Şimdi Ara

ELÇİN SANGU FAN CLUB [Hem Tatlı Hem Seksi Kızıl] --YENİ DİZİYLE DÖNÜYOR-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
5
Favori
8.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan birader nasıl bir sapıksın sen karının ayaklarının fotosu sende ne arıyor lan
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Adam istedi netten buldum attım la valla arşivimde yok öyle fotolar ayak fetişi değilim çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 yaşında kadın ayrıca hocam türkiyenin en güzel kızılı ne Allah aşkına yavhu kızılmı kalmadı koca memlekette makyajsız halini atın makyajsız
  • hatun güzel ona diyecek laf yok ama onun için grup kurmak biraz fazla olmuş.
    makyajsız halide var konuda bence gayet çekici ayrıca türkiyede kızılmı var hocam allasen hepsi boya ... bu kız doğal kızıl gifleri de inceleyin derim mimikler felan inanılmaz tatlı
  • Bi ara terör destekcisi diye adı cikan hatun bumuydu hocam yazık

• Ayrica yasiniz kac hocam

Tatlı su hümanistliği yapmıştı biraz da tecrübesizlik var tabi bu kadar tepki çekeceğini düşünememiştir garibim.. Zaten attığı twitlerde pkk yı desteklememiş kimse ölmesin vs yazmış hatta eski twitlerine felan baktım da Atatürk'ü bayağı seviyormuş gerek sözlerini paylaşması gerek fotoğraflarını paylaşarak büyük önder diye yazması bende şüphe bırakmadı açıkçası.. Ayrıca bu tutumunuz neden? Nesini kıskandınız ki böylesine gereksiz eleştiri içeren mesajlar atıyorsunuz.. Yazık felan yazmak bi garip.. Hani donanımhaber de olmasak bayan olduğunuzu düşüneceğim

Yaşım 19 da sorduğunuz sorunun amacını anlamış değilim izah ederseniz sevinirim

• Ağır çöp

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Ekle PNP
    HASTAYISIZZZZ!
  • yaskoyaslay kullanıcısına yanıt
    eklendiniz
  • tenk yuuu
  • ELÇİN SANGU FAN CLUB [Hem Tatlı Hem Seksi Kızıl] --YENİ DİZİYLE DÖNÜYOR--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 23 Ocak 2016; 18:29:26 >
  • pkklı olmasa güzel kız.
  • harbiden bilmiyorum. bu kız güzelmi? bir türlü karar veremedim. ben normalde güzel bayanlara dayanamam. hemen kendi kendime ...... yerim diyorum ama buna demedim. ilginç
  • Pkk lj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölüm kısmına gelin yorumlarınız gelsin beyler hadi bakalım
  • Ekle hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.