Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
368.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tv out tan aldıgın goruntu RGB den aldıgın goruntunun %40 daha dusugudur.Yani pc ekranından aldıgın windows goruntusunu TV den alabiliyormusun? hayır. Bu sebeple projeksiyon cihazı yapacagımız icin ( kısıtlı butceyle psoone ile..) goruntu kaybını en aza indirmek lazım tabii primier ve lilliput kullanacaklar icin bu dertdegil. Bu olay ise psone nı cıkıslarını kullanarak aynen monitor kablosunun ucundaki 15 pinli vga konnektoru haline getirip pc nin ekran kartına sokuyorsun vee psone daki goruntu aynen pc monitoru olarak kayıpsız kullanıyorsun No kayıpğ iyi projeksiyon ....!!!!

Eger bunu basarabilen varsa banada soylerseniz sevinirim. Fakat benim yapamamamın sebebini sanırım biliyorum bazı ekran kartları ki ozellikle benim NVİDİA gibi C-Sync sinyallerini desteklemiyor bunu starfox un sitesinde ogrendim. SAnırım tek sorun bu cunku iki vga kablosu yedim:)

Bu arada ısık neden problem geliyor arkadaslara. Fiyatı sanırım. EEEE sarı ısıkla olmayacagına gore....

Ben Balastı ve tetikleyicisi bir arada ( ki bu yerdende tasarruf saglıyor ) 250W General Electrik metal lambayı 2 adet duy yuvasıyla beraber 65 milyona aldım. Eger ilgilenen olursa bende fazladan bile var kargo ucretini karsı taraf odemek kaydıyla yardımcı olurum.

SAYGILAR

• (Kg lens , Reflektor , Kondenser 2 adet holegen ampul soketi ) bunlar tek bir modül içersindedir, yani kendi kasasına montelidir. Bu modülden 2 adet mevcuttur
    tek modül fiyatı 50 EUR

burdaki kg lens nedir?
  • bu arada izmir ici fresnel satan olursa haberim olsun
  • Merhaba Arkadaşlar!
    Busiteye yeni login oldum.El yapımı Projeksiyon'u yapan benim.Bu iş yeni değil.3 yıldan beri yapıp satıyorum.Forumları okuduğum kadarı ile çoğunuz yanlış yolda .Boşuna paralar harcamayın.Sormak istediklerinizi sorun cevaplayayım.Ancak size bir kaç yol göstereyim.Her lcd olmaz.Piyasada çok kötüleri var.kontras ve renkleri çok kötü.Objektif yerine büyüteç kullanalar; görüntüde kenarlar fuluğ olur yani bu iş büyüteçle olmaz.Bahsedildiği gibi ben malzemeleri polonya pazarından toplamıyorum.hepsi lcd haricinde yurt dışı .isteyen tüm malzemeleri benden temin edebilir.detaylı bilgilerhttp://serdarates34.sitemynet.com/ser/id2.htm

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=378629 .Açık arttırmaya katılarak ister fresnel lens ister projeksiyon alabilirsiniz. Fresnel lens ler ve projeksiyon konularında sormak istediğiniz konularınızı bekliyorum
    saygılar

• Merhaba
    Bir yanlışlık var 80 $ değil 80 milyon
    Saygılar
    Serdar
  • serdar bey slm..neden yanlış yoldayız,dıy forumların yabancı sııtelerınde hep bızım uyguladıgımız sıstemler var kullanılan malzemeler aynı,bence acık artırma degılde bır web shop kurun ozaman malzemelerı sızden alalım.saygılar
  • turkpro, gönderdiğiniz resimde önünde fotoğraf çektirdiğiniz ekran 180cm*180cm değil..
    ayrıca tahminimce kullanılan ampul, kasa ve fan da 99% türkiyeden alınmıştır.
    gittigidiyorda sattığınız projeksiyon fiyatına bi lcd parçalayıp tepegöz alıp 1024*768 resim elde etmek mümkün... bu şartlar altında kimse 320*234 projeksiyona 600 küsür milyon vermez gibime geliyor... en azından bu forumda..
    fresnel lens ve objektif (gerçi fotoğraf piyasasını pek kovalamadım) konusuna gelirsek; bu konuda size katılıyorum gerçekten ülke içinde normal bir fiyata bu malzemeleri bulmak oldukça zor. yurtdışında gofret fiyatı olan lensler buraya gelince 18-20 milyona satılıyor.
    ayrıca size bir sorum olucak; hangi lcd ekranı kullanıyorsunuz?
    saygılarımla...
  • bende ona takıldım bence serdar bey 1.70 boylarında ama perde resmine bakarsak genislik 170cm,boyda 1.20 cm gıbı geldı bana
  • fantosticoye ek olarak

ayrıca pc icin baglantıda yok ki bu elimizi kolumuzu baglar diye dusunuyorum cunku VGA demek hersey demek!!!!
  • turkpronun lambasini gordunuzmu 250 w 1500 lümen kendinden reflektorlu ve 13euro diyor arkadaşlar. daha iyi şeyler cıkacaktır
  • SBK kardeş,

senin kullandığın XGA liliput ile ES319GL-70NP lili arasındaki fark nedir? Oda 7.2" ve 1440 x 234 = 336,960 pixel olarak görünüyor fakat 800*600 destekleyip desteklemediğini nerden anlıyacağız? Birde Fujinon lensin fiyatı ne civarda olacak , lcd ve lens olayını halledersem sanırım malzemeleri halletmiş olacağım.

gmby kardeş,

serdar beyin 80 milyon dediği lensin modeli nedir? birde gittigidiyorda serdar beyin satışlarında sadece frensel leri görebildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 2 Kasım 2004, 9:18:04 >
  • cozunurlugu zayıf....almaa....
  • 15" samsung lcd 270 $ + kdv , 15" acer lcd 2.el 250 $.Bunlarda yazıcıoğlundaki son fiyatlar.
  • evet arkadaşlar liliput die tutturmuşsunuz konuyu baştan beri okuyorum msj atmak nasip olmamıştı tam 15" lcd neden kullanmıyorsunuz dicektim baktım selsan yazmış 15"lik bi lcd den alcağınız görüntü kalitesi çok daha üstün olmazmı...?
  • AHANDA PATRON GELMİŞ!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

(Kg lens , Reflektor , Kondenser 2 adet holegen ampul soketi ) bunlar tek bir modül içersindedir, yani kendi kasasına montelidir. Bu modülden 2 adet mevcuttur
    tek modül fiyatı 50 EUR

burdaki kg lens nedir?

( kg glass ?) lcd projeksiyon cihazının optik aksamını sıralarsak (reflektor , lamba , kg glass , condenser , fresnel , lcd , focus veya zoom lens) yani kg glass`ın görevi ışığı polarize etmek vede lambadan gelen yüksek ısıyı minimize ederek condensere gelecek zararı önlemek.

• vari focus lens 40 EUR

• arkadaşlar lumenlab ın pdf dosyasını nerden indirebiliriz?
  • turkpro arkadaşımızın görüntü ölçülerinde bir yanlışlık var herhalde video projeksiyon cihazlarının diogonal ölçüleri vardır, hiç bir video formatı 180x180 gibi ölçüleri desteklemez.Bu ölçü olsa olsa (Ohp) tepegöz formatıdır,video formatları yani 4:3, 130x180 , 180x240, 223x305 gibi formatlarda gitmesi gerekir ayrıca kullanılan ampulün ışık değerleri çelişkili hangi standarda göre belirlenmiş.
  • savastek SANA KATILIYORUM DOSTUM.........
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.