Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha tabi Lcd üzerinde fan mutlaka olmalı..LCD ve Fresnel lensler sogutmak için..Lcd lerin Sıcaklıkla Deforme olma teklikesine karsı mutlaka sogutulmalı..

selamlar
  • Bu tempered glass yerine piyasada satılan düz şeffaf akrilik camlar var.Bildiğimiz camla aynı özelliklere sahip fakat akrilikten yapılmış.Bunu lcd yi koruma amaçlı ışık kaynağı ile lcd arasında kullanılamaz mı?
  • 1- Eger metal ampul kullanacaksak ampulun power ını ayrı yapıp direk akımdan korursak..Yani dimer gibi ve yahut sadece ampule bir dugme koyarsak 10.000 saate cıkarabiliriz omrunu diye dusunuyorum.

2-Lenslerin tırtıklı tarafları lcd ye mi bakacak_?
    3-Isıya dayanıklı camı kesinlikle tavsiye ediyorum ( ozellikle 150W uzeri)

Buda EXRTA : Hala psone lcd sini RGB olarak pc ye baglayan arkads cıkmadımı?

Yoksa hala tv out mu kullanılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanma

Bu tempered glass yerine piyasada satılan düz şeffaf akrilik camlar var.Bildiğimiz camla aynı özelliklere sahip fakat akrilikten yapılmış.Bunu lcd yi koruma amaçlı ışık kaynağı ile lcd arasında kullanılamaz mı?

ısıdan zarar görebilir o yüzden olmaz
  • arkadaşlar fresnel satan varsa benle bağlantıya geçsin lütfen
    msn: ilkertaner@hotmail.com
  • Ulen 10 euro kar edecez diye bir dolandırıcı siteye rastladıkki sormayın arkadaslar. diybuilgroup diye biryer

bir hafta oldu ne arayan var ne soran bir mail bile yok. Ampulle ben basbasa kaldık iyimi:)

yok mu bunları nereye sikayet edecegimizi bilen bir arkadas paypal den odemeyi yaptım ama bir turlu paypalın sikayet linkini bulamadım gitti b.z.m 50 dolar........

birde projeksiyon dalgasının hevesini gecirdi i..........neler.
  • serdar bey bu kendinden reflektörlü lambalar kaç lümen
  • Aslında ışık ve lens konusunda ne olmalı ne olmamalı konusunda biraz orta yolu bulduk gibi.. beni esas düşündüren lcd ekran olarak lilputa alternatif neler kullanabileceğimiz. Serdar beyin kullandığı Leadher marka (tuşlarının en sonunda Upend yazan) lcd lerin perdede pixelleri görmeden, kaliteli olarak görüntünün 105cm*60cm civarında olacağını tahmin ediyorum, doğrumudur Serdar bey? leadher lcd ye alternatif ucuz çin malı lcd lerle nasıl bir sonuç alabiliriz?
    Birde piyasada premierin 7" pr-700 modeli var bununla alabileceğimiz adam gibi bir çıktı kaça kaç olur? Gönül isterki liliput vga kullanalım ama hem fiyatı 400 milyonu aşıyor hemde bulması, getirtmesi bi dert...
  • gmby kardşim
    Promıer 700 yazıcıda 360 milyon fiyat veriyorlar nette yada
    bildiğin uygun fiyat veren satıcı varmı
  • ne yaptın sen premier şoplarda 168$ onlar biraz ucmuş gibi
  • Sayın savaşbey
    Danışmak istediğim bir konu var.Tepegöz üzerinde 7" premıer kullanacağım.
    webte örneklerini inceliyorum.Ekstra eklemem gereken bir ünite varmı.
    Alacağım çıktının kalitesi ne olur.
  • Barış kardeş
    Adres verebilirsen sevinirim.
  • aksarayda (beyazıta çıkmadan hemen önce)çukur pazarın hemen önünde premier yetkili bayiisinde inceledim.
  • gmby kardeşim nerdesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramkom

Sayın savaşbey
    Danışmak istediğim bir konu var.Tepegöz üzerinde 7" premıer kullanacağım.
    webte örneklerini inceliyorum.Ekstra eklemem gereken bir ünite varmı.
    Alacağım çıktının kalitesi ne olur.

Lcd yi ısıdan korumak için Lcd `nin önüne ve arkasına temp cam ve lcd`yi soğutmak için fan yeterlidir.
    kullanacağınız tepegöz ve Lcd`ye göre kalite değişir.
    saygılar.
  • peki uv işınlardan korumak için falan monitor onune koyduğumuz camlar olmazmı?
  • Sony 15" i nerde 235 $ a buldun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuggi

Aslında ışık ve lens konusunda ne olmalı ne olmamalı konusunda biraz orta yolu bulduk gibi.. beni esas düşündüren lcd ekran olarak lilputa alternatif neler kullanabileceğimiz. Serdar beyin kullandığı Leadher marka (tuşlarının en sonunda Upend yazan) lcd lerin perdede pixelleri görmeden, kaliteli olarak görüntünün 105cm*60cm civarında olacağını tahmin ediyorum, doğrumudur Serdar bey? leadher lcd ye alternatif ucuz çin malı lcd lerle nasıl bir sonuç alabiliriz?
    Birde piyasada premierin 7" pr-700 modeli var bununla alabileceğimiz adam gibi bir çıktı kaça kaç olur? Gönül isterki liliput vga kullanalım ama hem fiyatı 400 milyonu aşıyor hemde bulması, getirtmesi bi dert...

Tabiki ""lili"" .Ancak ben leadher ile 5 mt mesafeden yansıttığımda ve 6 ıncı mt oturduğumda ekran boyutu diagonal 3 mt . ekranda pixel gözükmüyor.Kareleri gördükten sonra objektifi 2-3 milim saat yönünün aksine geriye doğru çeviriniz.pixeller ortadan kaybolur.Arkadaşlar ben bu cihazı yapıp 3 yıldan beri satıyorum ben ekmeğimi bu işle kazanıyorum.Benim işim bu .Şimdiye kadar 38 adet sattım.Lütfen yanlış anlamayın Ben sizlerden bu konuda deneyim bakımından 3 yıl öndeyim. LÜTFEN ARKADAŞLAR .lcd konusunda Turkiye'de Başka markaya bakmayın istediğiniz yerden alabilirsiniz..KONTRAS ORANI ÇOK İYİ RENKLER ÇOK İYİ(TABİKİ DİĞER MARKALARA ORANLA).

• Merhaba
    Lcd den geçerken ışık kaybı olduğundan 1200 lümen civarında (.410watt 82 volt)
    quote:

Orjinalden alıntı: mker

serdar bey bu kendinden reflektörlü lambalar kaç lümen
  • Merhaba
    Ben satıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

arkadaşlar fresnel satan varsa benle bağlantıya geçsin lütfen
    msn: ilkertaner@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.