Şimdi Ara

El kullanmadan ayakkabı bağlamak..fake mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleman ellerini kullanmadan ayakkabısının bağcıklarını bağlıyor -.-

gerçekmi bu yoksa fake'mi ? pek birşey anlayamadım...

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1109449583837

• gerçektir hatta ben çektim videoyu
  • Aynı videodan bende yaparım, biraz uğraşsam.. Ama gerçek değil bu
  • Bariz fake. Aynı yerde dururken bağlanmadan önce biraz sallamış durdurmuşlar videoyu. Bağlamış bağcığı sonra salladığı için orası pek belli olmuyor.
  • caponlar yapar
  • Açılın Ben Sihirbazım Önce Ayakabı bağı normal bağlanır ve pantolondan yukarı doğru itilirki görünmesin sonra başka bir ayakkabı bağının ortasına iplik bağlanır iplik cepten geçirilir ayak sallanırken ipli çekilir 2. bağ yukarı çekilir bu çekilirken yavaş sallanır ayak, sonra ise önceden yukarı doğru ittiğimiz bağcık aşağı insin diye hızlı sallanır Ve alkış :)

dikkat edin bu hareketi yapan herkesin eli cepte
  • Fake değil ama vardır bi hilesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam bu hareketle kız tavlıyor gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

caponlar yapar

• ayakkabıyı bağlıyor ipi gevşetiyor ayağını sallıyarak ipi çözüyor sonra programla videoyu tersten oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callingeat

ayakkabıyı bağlıyor ipi gevşetiyor ayağını sallıyarak ipi çözüyor sonra programla videoyu tersten oynatıyor

En mantıklısı bu.
  • Videoyu izlemedim, oradaki de fake midir bilmem ama bizim bir arkadaş ellerini kullanmadan ayakkabısını bağlıyor.
  • Antalya kaleiçinde bi abimiz var ,elleri kolundan itibaren dogustan yok.Ayaklarıyla kolye tesbih dizer çakmak doldurur.Hatta boş zamanlarda ayaklarıyla tesbih çeker :) İnsanın içinde şevk olunca..
  • ipin ucu aslında adamın cebinde. elleri cebindeyken sallıyor ayağını bu elindeki ipi çekiyor ip pantolonun içinde kayboluyor ve zaten bağlı olan ipler paçanın altından ortaya çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.