Şimdi Ara

el yapımı RADYATOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar radyatorum nasıl olmus? 20 ye 30 boyutlarında tankı pirinc den yaprakları be boruları bakırdan. 1 haftamı aldı canım cıktı ama yaptım. yorumlarınızı bekliyorum.rekorları lehimle tutturdum kaçak yoktu fakat sıvı conta ile işi garantiye aldım.
     el yapımı RADYATOR

el yapımı RADYATOR

fotodaki diger esyalar boyutu gormenız ıcın

• Eline sağlık biraz pis gözüküyor ama sonuçta kendin yapmışsın. Performans olarak nasıl oldu? Bide Niğde gazozu nedir? (yöreye özel bişey mi o?)
  • nigde gazozu super birsey ersi uludag mıs da batmıs simdi yeniden kuruldu.
    tamizligini yapıcam
    kasada ter yok ufak bi atx kasa da daha takmadım
  • bende su soğutmaya geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı,arkadaşında dediği gibi biraz pis olmuş ama gerçekten eline sağlık,sorunsuz çalışır inşallah
  • Merhaba öncelike tebrik ederim kendiniz birşey yapmışsınız.

Düşünceme gelince; (elbette amacım şevkini kırmak değil ama..)

Sıvı soğutma bir mod biçimidir ve kasanın daha güzel görünmesi daha sessiz olması ve aynı zamandada daha iyi soğutulması amacı ile kullanılır. (ben kullanıyorum) ciddi anlamda kötü görünüyor boyutu öncelikle önemli değil isterseniz ev boyutunda yapın ancak ısıyı gerekli biçimde iletmiyorsa radyatör iş yapmıcaktır.

Aynı zamanda tofaş kalörifer radyatörünüde görüp denemiş birisi olarak kesinlikle bu tip bir şeyi kasanıza sokmanızı tavsiye etmem bir sızdırırsa varya of diyim yanar gider makine tümden.

Bence sadece yapmak değilde birde onu güzel yapmak önemli daha önceden yapılmış birşeyi kendin yapmak sadece kendininde bunu yapabildiğini gösterir bunu geliştirmemiş olmaksa aslında birşey yapamadığını gösterir forumda daha öncede çeşitli radyatörleri modlayıp kaasına takan insanlar gördüm ancak en azından kasanın içersinde plexy yada benzer yardımcı malzemeler ile düzgün görünmesini sağlıyorlardı bunu kasaya bu şekilde takmıyorsundur yada kullanmıyorsundur umarım. Umarım çok kırıcıolmamışımdır. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 6 Eylül 2009; 0:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecarpar

Merhaba öncelike tebrik ederim kendiniz birşey yapmışsınız.

Düşünceme gelince; (elbette amacım şevkini kırmak değil ama..)

Sıvı soğutma bir mod biçimidir ve kasanın daha güzel görünmesi daha sessiz olması ve aynı zamandada daha iyi soğutulması amacı ile kullanılır. (ben kullanıyorum) ciddi anlamda kötü görünüyor boyutu öncelikle önemli değil isterseniz ev boyutunda yapın ancak ısıyı gerekli biçimde iletmiyorsa radyatör iş yapmıcaktır.

Aynı zamanda tofaş kalörifer radyatörünüde görüp denemiş birisi olarak kesinlikle bu tip bir şeyi kasanıza sokmanızı tavsiye etmem bir sızdırırsa varya of diyim yanar gider makine tümden.

Bence sadece yapmak değilde birde onu güzel yapmak önemli daha önceden yapılmış birşeyi kendin yapmak sadece kendininde bunu yapabildiğini gösterir bunu geliştirmemiş olmaksa aslında birşey yapamadığını gösterir forumda daha öncede çeşitli radyatörleri modlayıp kaasına takan insanlar gördüm ancak en azından kasanın içersinde plexy yada benzer yardımcı malzemeler ile düzgün görünmesini sağlıyorlardı bunu kasaya bu şekilde takmıyorsundur yada kullanmıyorsundur umarım. Umarım çok kırıcıolmamışımdır. İyi günler.

abi seneye BUYUK KONUSUYORUM rakibi olmayacak bi kasaya yapıcam.sadece bi inat ugruna yapıcam bunu.o zaman sana soz b radyatorun ılk fotosunu yani takılabiril fotosunu ılk sen göreceksın:D

• imaj hiç birşey susuzluk herşeydir. niğde gazozları.
    şekil olarak hoş görünmese de işlevsel olduğundan şüphem yok. ellerine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır El yapımı Amfi
    11 yıl önce açıldı
    El Yapımı Debriyaj Yapımı ?
    11 yıl önce açıldı
    El yapımı küp kasam
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence radyatör harika, tabiki yapılması gereken bir takım şeyler var. Öncelikle radyatöre kaynakçıda veya benzeri bir yerde rekor takılabilmesi için dişi yuva yaptırılmalı ardından çeşitli malzemeler ile güzelce temizlenmeli ve ardından kaliteli bir boya ile boyanmalı. Bunlardan sonra görünümün güzel olacaktır, kasaya monte edebilmek içinde mdf, pleksi veya aliminyumdan güzelce bir dış yapılmalı şu hazır pc radyatörlerindeki gibi.
  • Aynı radyatörü uzun zaman kullanmıştım ama tabii bu şekilde değil. (Şahsen kasanın yanına bile yaklaştırmam böyle birşeyi)

İlk fotoğrafta, rekorlar monte edilmiş, boyanmış vaziyet, 2. fotoğrafta ise 120mm fan monte etmek için yaptığım davlumbaz görülüyor.

el yapımı RADYATOR

el yapımı RADYATOR

• aynı radyator degil.sızınkınde borular arası plakalar zıkzak cızıyo yenı sıstem yanı benımkı eskı klasık sıstem
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

Bence radyatör harika, tabiki yapılması gereken bir takım şeyler var. Öncelikle radyatöre kaynakçıda veya benzeri bir yerde rekor takılabilmesi için dişi yuva yaptırılmalı ardından çeşitli malzemeler ile güzelce temizlenmeli ve ardından kaliteli bir boya ile boyanmalı. Bunlardan sonra görünümün güzel olacaktır, kasaya monte edebilmek içinde mdf, pleksi veya aliminyumdan güzelce bir dış yapılmalı şu hazır pc radyatörlerindeki gibi.

temızlemeyı nasıl yapacagımı bılmıyorum kı basıt kımyasallara yatırdım olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.