Şimdi Ara

El Chapo (2017) | Netflix & Univision (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
8
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Şimdi diziyi bitirmek üzereyim durdurdum sormak istediklerim var

Chapo film çekildi edildi hayatı hakkında sakal bıraktı hatta yerine başkasını öldürdü tamam dedim sonra tekrar aranmaya başlandı dae tarafından nasıl oldu bu 11-12-13 Bolumlerden bir şey anlamadjm
    aynen o kısmı bende anlamadım
  • 3.sezonu şimdi bitirdim.

Birkaç kişinin kafası karışmış ben de El Chapo'nun kendi sahte ölümünü planladığı kısım filmde kullanılmak üzere El Chapo tarafından bizzat kurgulandı diye anladım. Zaten bu anlatılanlar gerçek hayatta yaşanmış olsa neden Conrado Sol ve DEA hala onu yakalamaya çalışsın? Bu şekilde düşününce bu kısım yerine oturuyor.

Bence yeni sezon gelmeyecek çünkü El Chapo yakalandı ve ABD'ye iade edildi, şimdi cezasını orada çekiyor. Dizinin ismi de El Chapo olunca ve oldukça yakın tarihi anlatınca geriye anlatılacak bir şey kalmadı. Dizide en son El Chapo'nun ABD'ye iade edildiği tarihi bile (19 Ocak 2017) gördük. O tarihten bu yana sadece 1,5 yıl geçtiğini düşünürsek yeni sezonun gelme ihtimali bence yok. Gelirse de farklı bir konu ile gelir gibi.

Conrado Sol kurgu bir karakter ve siyasetin kirli yüzünü temsil ediyor. Siyasetçilerin kendi kişisel hırslarını ellerinde bulundurdukları güçle birleştirince yapabileceklerinin sınırının olmadığını bizlere gösteriyor. Ancak Conrado Sol'u Meksika'da bir siyasetçiye benzetebilmek mümkünmüş. Conrado Sol kısmen Meksika'da bir siyasetçiden esinlenilip kurgulanmış olabilir ama yapımcılar da karaktere bir şeyler katmıştır.

Son olarak ben diziyi beğendim. Narcos'un bir tık altı gibi olsa da gayet izlenebilen ve sürükleyici bir dizi. El Chapo gibi uyuşturucu imparatorluğunu yöneten ve bu illegal dünyanın ne kadar acımasız olduğunu da gözlemlemek açısından izlemek gerekli diye düşünüyorum.

• Yeni başlayacağım diziye.
    4.sezon olmayacakmış.
  • el chapo

ny de mahlemede müebbet aldı
  • Dizinin ilk sezonunu bitirdim. Narcos veya Narcos mexico ile kalite olarak alakası yok.
    Dizi akmıyor bir kere. Adamla bir dk, merdiven çıkıyorsunuz, üç dk. Arabada gidiyorsunuz. Çok ağır ilerliyor. 50 dakikalık bölümlerinde 10 dakikada kasmadan senaryoyu işleyebilirsiniz.
    Türün hastası olduğumdan diğer sezonlarını da izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena değildi dizi bütçesi Narcos ile aynı olmadığı için onun kalitesinde değildi tabii ki onun kadar estetik ve zevkli değildi ama fena değildi. Daha sade ve biraz daha gerçekçi belgesel havasındaydı. İlk iki sezonun konu anlatımı ve karakter tanıtımı zayıftı karakterleri tanıtmayınca bağ kuramıyorduk. Buna rağmen El cano ve Arturo karakterleri fena değildi. 3.sezon diğer sezonlara göre bu konuda daha dengeliydi anlatımı düz bir çizgide ilerledi ve bitti. 2.sezon da ayak bağlarından kurtulduktan sonra en büyük biz olacaz gardaş deyip yola koyuldu ama dönüp dolaşıp aynı yere dönmekten kurtulamadı. 3 kadından 9 çocuk 18 yaşında ki meksika güzelini götürmüş kral yaşıyorsun bu hayatı chapo.. Dizinin yıldızı tabii ki Conrado idi harika bir performans. Sonunda herkes öldürür sevdiğini temasını işleyip her şeyin para, çıkar ve mevki uğruna olduğunu tekrar tüm benliğimize işledi.. Narcos'u sevenler ve türü sevenler kesinlikle rahatlıkla şans verebilir izlemeye değer. Son olarak Berta/Marcela Mar ne karı be kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 7 Kasım 2019; 23:18:25 >

• Bence bu dizinin kalitesi ve izlenilebiliriği:

Narcos Kolombiya'nın tabii ki altında

ama Narcos Meksika'dan kesinlikle üstte.

Narcos Meksika 2 sezondur izliyorum akmıyor arkadaş dizi. Hadi ilk sezon neyse de 2.sezon bitikti.

En azından El Chapo izlerken sıkmıyordu.
  • köşe başında torbacı olacak kadar zekası olmayan adamın milyar dolarlık örgütün lideri olmasını ibret alarak izledim
  • 4 sezon gelmiyecekmi arkadaşlar,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.