştirmeye yarar. Örneklemek gerekirse Vagabond standart kostümünde pelerin varken altered versiyonunda yoktur.Altered bir armor'un statlari eksi yonde azalır fakat ağırlığı da azalır, high load a dusuren bir armoru bu sekilde giyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Statları azaltması kötü olmuş ya. Stat arttıran bi şeyler var mı peki?

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Stat derken kostümün statları, karakterin kendi statlarini degistirmiyor.Kostumu buff layan bir sey yok diye biliyorum ama karakter statlari icin talisman kullanilabilir.

• Yok kostümü kastettim ben de zaten yoksa o zaman sorun yok

• Arkadaşlar hiçbir zaman tek armor set ile oyunu bitirmeye çalışmayın, yaninizda olasi durumlara gore giyebileceğiniz armorlar olsun. Mesela Draconic Tree Sentinel mini bossu yildirim saldirisi ogrenince Damage Negation da Lightning'i, Magma Wrym gibi ateş saldırısı yapan bir dusmanda Fire, Raya Lucaria gibi magelerin bol olduğu mekanlarda Magic defansi cok olan armorlar kullanin.Ayni sey talismanlar içinde geçerli, yani tek armor sete ve hep ayni talismanlara bağımlı kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 14 Mart 2022; 21:34:44 >
  • Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]
    Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

Vagabond oynuyorum böyle dağıttım skilleri şimdi stamina yükleniyorum ondan sonra vigora vermeye başlayacağım ne kadar doğru gidiyorum bilmiyorum baya bir yeri açtım haritada 55 saat olmuş sadece godrick yendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Strength gereksiz olmuş biraz vigora verebilirdiniz 35ten sonrasını

• Great Rune konusunu açabilecek var mı?

Site of Grace'e oturunca farkettim ''Great Runes'' seçeneği gelmiş, 1 adet slot var ve 1 Great Rune ekleyebiliyorum, fakat tek kullanımlık gibi şeyler okudum.

Statlara verdiği ekstra değerler kalıcı mı? Eklemeli miyiz?

• Herkese merhabalar
    Soru 1: rot grease nereden bulabilirim ya da Nasıl craft edebilirim. (Bir mağaradan bir tane buldum ama yanlışlıkla kullandım :(. )
    Soru 2 : limgrave de kaç tane zindan var ? Ben 3 tane bulabildim . 1 zindan daha limgrave doğusunda ama o bambaşka yerlere gidiyor gücümde pek yetmiyor (leve 44)
    Soru:3 en mantıklı harita ilerlemesi Nasıl limgrave temizlekdilten sonra hangi bölge açılmalı sizce? ( düşman zorluğu açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak52 -- 15 Mart 2022; 9:24:41 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt

Rune arc basınca aktifleşir. Ölene kadar devam eder.

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt

1-Sellia Crystal Tunnel da ve The Shaded Castle da drop bulabilirsiniz.Craft etmek icin Nomadic Warrior's Cookbook [22] bulmaniz gerekir, bulduktan sonra aşağıdaki itemler ile craft edebilirsiniz.
    *Root Resin (x1)
    *Aeonian Butterfly (x1)

2- Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

3.İlk sayfadaki Yol Haritası kismina bakiniz.

Astrologer için neden STR verdin hocam ? Bildiğim kadarıyla STR fiziksel attack gücünü arttırıyor. Büyü için int e vermek gerekmiyor mu?

• Teşekkürler

• Bir sorum daha var spell ,talisman slotlarımızı nasıl arttırabiliriz?

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    İkisi de ilk mesajda var.

• FrostBleed Build eklendi.

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt

Ben Prisoner başladım, evet büyü için INT en yüksek tuttuğum stat, hemen ardından da STR veriyorum yani 2 ana stat INT ve STR olacak şekilde ki bu sayede kampları veya küçük mobları büyü kullanmadan damage'i yüksek kılıçla temizliyorum veya atlı kombatlarda işime yarıyor.

Bazen de büyü tutturamadığınız çok hareketli Boss'lar gelirse yine yakın dövüşte etkili olmamı sağlıyor. Bu şekilde çift yönlü oynayabilmek çok keyifli ama dengelemek için de haliyle yeni haritalara geçmeden biraz Level kasmak gerek.

Great rune lord bossları kesince veriyor. Haritada bölgesi var aktif ediyorsunuz ondan sonra rune arc bastığınız zamanda aktif özelliğine göre size + stat sağlıyor. Ben böyle biliyorum godrick yediğimde almıştım youtube izleyerek aktif ettim

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Sürekli mi kalıyor yoksa tek seferlik mi? Kullandım fakat bir daha kullanılmıyor

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.