Şimdi Ara

Elazığdayım doğubank yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elazığda oturuyorum. Doğubankta iphone 1200 liraymış. Acaba bu satıcıların online satış yaptığı bi site var mıdır?

• Ben dün doğubanktan iphone4 16gb siyah aldım. Peşin 1275 dedi ancak kredi kartı 8 taksit 1350 ye aldım. Pasaport kaydını da kendim yaptırcam. Bu nedenle bence 1200 tl oldukça iyimser bir rakam bu günler için. Ayrıca online satış olacağını zannetmiyorum, tavsiye de etmem. Bir tanıdık bul elden aldır.
  • Tmm kardeş sağol. Dediğin gibiyse Gittigidiyorda daha ucuz ve rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airconnect

Ben dün doğubanktan iphone4 16gb siyah aldım. Peşin 1275 dedi ancak kredi kartı 8 taksit 1350 ye aldım. Pasaport kaydını da kendim yaptırcam. Bu nedenle bence 1200 tl oldukça iyimser bir rakam bu günler için. Ayrıca online satış olacağını zannetmiyorum, tavsiye de etmem. Bir tanıdık bul elden aldır.

kardeş bu iphoneler sim free mi yoksa gevey falan m yapıyorlar garanti durumu nasıl oluyor bilkomamı yollucan cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: airconnect

Ben dün doğubanktan iphone4 16gb siyah aldım. Peşin 1275 dedi ancak kredi kartı 8 taksit 1350 ye aldım. Pasaport kaydını da kendim yaptırcam. Bu nedenle bence 1200 tl oldukça iyimser bir rakam bu günler için. Ayrıca online satış olacağını zannetmiyorum, tavsiye de etmem. Bir tanıdık bul elden aldır.

kardeş bu iphoneler sim free mi yoksa gevey falan m yapıyorlar garanti durumu nasıl oluyor bilkomamı yollucan cihazı ?

garantisi olmaz onların simfreedir her hatla kullanabilirsin kayıtsızdır kendin pasaporta kayıt yaptıracaksın.
  • simfree.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öğrenciye yardım (antalya)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.