Şimdi Ara

Elazığ'da Üniversite Okunur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yazılım mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği -hangisi olursa artık- okumak istiyorum.
    yazılım mühendisliği sadece elazığda var devlet üniversitesi olarak ama elazığda okumak yerine arkadaşlarım batıda (muğla, kocaeli, izmir) boş beleş yerler tercih et diyorlar. bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.

var mı elazığda olan, orada okuyan?

• yukarı yukarı yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkilic

genşler bi bakın kararsızım.
    yazılım mühendisliği ya da bilgisayar mühendisliği -hangisi olursa artık- okumak istiyorum.
    yazılım mühendisliği sadece elazığda var devlet üniversitesi olarak ama elazığda okumak yerine arkadaşlarım batıda (muğla, kocaeli, izmir) boş beleş yerler tercih et diyorlar. bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.

var mı elazığda olan, orada okuyan?

okunur dostum, bende bu sene yazılım mühendisliği düşünüyorum, aslında üniversite gerçekten mühendislik alanında çok kaliteli ama, doğuda olduğu için puanları düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 1 Haziran 2013; 2:44:32 >
  • ben okuyorum,tabi büyük şehirlerdeki gibi bi sosyallik yok ama mühendislik kalitelidir..

ben eem'deyim..bizim bölümdeki hocalardan oluşan bi ekip elektrikli araba yapacak mesela tübitak'tan 1 milyon tl destek alınmış.. ayrıntılı bilgi:http://portal.firat.edu.tr/WebPortal/?BirimID=390&islem=HaberOku&SayfaID=1642&id=5710&/Firat

bahsettiğimiz kalite lafta değil yani..

bende istanbul'dan geldim buraya,gitmeyi de düşünmüyorum,hiç bi sorun yaşamadım..

büyük şehirlerde boş beleş bölüm yazarsın 4-5 senen çok güzel geçer ama ya sonrası?

• Ben kafkas üniversitesinde okuyorum ve bir arkadaşım Elazığlı Fırat Üniversitesini çok övdü güzel bir şehir bence
  • kardes ben elazığliyim kampus çok güzel ama sosyal hayat sifir doğu olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinerlik bölümü için düşünüyorum bende Elazığ'ı hayvancılık vs olarak düşündüğümüzde uygulamalı eğitim iyi diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusya'da Üniversite Okunur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elazığ'da okuyan başka kimse yok mu?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.