Şimdi Ara

El Chapo (2017) | Netflix & Univision (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
8
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 2 traileri güzelmiş , meraklandırdı beni daha da. Allahtan az bi süre kalmış =)
  • zorrent ten bulamamistim ilk ciktiginda. elimdeki dizileri bitireyim sezonu full paket olarak tekrar indirmeye caliscam.
  • Çerezlik niyetine güzel dizi. 2. sezonu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu 2 gecede bitirdim, özellikle son 3 bölüm beni çok zorladı. İzlemenizi tavsiye ederim beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • narcos'tan sonra izleyen var mı?

sanki narcos'tan sonra izlemesi çekilmez bir dizi gibi geliyor
  • 2.sezonun ilk bolumunu dun izledim guzel gidiyor simdilik konuyu sevdim. ilk sezondan daha guzel olacak gibi cunku ilk sezon resmen adamin garibanlik hikayelerini vs izlemekten gina gelmisti.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de günlerdir bakıyorum Türkçe altyazılı El Chapo 2. sezon 1. bölümünü bulamadım. Siz nereden izlediniz? Çeviri iyi olursa sevinirim, netflix üyeliğim vardı iptal ettim şimdi yabancı dizi sitelerinden izlemek zorundayım. Teşekkürler şimdiden
  • Türkçe altyazılı bulan var mı netflix dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Hocam ben de günlerdir bakıyorum Türkçe altyazılı El Chapo 2. sezon 1. bölümünü bulamadım. Siz nereden izlediniz? Çeviri iyi olursa sevinirim, netflix üyeliğim vardı iptal ettim şimdi yabancı dizi sitelerinden izlemek zorundayım. Teşekkürler şimdiden

Hocam ben zaten Turkce altyazi kullanmiyorum ingilizce altyaziyla izledim. Onun disinda bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

Türkçe altyazılı bulan var mı netflix dışında?

Arkadaşın dediğini ben de soruyorum; bir türlü bulamadım Türkçe altyazılı Netflix dışında, yok mudur bilen?
  • arkadaşlar dizinin ilk sezonu ispanyolca ama 2.sezonun yarısı düblajlı acaba düblajsız bölümlerin torrentini bulabilen var mı ona göre izlicem. eğer düblajlıysa izlemicem.
  • türkçe dublaj ne kadar kötüyse ingilizcede aynı derecede kötü uyuz oldum
  • orjinal dili ve türkçe altyazı yok mu arkadaş bu nasıl dizi böyle bi istediğimiz gibi izleyemedik. ingilizce dublaj berbat yinede 2. sezon 1. bölümü izledim çok güzel başladı özlemişiz
  • Orjinal dile sahip bölümler nete düşmeye başladı.
  • yav ispanyolca niye konusmuyorlar bulabilen varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real07

Orjinal dile sahip bölümler nete düşmeye başladı.

Tr altyazı var mı hocam
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/6692188/el-chapo.html
  • 2x2

Kardeşini satacak mı acaba? gerçi el sıkıştı ama
  • kimse izlemiyor mu yav fırsat bulamadığım için ara sıra falan izliyorum 2x3 sezon finali tadındaydı resmen

benjamin avendanos'un yakalanması kardeşinin öldürülmesi iyiydi. Chapo geri döndü dizi çok güzel devam ediyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.