Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GMBY KARDEŞ HADİ ŞU TEKNİK BİLGİLERİNİ HAYATA GEÇİR HERKES MERAKLA BEKLİYORRRRRR
  • KARDEŞ FİYAT NEDİR BİR MALÜMAT
    STOKLARA GİRDİ AMA FİYATI NE BU CİHAZIN 250 $ CİVARIMI? YOKSA DAHA FAZLAMI
    300 $ LA 320 $ ARASI BİR FİYATTTA VAR FORUMDA FİYAT LÜTFEN
    KOLAY GELSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: SBK

Arkadaşlar,

Lilliput 619GL-70NP (touch screen'li) adetli olarak bir haftaya kadar garantili ve legal olarak stoklara giriyor,
    almak isteyenler :
    kadir@varnet.com.tr 'den Kadir Bey'e ulaşabilirler.

• slm keşke stoklara touch screen'li modeli değilde normali girseydi.çünkü touch screeni lcd projöktör uygulamasında çalışmıyorrr bilginize
    kola gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: SBK

Arkadaşlar,

Lilliput 619GL-70NP (touch screen'li) adetli olarak bir haftaya kadar garantili ve legal olarak stoklara giriyor,
    almak isteyenler :
    kadir@varnet.com.tr 'den Kadir Bey'e ulaşabilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkerdundar

GMBY KARDEŞ HADİ ŞU TEKNİK BİLGİLERİNİ HAYATA GEÇİR HERKES MERAKLA BEKLİYORRRRRR

hersey sabırla oluyor turker kardesım(cunku saglık personelı oldugum ıcın neredeyse haftanın 7 gunu dolu oluyorum)..teknık olarak pekcok konuda bılgı sahıbı oldugum dogrudur..benı yuceltmıssın tesekkur ederım...
  • slm
    samimiyetimle söylüyorum
    artık ürün anlıyorum haklısın ama herkes bekliyor
    buna inan
    kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: gmby

quote:

Orjinalden alıntı: turkerdundar

GMBY KARDEŞ HADİ ŞU TEKNİK BİLGİLERİNİ HAYATA GEÇİR HERKES MERAKLA BEKLİYORRRRRR

hersey sabırla oluyor turker kardesım(cunku saglık personelı oldugum ıcın neredeyse haftanın 7 gunu dolu oluyorum)..teknık olarak pekcok konuda bılgı sahıbı oldugum dogrudur..benı yuceltmıssın tesekkur ederım...

• turkunder kardeş kusura bakma ama senin bu forumda olmandan dolayı benim içim acıyo neden dersen hiç bir alt yapıya sahip olamadığını anlamak çok kolay.her konuya atlıyosun sanırım niyetin post artırmak.foruma boyle katkılarından dolayı teşekkür ederim aradığım bir konuda nerdeyse senden başka birşey çıkmıyor .kaldıki sen bizim otorite olarak gördüğümüz gmby kardeşe artık alay etmeye başladın bu hakkı kendinde nasıl bulanbiliyorsun ki kendin yapmadığın bi proje üstünde ahkam kesiyosun.ama turk pro abi ovunse bu projesi hakkında benim ve arkadaşlarımın diyebileceği hiç bir söz olamaz.bunlar benim düşüncelerim ve bu yazdıkların beni çok üzdü.kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı yoktur.gmby kardeşim projesini istediği zaman yapar ve eğer kendi isterse burada bizimle paylaşır.saygılar
  • SLM BARIŞ
    NE YAPMAK İSTİYORSUN ANLAMADIM KARDEŞ ACIMA BANA SENİN BANA ACIMA HAKKIN YOK
    LÜTFEN ÇARPTIRMA BENİM ODEDİĞİNİZ NEYSE POST KAYGIM YOK ÇÜNKÜ ŞU AN ACIDIĞIN KİŞİNİN LİLİTUPU VAR NEYSE.BENİ UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER SİZ HAYALİNİ KURAMADIĞINIZ CİHAZIN BEN 10 YIL ÖNCE BAŞLADIM BUNU UNUTMA.ATLAMA İŞİNE GELİNCE ATLAMIYORUM ŞU ANKİ KULLANDIĞIM CİHAZIN GÖREBİLDİKLERİMİ ANLATIYORUM.LÜTFEN BU ACIMA İŞİNDEN VAZ GEÇ VE BENDEN ÖZÜR DİLENİ BEKLİYORUM.
    GMBY KARDEŞİN AVUKATLIK BİR İŞİ YOK ZANNEDİYORDUM AMA GÖRÜYORUM Kİ GÖNÜLLÜ BİR ARKADAŞ VAR.BİZ GMBY İLE TANIŞIYORUZ ACIMA DUYGUSU ÜST SEVİYEDE OLAN ARKADAŞIMIZ BARIŞ EFENDİŞANSINI FAZLA ZORLAMA
    quote:

