Şimdi Ara

Eldar Murtazin, Samsung Galaxy S III'e dair bazı açıklamalarda bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Samsung'un en donanımlı akıllı telefonu olacağı tahmin edilen Galaxy S III hakkında iddialar ve bilgiler dört bir yandan gelmeye devam ediyor. Bu seferki bilgi Mobile-review'ın önemli isimlerinden Eldar Murtazin'den geldi.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Murtazin, Galaxy S III'ün üretimine başlandığını ve yeni akıllı telefonun gerek operatörler gerek perakendeciler tarafından yüksek miktarda ön sipariş aldığını belirtmiş. Alınan ön siparişler geçmişten günümüze üretilen Galaxy serisi tüm modellerden yüksek durumda. Ayrıca akıllı telefonda seramik malzeme kullanılacağı tekrardan vurgulanmış.

Merak edenler için Galaxy S III'ün iddia edilen teknik özelliklerinden bazıları şu şekildeydi;

• 1.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos işlemci

• Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi

• 4.8-inç boyutunda ve Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran

• LTE (4G) desteği

• 8 Megapiksel kamera

• 2 Megapiksel ön kamera

(Temsili görsel)

• ICS ile birlikte çoklu çekirdek desteği mi yoksa sadece iki çekirdek desteği mi gelecek? Biraz cahilce bir soru oldu kusura bakmayın
  • ics 4 çekirdekli işlemcileri destekliyor
  • Seramik olması bu kadar önemli miymiş,daha önemli detaylardan bahsetseymiş.
  • Yazilim konusunda bir atilim yapmadikca cokta yuksek satis rakamlari beklememek gerekli...
  • kimse tek tuslu (home tusu) beklemesin iphone gibi
  • 4.8 ekran olacağını sanmıyorum. diğerleri olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 458.94 PPI :OOO
  • Seramik kasa olarak gelirse piyasadaki en şık telefon olur.
  • bu spec lerle gelsin yıkar ortalığı centuari de ağzını açar innovasyon diye bağırır :D
  • 4G, 4.8 inç ekran, Full HD çözünürlük, 1.5 ghz 4 çekirdek işlemci, elimizde SIII sırtımızda akü... Anlayana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 13 Mart 2012; 22:49:13 >
  • A15 mimari bir işlemci olur ınş. Daha önce 12 mp diyordu bakalım son hali nasıl olacak. Birde Şu full hd ekran söylentileri için de nokia 808 deki 41 mp kamera gibi olursa şaşırmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=29365

ne kadar güvenilir o bilinmez ama Samsung GT-I9300 Galaxy S III koduyla varış süresi şu an belli olmamakla beraber 799.99$'dan ön sipariş alıyorlar.

Super AMOLED+ 720 x 1280 pixels, 4.6 inches (~319 ppi)
    4G destekli 16GB storage, 2 GB RAM microSD, up to 32GB,
    12 MP, 4000x3000, autofocus, LED flash 1080p@30fps ön kamera 2 MP
    Exynos 4212 Quad-core 1.8GHz Bluetooth v3.0+HS
    batarya hakkında sadece standart batarya demekle yetinmişler
  • Benim eski bilgisayardan daha iyi ..
  • cozunurluk bu pazarda rekabetin diğerbir adi oldu samsung un apple a kapak niteliginde bir mobil cihaz cikarmasini bekliyorum....Heyecanla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahhab
    http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=29365ne kadar güvenilir o bilinmez ama Samsung GT-I9300 Galaxy S III koduyla varış süresi şu an belli olmamakla beraber 799.99$dan ön sipariş alıyorlar. Super AMOLED+ 720 x 1280 pixels, 4.6 inches (~319 ppi)4G destekli 16GB storage, 2 GB RAM microSD, up to 32GB,12 MP, 4000x3000, autofocus, LED flash 1080p@30fps ön kamera 2 MPExynos 4212 Quad-core 1.8GHz Bluetooth v3.0+HSbatarya hakkında sadece standart batarya demekle yetinmişler

bana kalırsa senin özellikler daha gerçekçi çünkü yukarıdaki özelliklerle hiç bir telefon yarışamaz ama samsung tüm kozlarını bir anda sunmak istemez en azından htc one x den 2-3 özelligi daha iyi olan telefon ile gelir gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beray07

Tegra 3 ile gelseydi keske

Tegra 3, 4G yani LTE desteklemiyor. Bu şekilde gelmesi çok daha iyi.
  • Samsungun exynos 5250 işlemcisi 2.0 ghz 4cekirdekli işlemciyi destekliyor.tegra 1.5 ghz in üzerine çıkamıyor.ayrıca seramik arka yüzey cihazın görselliği açısından cok önemli bir özellik.iPhone 5 bile galaxy s3 un yanına yaklasamayacak.demedi demeyin
  • temsili görseldeki telefona hayran kaldım resmen. tam hayalimdeki telefon...
  • Her modelin bir üstü çıktığında ekran büyüyor bkz. Galaxy, Wave Serisi. Ama ekran büyüdükçe telefon olmaktan çıkıyor. Taşınabilirlik, kullanılabilirlik azalıyor. Bunun farkına ne zaman varacaklar çok merak ediyorum. Ekran büyükçe telefon daha çok mu satıyor yoksa?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.