Şimdi Ara

el-bab konusu ve forumun tutumu hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün şehitlerimiz var. allah mekanlarını cennet eylesin. 2 tankımız ve bir zırhlımız isisin eline geçmiş herkes biliyor.
    yalnız bugün 138 isis teröristi öldürüldü. 20nin üzerinde zırhlı araçları imha edildi 67 hedef (saklanma yerleri ve tuzaklar) yok edildi. bundan kimsenin bahsettiğini görmedim.

burada atıp tutan tsk bu hale mi geldi diyenler tskyı yok ettiler diyenler şehitlerimize ve barış için savaşan askerlerimize saygısızlık etmiyorlar mı? tank bırakılıp kaçılır mı diyenler gerçekten de mevcut durumun farkında mı?

uzun yazı okumayı sevmiyorsunuz kısa geçeceğim.

sizin tarafınızda olduğundan emin olmadığınız binlerce elinde silah taşıyan adamla yan yana savaşıyorsunuz.
    çarşaflı kadınlar savaştan kaçıyormuş gibi yapıp yanınızda intihar eylemi yapıyorlar.
    nato'nun size bir yardımı yok
    suriye her an bir tehdit.
    etrafınız ypg ile sarılmış
    rusya ise şu zamana kadar hiç yardım etmedi.
    iran zaten bulduğunu öldürüyor.
    sürekli yoğun baskı ve stress altındasınız.
    bunların dışında en önemlisi saldırır pozisyondasınız ama masum hiçbir can yanmasın istiyorsunuz. teröristler yanında çocukları gezdirerek hareket ediyorlar.
    neredeyse kaçtıkları her eve tuzak kurarak geri çekiliyorlar.

yani kolunuz yok. ayağınız çukurda etrafınızda da düşmanlar var.

bu gibi durumda malesef ki birkaç yumruk yiyeceksiniz. olanlar olmuş bitmiş demiyorum. eleştirebiliriz. yalnız bu gibi durumda elde edilen şey bir hezimet değil ancak başarıdır. askerimizin o durumda orada olmasının sorumluları, nedenleri tabi ki tartışılabilir yalnız lütfen tsk'ya hakaret edercesine yorumlarınızı yazarken bu durumu da göz önünde bulundurun. hiçbir ordunun giremeyeceği dayanamayacağı sıkıntılara katlanıyorlar.

• Bir avuç it sürüsünü
    koca TÜRK ordusu yerle
    bir edemiyorsa boşuna
    yorum yapmanın anlamı yok.
    O değil anlamadığım
    kolumuz kanadımıza ne olmuş?
    Kendi göbeğimizi kendimiz neden kesemiyoruz?
  • 138 ışidli öldürülmüş.
    Saydın mı?

20 zırhlı aracı imha edilmiş.
    Ulan hepi topu kaç zırhlıları var da 20 tanesi imha edilecek?

67 hedef vuruldu.
    Napak kanka inanak mı?

Valla dostum bunlar tamamen palavra haberler. Sırf gaz alma başka bir şey yok. Işid ele geçirdiği tankımızı gösteriyor. Bizim yaptığımız operasyon görüntüsü nerede? ABD Iraktaki operasyonları gösteriyor. Nasıl keklik gibi avladıklarını yayınlıyor. Hani bizim bir video göster.
    Zaten normal zamanda olmaz bu 20 zırhlı vurulması, 100bin terörist öldürülmesi falan. Normal zamanda 2 hedef vuruldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi falan denir. Böyle bir olaydan sonra sayılar 10 ile, 100 ile çarpılıp öyle servis edilir.

TSK bırakmadınız yemin ederim. Ülkenin temel direği TSK derdik, her Türk asker doğar derdik ama asker ocağını da bitirdiniz rezil hale getirdiniz. 28 şubatın öcünü TSK'yı bitirerek aldınız tebrikler. Gidin ışid tanklarına kafa atın artık. Hani eskiden bizim olan, sonradan ışidin ele geçirdiği tanklara.

• Yıllardır her F-16 uçtuğunda 100-200 pkk'lı öldürüldü diyorlardı. Ne oldu, gün geldi, hepsi yalanmış, dağı taşı bombalamışlar dendi. Şimdi neden inanalım 138 İŞID'linin ölmesine? Hadi diyelim öldü. Peki 138 terörist Şehit düşen askerlere değer mi? ÖSO'cu itler için değer mi? Suriye için Leopar tanklarını harcamaya değer mi? Liveuamap sitesini açmaya korkar oldum lan, yine ATGM ile vurulan bir Türk tankının videosunu koyacaklar diye..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bir avuç it sürüsünü
    koca TÜRK ordusu yerle
    bir edemiyorsa boşuna
    yorum yapmanın anlamı yok.
    O değil anlamadığım
    kolumuz kanadımıza ne olmuş?
    Kendi göbeğimizi kendimiz neden kesemiyoruz?

Tabii ortada bağımsız ve güçlü bir ordu kaldıysa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

138 ışidli öldürülmüş.
    Saydın mı?

20 zırhlı aracı imha edilmiş.
    Ulan hepi topu kaç zırhlıları var da 20 tanesi imha edilecek?

