Şimdi Ara

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.642
Cevap
74
Favori
103.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı bankaların döviz işlem ücreti olarak ekstra çekeceği belliydi, diğer bankaların bu ücreti almadığını, işlemi sizin TL üzerinden yaptığınızı ve gelen faturanın TL olduğunu belirtirseniz iade ederler.

Sanırım yurtdışı işlem diye gördükleri için otomatik farkı koyuyorlar.

Vakıfbank da 299TL olarak provizyona aldı sonunda, bi rahatladık.. :)

• bynedim kullanıcısına yanıt
    tesekkurler bilgi icin, arayip konusacagim durumu 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohh bee benden de çekti 299 tl yi şuan çok mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes aynı şeyden korkuyor sanırım ulan 299 dan çekmez ise ne yapacağız 2 katı ödemek zorunda mı kalacağız diye Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada] 

• Karakter sınıflarını özellikleri ile aşağıdaki gibi paylaşabilirseniz tam bir giriş rehberi gibi olacaktır. Özelliklerin anlamlarını çözmeye çalışırken ilk karakter seçimi için her seferinde wiki'ye gitmeden konuya gelmek yeterli olur.

Bu arada sanıyorum benim gibi yeni başlayanlar için yüksek intelligence, yüksek strength, yeterli dex ve %100 armor shield ile gelen ''Enchanted Knight'' ideal sınıf olacak gibi duruyor.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• Bu sabah 5 çekmeye çalışmış kartım internet alışverişine kapalıydı çekemedi şimdi nolucak tekrar denerler mi nasıl olucak başına gelen varmı bu durum ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

Ayarlarınızı değiştirin, tekrar deniyorlar.

Tmm dır hocam teşekkürler limiti 310 tl yaptım enpara kullanıyorum

Bende sizin gibi Enchanted Knight ile başlarım diyordum ama bu sınıf sadece betaya özelmiş, oyun çıktığında olmayacak Enchanted Knight..

tam olarak senin yazdıklarını belirttim, 1 iş günü içinde iade edeceklerini söylediler. tekrar teşekkürler. 👍🙃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Classlari ilk mesaja ekleyeceğim zaman bulunca.Closed Network Test ten sonra karakterler uzerinden değişik yapildi FS tarafından, ilk mesajdaki karakter kismi network testten kalmaydi, guncelleyene kadar simdilik kaldirdim.

Enchanted yerine benzer yari buyu yari saldiri icin Prisoner veya Astrologer seçilebilir diye düşünüyorum(astrologer biraz daha mage ye kaciyor) ama ayrıntılı olarak statlari tam incelemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Şubat 2022; 14:10:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

Aynen, ben de limiti geri açmayı unutmuşum. Bu sabah hata geldi, tekrar deneyecekler otomatik olarak. 1-2 güne çekerler tahminimce. Aynı yöntem 2. kez olmazsa iptal ediyoruz yazıyor ama bakalım. Sorun olacağını sanmıyorum.

• Hallolduğuna sevindim. 👍

• @volcy123

Yıkıldım. :)

Bu durumda dediğiniz gibi Astrologer veya Prisoner büyü ile de mesafeli güçlü vuruşlar için INT ve MND yüksek karakterler.

Faith ve Arcane'in nasıl etki edeceğinden emin olmamakla beraber, Prisoner bir tık Mind (FP) için geri kalsa da, iyi bir silahla yakın dövüşe girebilme noktasında yüksek Vigor (HP), yüksek Dexterity, yüksek Endurance (Stamina) ve yüksek Strength ile daha mantıklı gibi duruyor.

Ki aynı zamanda Level 9.

Elden Ring | XBOX [ANA KONU] [Rehber ilk sayfada]

• Sipariş kısmında hala aktif duruyorsa tekrar deneyeceklerdir. Zaten çıkışına 10 gün kala başlamalarının sebebi de budur diye düşüyorum. Tabi daha net bilgi için müşteri hizmetleri ile görüşmelisiniz. Çekim işlemi yapılırsa bilgi verirseniz sevinirim

• pre order da bi dinamik arka plan olmalıydı ya

• CounTRy678 kullanıcısına yanıt

Hocam yeni kart ekledim. Banka kartı ordan çekim yapıldı. Müşteri hizmetlerine telefon ile ulaşılamıyor artık. Xbox tarafı açmıyor telefonları.

• Enpara üstünden 299 tl çekmişler kafam rahat, sorunsuz oyunu uyguna almış oldum az kaldı geliyor.

• Anladım hocam. Evet destekten bize ulaş deyip telefon numrasını veriyorsun onlar seni arıyor sistem buna dönmüş. Lakin ben ölede ulaşamadım telefon numarası yazınca hata oluştu diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • axess 299 tl çekmiş bilginize.

Oyuna neyle başlayacağız ya, knight iptalmiş.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.