Orjinalden alıntı: barış

turkunder kardeş kusura bakma ama senin bu forumda olmandan dolayı benim içim acıyo neden dersen hiç bir alt yapıya sahip olamadığını anlamak çok kolay.her konuya atlıyosun sanırım niyetin post artırmak.foruma boyle katkılarından dolayı teşekkür ederim aradığım bir konuda nerdeyse senden başka birşey çıkmıyor .kaldıki sen bizim otorite olarak gördüğümüz gmby kardeşe artık alay etmeye başladın bu hakkı kendinde nasıl bulanbiliyorsun ki kendin yapmadığın bi proje üstünde ahkam kesiyosun.ama turk pro abi ovunse bu projesi hakkında benim ve arkadaşlarımın diyebileceği hiç bir söz olamaz.bunlar benim düşüncelerim ve bu yazdıkların beni çok üzdü.kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı yoktur.gmby kardeşim projesini istediği zaman yapar ve eğer kendi isterse burada bizimle paylaşır.saygılar

• evet boylece ne olduğu anlaşıldı arkadaşımın .ben sadece arkadaşımın hakkında söylediklerinden dolay esef duydum.ve dikkat edersen bu zamana kadar butun postlarıma bakabilirsin şimdiye kadar hiç kimse hakkında ne boyle duşundüm nede yazdım 3 yıldır bu foruma üyeyim.senin 2 gün önce abi diye konuştuğun insana (ki ben gmby kardeşimle 4-5 saat konuşuyorum günde) şimdi alay geçiyorsun.ben kimsenin avukatı değilim sadece kardeş olarak gördüğüm gmby abimin yanında olduğumu ve hata yaptığını bilmeni isterim .özür dileyecek bir varsa oda ben değilim çünkü gerçekleri soylediğime inanıyorum.esas senin gmby kardeşten özür dilemen lazım.ve ben senin muhattabın bile olamam o seviyede değilim çünkü.saygılar
  • SLM
    SANA BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM KARDEŞİM
    GEREKİRSE GMBY DEN ÖZÜR DİLERİM BU ONURLU DAVRANIŞ SANADA YARDIMCI OLUR SANIRIM

SAMİMİYETSİZ KARDEŞİM BARIŞ SEVİYEYE İNEBİLMEN VE ÇIKABİLMEN İÇİN SEVİYENİN OLMASI LAZIM BENİM BOŞLUKTAKİ PROJEKSİYON PERDESİ GÖRÜNÜŞLÜ KARDEŞİM.İNAN HALA GÖRÜNTÜN YOK.