67 hedef vuruldu.
    Napak kanka inanak mı?

Valla dostum bunlar tamamen palavra haberler. Sırf gaz alma başka bir şey yok. Işid ele geçirdiği tankımızı gösteriyor. Bizim yaptığımız operasyon görüntüsü nerede? ABD Iraktaki operasyonları gösteriyor. Nasıl keklik gibi avladıklarını yayınlıyor. Hani bizim bir video göster.
    Zaten normal zamanda olmaz bu 20 zırhlı vurulması, 100bin terörist öldürülmesi falan. Normal zamanda 2 hedef vuruldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi falan denir. Böyle bir olaydan sonra sayılar 10 ile, 100 ile çarpılıp öyle servis edilir.

TSK bırakmadınız yemin ederim. Ülkenin temel direği TSK derdik, her Türk asker doğar derdik ama asker ocağını da bitirdiniz rezil hale getirdiniz. 28 şubatın öcünü TSK'yı bitirerek aldınız tebrikler. Gidin ışid tanklarına kafa atın artık. Hani eskiden bizim olan, sonradan ışidin ele geçirdiği tanklara.

bu sayılar tsknın açıklaması
    http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2016/12/21/Battle-for-Syria-s-al-Bab-intensifies-4-Turkish-soldiers-killed.html

saldırı ve keklik avı videoları burada
    https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/811842354571116544
    https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/811824478686707712
    https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/811608929163771905
    https://twitter.com/i/web/status/811662638790873089

bunun gibi onlarcası da liveeumap'de ve diğer haber kanallarında mevcut.

beni bir siyasi örgüt sempatizanı olarak tanımlamanız da garip olmuş. TSK hepimizin koruyucusu. Eğer forumda TSK'nın yanında duracak kimse kalmadıysa ben dururum siz saygısız tavırlarınızla dalga geçerek daha doğru olanı yapıyorsunuzdur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Yıllardır her F-16 uçtuğunda 100-200 pkk'lı öldürüldü diyorlardı. Ne oldu, gün geldi, hepsi yalanmış, dağı taşı bombalamışlar dendi. Şimdi neden inanalım 138 İŞID'linin ölmesine? Hadi diyelim öldü. Peki 138 terörist Şehit düşen askerlere değer mi? ÖSO'cu itler için değer mi? Suriye için Leopar tanklarını harcamaya değer mi? Liveuamap sitesini açmaya korkar oldum lan, yine ATGM ile vurulan bir Türk tankının videosunu koyacaklar diye..

Biz oraya PKK kantonları birleşmesin diye girdik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Akif Ersoy

quote:

Yıllardır her F-16 uçtuğunda 100-200 pkk'lı öldürüldü diyorlardı. Ne oldu, gün geldi, hepsi yalanmış, dağı taşı bombalamışlar dendi. Şimdi neden inanalım 138 İŞID'linin ölmesine? Hadi diyelim öldü. Peki 138 terörist Şehit düşen askerlere değer mi? ÖSO'cu itler için değer mi? Suriye için Leopar tanklarını harcamaya değer mi? Liveuamap sitesini açmaya korkar oldum lan, yine ATGM ile vurulan bir Türk tankının videosunu koyacaklar diye..

Çok güzel. Peki neden PKK'ya (YPG mi PYD mi artık her neyse) karşı hiç operasyon yok? Sadece IŞİD'e karşı var. IŞİD Türkiye sınırından atıldı, çok iyi. Peki El-Bab ne için? ÖSO'cular orayı istiyor diye olmasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de evde çayın yanında ağzını yaya klavyeyi tuşluyon.
  • quote:

quote:

quote:

Çok güzel. Peki neden PKK'ya (YPG mi PYD mi artık her neyse) karşı hiç operasyon yok? Sadece IŞİD'e karşı var. IŞİD Türkiye sınırından atıldı, çok iyi. Peki El-Bab ne için? ÖSO'cular orayı istiyor diye olmasın?

İki cephede savaşmak zor. Sıra onlara da gelecek. + olarak PYD ye ABD ve AB çok büyük destek veriyor. Dün Mete Yarar dedi ki Kobaniye verilen hava desteği Irak savaşında verilmedi diye. O adam güvenlik uzmanı ve eski bir komutan.

İnşallah o bölgeyi komple temizleriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İki cephede savaşmak zor. Sıra onlara da gelecek. + olarak PYD ye ABD ve AB çok büyük destek veriyor. Dün Mete Yarar dedi ki Kobaniye verilen hava desteği Irak savaşında verilmedi diye. O adam güvenlik uzmanı ve eski bir komutan.

İnşallah o bölgeyi komple temizleriz.

50-60 satır yazdım, yazdım, sildim..
    Sanırsın; koca ülke tek 1 komutan ve taburdan ibaret.
    Neymiş; iki cephede savaşmak zormuş.

Neyse, sarf edilen bilgi-birikim doğrultusunda herhangi bir kelam veyahut malumatın hiçbir lüzumu yok.
    Kendi yağınızda kavrulun anasını satayım.

• bu tip ağır akpli ! Adamın zorna gitmş akpyi eleştirmeleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.