Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne oldu su psone ekranları pc ye baglama semaları bizahmet ilgilende sitene koyuver beklemedeyiz.

bu arada turkpro nun kullandıgı lcd leadher nasıl yazılıyor search leyip incelemek isterim

SAYGILAR
  • "Leather lcd tv" diye arat kardes..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREMKE -- 5 Kasım 2004, 0:51:47 >
  • sagol.

arkadaslar leather ler lilliputa gore daha uygun fiyatlı ve ozellikleri de ay nı ne dersiniz..?
    http://www.mp3playerstore.com/stuff_you_need/special/IN-700VG.htm
  • @alifree2 kardesim..elime psone gecmedigi için koymadaım..denemeden koymak istemedim..ama elimdeki bilgileri olmassa siteye koyayım..bekletmeyeyim

birde tüm lcd leri kullanabilirsin kardesim..ben 4 cesit LCD de de denemim..zaten salonlar fazla büyük olmadıgı için
    çözünürlük yeterli geiyor..fokusla zaten o pixelleşmler gidiyor..Paranıza göre alınız derim..iyi çöünürülük olunca Götüntü Çok net berrak ve net oluyor onuda belirteyim..

selamlar
  • burası uçmuş yaaaaaaaaaaaaaa

hani kardeşim bişi yapan çalıştıran resimleri koyan yokmu
    yoksa halla lcd tartişmasi mş yapacağizzzzz.
    yapalimda bole derinlemesine diilllllllll
  • ben bayramda ankaradayim hurdacilara gidicem belki bişiler bulurum.
    araba fari deniycem ışık olarak arkadaşlar bu bilimsel deneyi sizin için ben yapacağim sonuçları size anlatirim ama bayramdan sonra
  • Sayın savaş bey ve sayın turkpro.Bende projeksiyon peşindeyim ama açıkcası tüm bu konulara uzak olmasamda vakit problemim var.Bu yüzden Hazır halde pojeksiyon bulabilirmiyim? bana maliyeti ne olur.Bende sizler gibi emek ve çaba sarfetmeyi çok isterdim ancak yoğun iş temposu yoğun sitres buturden faliyetlere mahal vermiyor saygılarımla.
    Tüm arkadaşlara başarılar.
  • Şu lumenlab ın pdf sini biri gönderebilir mi lütfen.Adamlar iki resim karşılaştırmış.Biri lumenlabın projesi diğeri değil.Arada bariz görüntü farkı var.Lumenlab ın dizaynında bir farklılığı mı var.Neyi farklı?
    Bir de tepegöz+lcd düşünüyorum, kalitenin daha iyi olacağına inandığım için.Doğru mu düşünüyorum.
  • bence ozel bişey yok lumenlab'da... hepsi net'te olan şeyler. email adresini yolla, göndereyim
  • arkadaşlar bir site buldum süper herşey cok ucuz ama yabancı olduğu için bir şey anlamadım

http://www.goldmine-elec.com/default.htm

sipariş verirken bana da haber verin ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENBARBAR

Sayın savaş bey ve sayın turkpro.Bende projeksiyon peşindeyim ama açıkcası tüm bu konulara uzak olmasamda vakit problemim var.Bu yüzden Hazır halde pojeksiyon bulabilirmiyim? bana maliyeti ne olur.Bende sizler gibi emek ve çaba sarfetmeyi çok isterdim ancak yoğun iş temposu yoğun sitres buturden faliyetlere mahal vermiyor saygılarımla.
    Tüm arkadaşlara başarılar.

ikinciel forumunda ilanım mevcuttur inceleyebilirsiniz. Size maliyeti 600 $ olur
  • Sayın savaş bey
    Bahsettiğiniz konuyu ikinci elde bulamadım belkide gözümden .Projeksiyonu biraz açarmısınızözellikleri nedir.Bir sitede sizin ürününüzmevcuttu
    Ancak kayıtlı değil osite adresini bildirmeniz mümkünmüdür.
    Tesekkürler.
  • Sayın Enbarbar bey tarafınıza pm atılmıştır.
    saygılarımla
  • Gafo kardeş, sitende düşük çözünürlüklü ve yüksek çözünürlüklü 2 lcd nin verdiği örnek görüntüler var. Bunların çözünürlükleri kaça kaçtır? birde duvardaki boyutları nedir tam anlaşılmıyor...
  • Sizlere birazda olsa yardımı olacak bir resim

• testde :) neyin testi güzel kardeşim, duvaramı perdeyemi yansıttınız? kaça kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 5 Kasım 2004, 16:49:35 >
  • mker

o siteye gecen hafta 63$ lık birkac sey aldım kondansator.tv lens.fresnel ayna.....gibi.
    mail attılar kargoyla cok ilgilenmelerine ragmen sadece tek bir firma bulmuslar ama onlarda 60$ istemisler. bende siparisi iptal ettim.

ne yazıkki su kanaate vardım amerikada bu tip urunler ucuz yanlız kargo isi bozuyor.

bu arada

atxhtm

su pikselleri objektifle oynayıp yok edebiliyormusuz oyle dendi.bir dene bakalım sonualacanmı SAYGILAR
  • @alifree2 Kardeşim ..ornek görüntünun benzerini koygum..
    resimde sag tarafta duvarda kapıya yakkın lamba acma anahtarına dikkat et..

http://www.geocities.com/projeksiyontv/ornek3.jpg

sitede anlatılan proje de kullanılan malzemeler sunlar

-7" VGA Lilliput car monitor(16/9 800x480 resolution..) Lilliput 619GL-70NP modeli
    -400w MH (metal hailde).."ge elctric" general electric marka..balastlı kullanım ömrü 10.000 saat
    -240mm FL Fujinon projeksiyon lens
    -Condenser: Normal Plano ConveX (PCX) lens (90mm x 100mm )
    -duvara DVD den gelen görüntüler yansıtılmış

Projeksiyon görüntüyü 3,5 metreden yansıtıyor..duvardaki görüntü enlemesine 2.06 metre

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 5 Kasım 2004, 21:33:02 >

• sakın USA dan kargo margo işiyle ugrasmayınız..ordan gelen birisi olursa ancak getirebilir...yoksa küçücük zarf bile 70 usd geliyor...eger amerika için 100 usd gecince bir okadarda gümrük alınıyor..avrupa için 100 euro üstü gümrüklü geliyor..birde gümrükte bekletiliyor..

birde su var..

amerikadan bir firmadan Projeksiyon Lensi aldınız diyelim..lens kutusuz küçücük gözüküyor ama ambalajlı hali devasa birsey..kırılmasın diye kocaman kutuda köpüklü geliyor..Fujinon lensin ambalajlı halini alan varsa biliyordur...ütü kutusunun yarısı kadar bir kutuda ...Gümrükcüler bu ara cok sıkı calısıyorlar..

Mutlaka Orada tanıdıgınız birisi ile irtibat kurarak bu işi yapınız..kargo ile gönderilecekse paket üzerine hediyedir yazdırınız..(tabi gümrük yerse..gümrükte kutular açıyorlar)

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 6 Kasım 2004, 1:28:47 >

• arkadaslar lilliputa bir rakip buldum bir goz atın nasıl fiyatı...

perfonrmansı lilliputla aynı hemde xga...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=5716864678&ssPageName=STRK:MEWN:IT

yazın ne dusunuyorsunuz

bu arada gafo bu geocities beni oldurecek 1 var 10 yok....
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.