GBMY MUSTAFA KARDEŞ KUSURA BAKMA BU BARIŞ KARDEŞE BENDEN BİRAZ BAHSEDERSEN SEVİNİRİM.SENDEN TEKRARDAN ÖZÜR DİLERİM
    BURASI BU İŞLERİN KARŞILIKLI CEVAP VERİLEN BİR YER DEĞİŞ
    BU ORTAMI OLUŞTURAN KARDEŞİMİZ BARIŞTAN BİRAZ DAHA NAZİK VE SU ÜSTÜNDE KALABİLECEK DURUMDA OLMASI DİLEGİYLE BU GEREKSİZ SATIRLARIM İÇİN TÜM FORUM SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

BENİ YANLIŞ ANLAYAN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM
    SİZLERİDE SEVİYORUM OLSUN DAHA YOLUNUZ ÇOK UZUN
    ŞANSINIZ BOL OLSUN

SEVİYEKİ KARDEŞİM BARIŞ
    SEVİYENE VE BU CESARETİNE HAYRAN KALDIM
    BENİ KARŞINDA NE YAPACAKSIN MERAK EDİYORUM

SANADA SEVİYELİ MUHABBETLER CANIM KARDEŞİM BEN YİNEDE SENİ ÖPÜYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: barış

evet boylece ne olduğu anlaşıldı arkadaşımın .ben sadece arkadaşımın hakkında söylediklerinden dolay esef duydum.ve dikkat edersen bu zamana kadar butun postlarıma bakabilirsin şimdiye kadar hiç kimse hakkında ne boyle duşundüm nede yazdım 3 yıldır bu foruma üyeyim.senin 2 gün önce abi diye konuştuğun insana (ki ben gmby kardeşimle 4-5 saat konuşuyorum günde) şimdi alay geçiyorsun.ben kimsenin avukatı değilim sadece kardeş olarak gördüğüm gmby abimin yanında olduğumu ve hata yaptığını bilmeni isterim .özür dileyecek bir varsa oda ben değilim çünkü gerçekleri soylediğime inanıyorum.esas senin gmby kardeşten özür dilemen lazım.ve ben senin muhattabın bile olamam o seviyede değilim çünkü.saygılar

• insan hatalarını kabul ederse yucelir ama sen beni tanımadan benim hakkımdada yargısız infaz yapıyorsan bu senin karakterini belli eder zaten.ki beni tanıyor dediğin kardeşim zaten bu yaptıklarından dolayı çok üzüldü sen kendini ona anlattrımana hiç gerek yok yani.bende sana teşekkür ediyorum gmby kardeşimden özür diliyeceksin diye.ki ben sana hiç küfür etmedim sen bana hakaret ettin benim seviyemi sen belirleyemezsin çünkü bu konuların nedemek olduğunu anlayacağını zanetmiyorum.her şey projeksiyon demek değildir ne kadar bilgi edinebilir ve o kadarda arkadaşlarına yardım edebilirsen daha mutlu ne olabilirki .neyse bundan bole pm den yazışalım hiç bir arkadaşımın bu olaydan etkilenmesini istemiyorum gereksiz yere topiğimizi kirletmeyelim.ben butun arkadaşlarımdan bu olaydan dolayı özür diliyorum beni affetsinler.turk under arkadaşımada göstermiş olduğu saygıdan ötürü teşekkür ederim.saygılar

• TÜRKERDÜNDAR bey bazilari için üretmek gerçekten inanilmaz MUTLU eder insani.
    Eminim sizde bu mutlulugu yasiyorsunuzdur.
  • SLM KARDEŞ SEN BENİ ANLADINYA TEŞEKKÜRLER
    KOLAY GELSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: my

TÜRKERDÜNDAR bey bazilari için üretmek gerçekten inanilmaz MUTLU eder insani.
    Eminim sizde bu mutlulugu yasiyorsunuzdur.

• quote:

aradığım bir konuda nerdeyse senden başka birşey çıkmıyor .

dostum üzgünüm ama barış 'a bu konuda katılmıyor değilim. Herşeye cevap vermeye çalışıyorsun ama bence yok yetersiz ve alakasız cevaplar oluyor bunlar.Şahsım adına artık Turkpro 'ya teşkkür etmenden sıkıldım. Hem sorularda bazen kaynıyor bu yüzden. Cevap verecek adam bakıyorki biri cevaplamış es geçiyor. Biraz daha özenli olunabilir diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlamaz ve kızmazsın, benimki sadece şahsi fikrim.

saygılar...
  • SLM
    SAĞOL
    quote:

Orjinalden alıntı: consist

quote:

aradığım bir konuda nerdeyse senden başka birşey çıkmıyor .

dostum üzgünüm ama barış 'a bu konuda katılmıyor değilim. Herşeye cevap vermeye çalışıyorsun ama bence yok yetersiz ve alakasız cevaplar oluyor bunlar.Şahsım adına artık Turkpro 'ya teşkkür etmenden sıkıldım. Hem sorularda bazen kaynıyor bu yüzden. Cevap verecek adam bakıyorki biri cevaplamış es geçiyor. Biraz daha özenli olunabilir diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlamaz ve kızmazsın, benimki sadece şahsi fikrim.

saygılar...

• Sayın turkerdundar.Ben de bir sitemde bulunmak istiyorum.On yıldan beri beklediğiniz bir cihazı ziyadesiyle ihmal ettiğinizin farkındamısınız?Görüyorum ki zamanınızın çoğunu Turkproya yaptırdığınız cihazdan daha çok bilgisayar başında forumda geçiriyorsunuz.Bence insan on yıldan beri beklediği bir cihazla daha fazla vakit geçirmeli.Benim böyle bir cihazım olsaydı foruma belki de bir daha uğramazdım.Yardım mı ediyorum dediniz.Turkpro gibi savastek gibi gafo gibi sbk gibi arkadaşların yanında benim yardımımın lafı olmazdı herhalde
  • TÜRKERDÜNDAR bey bi yanlislik oldu galiba daha dogrusu siz yanlis anladiniz sanirsam.Bizler kendi yaptgimiz makinada yani kendi çabamizla yaptigimiz makinadan dolayi mutlu olmaktan bahsettim varsin olsun belki 10 yil ugrasiriz yapmak için ama olsun eminim buradaki arkadaslarim kendi cabalarindan dolayi mutludurlar, heyacanlidirlar, yani bilmem bu sefer oldu mu. Yani baskalarinin emeklerine saygi duymak lazim emek verenlerinkine ama.Ama eminim biz bu sene bitiririz yani 2005 den önce en fazla bi sene ugrasmiz oluruz.
  • fikir amacı ve ortamı yumuşatmak için birkaç resim
    kolay gele.

• buda devamı

• Buranin konusunu asiyorsunuz lutfen konulari kisisellistirmeyin forumda bos yere yer istigal ediyor boyle konular lutfen bos yere yazmayin zaten aradigimizi bulamiyoruzz,serdar beyin katkilari olmasa bu kadar ilerleymezdik ama bu konu hakkinda yurt disinda yiginla site oldugunuda unutmayalim,amerika yeniden kesfedilmiyor,yeni projeleri olanlar teknik olan seyler tartisalim boyle birbirimize yararli olacagimiz kanaatindeyim saygilar,
  • İşte şimdi pişmiş aşa su kattın dostum! Yayınladığın fotolar (Kutuyu daraltmak için) çift ayna kullanılmış, seri üretim için tasarlanmış bir model. Biz daha fresnel'in bir mercek olduğunu, bir odağının bulunduğunu anlatamadık. Herkes objektifin odak uzaklığını soruyor, fresnellerin odak uzaklığı da en az onun kadar etkili kutu boyutunda. Ama bulunanların hiçbirinde odak uzaklığını göremedim ben. Sayısı da ona keza. İki fresnel yeterlidir, hatta kondenserinizin çapı LCD'den büyükse bir tane de yeterlidir. Tuz tat veriyor diye tuzluğu boşaltmıyoruz yemeğe. Mümkün olan en az malzemeyle en iyiyi yapmaya çalışıyoruz.
    Foruma mesaj yazanlar, göndermeden okurlarsa yazdıklarını, sanırım sorun çözümlenecek. Tek kriter: Bilgi içermeyen mesaja ihtiyacımız yok. (Türkçe kullanımını da eklese miydik?)
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.