Şimdi Ara

Ekspres Otobüste Tanıştığım Kız[BÖLÜM 8 EKLENDİ-son sayfada]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
36
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bölüm 1

Evet arkadaslar gecen hafta basimdan gecen olayı sizinle paylaşmak istedim ve su ana kadar olan olayları sizlere anlatacağım. Gecen cumartesi her zamanki gibi dersaneye gitmek için çift katlı ekspres otobüsüne binmiştim. Dersaneye gidip gelirken ekspres otobüsle geliyordum hem daha hızlı geliyordu hemde çift katlı oldugundan dolayı yukarı çıkıp rahatça müzik dinleyebiliyordum. Dersaneye gittim ve bütün derslere girdim. Lise 4 ogrencisiyim ve YGS ye girdim, daha dogrusu YGS bana girdi :) Çünkü YGS hazirlanmam gereken vakitlerde LYS çalışıyordum. Şu anda LYS sınavına hazırlanıyorum. Ama bu sınavdan umutluyum çünkü bayağı iyi hazırlandım. Neyse dersten çıktım. Otobüs durağına kadar yürüdüm. Bu arada yeni bir kitap almıştım. "Drina Köprüsü " adında bir kitapti ve guZel bir kitapti. Otobüste okurum düşüncesiyle almıştım. Otobüs durağına gittiğimde otobüs daha gelmemişti. Bende banklardan birine oturdum ve yeni almış oldugum kitabı incelemeye başladım. Kitap genel olarak bir köprünün yapılışından bahsediyordu ve yapılırken o bölgede gecen olayları anlatıyordu. Tam kitap sarmaya başlamıştı ki otobüs geldi bende kitabı çantaya atıp otobüse doğru yürümeye başladım. Akbil'i bastıktan sonra merdivenlerden yukarı çıktım. Orta sıralarda yerimi aldım :) Yanımada sırt çantamı koydum gelipte biri oturmasın diye zaten 5-10 koltuk hep boş kalıyor. Biraz durduktan sonra otobüs hareket etmeye başladı. Bende kitabı okumaya başlamıştım. Otobüsün en cok yolcuyu aldığı duraklardan birine gelmiştik ve bende üst kattan aşağıda otobüse binenlere ve otobüs bekleyenlere göz gezdiriyordum. Tam o sırada gözüm sarışın bir kıza çarptı. Kız acayip güzeldi. Otobüse binenler küçük bir sıra oluşturmuşlardı. Kız otobüse binene kadar ona baktım, otobüse bindikten sonra yukarı çıkacağını düşündüm. İlk önce yanımdaki çantayı kaldırmayı düşündüm. Fakat başka biri oturabilir diye tam o geldigi sırada kaldırmayı akıl ettim. Ortalarda oturduğum için kimin yukarıya çıktığını göremiyordum. Ayak sesleri yaklaştığında arkamı dondüm ve kimin geldiğine baktım. Tam tahmin ettigim gibi kız yukarıya çıkmıştı. Ama önünde başka bir kız daha vardı. Önündeki kız tam geçtikten sonra çantamı kaldırdım ve ona doğru baktım. Kız heralde olayı çakmış gibi yüzüme baktı ve tebessüm etti. Ben hafiften utandım ve cama doğru döndüm. Kız yanıma oturdu ve o da bir kitap çıkarıp okumaya başladı. Bense elimdeki kitabı okuyormuş gibi yapıyordum. Fakat göz ucuyla kıza bakıyordum. İlk basta elindeki kitaba baktım. Okuduğu kitabın adı "Açlık Oyunları"ydı. Filmi çıkmadan bı hafta önce bitirmiştim o kitabı. İçimden kitap hakkında konuşmak geliyordu. Yalnız bir türlü ne diyeceğime ve nasıl muhabbeti başlayacağımı bilmiyordum. Bayağı bı kendi icimde çatıştıktan sonra güvenimi toplayıp kızla muhabbeti kurmaya çalışacaktım.

Bölüm 2

Kız bır ara kitap okumayı bıraktı ve hırkasının cebinden kulaklıklarını cikartti. Ardından iPod'undan müzik dinlemeye başladı. Benimse icim gidiyordu. O an aklıma bır fikir geldi. Kıza kolumu hafifçe degdirecektim. Ardından özür dileyerek muhabbetin ilk evresini tamamlamayı düşünüyordum. Yaptıgım bu planı uygulamaya geçirdim. İlk önce sağa donuyormuş gibi yaptım ve kıza kolum çarpmış havası verdim. Kıza özür dilermiş gibi yaptım. Kızda kulaklıklarını çıkartarak önemli değil tarzı bır seyler dedi. Bende fırsat bu fırsat dedim ve konuşmaya daldım. İlk önce "Acaba bır şey sorabilir miyim?" dedim. Kız tabi dedi. Bende yakınlarda olan bır avm'yi sordum. Kızda evet Hatta oraya gidiyorum dedi. O an gercekten cok sevinmiştim. Kıza "Rica etsem sizinle oraya kadar gelebilirmiyim?" diye sordum. Kızda onayladıktan sonra, cok heyecanlanmistim. Hemen orada ne yapacagimi düşünmeye başladım. Fakat aklıma hiç bır şey gelmiyordu. Kıza dondüm ve benim adım xx, acaba sizinki? Kızda; bende yy dedi ve gülümsedi. Bende tanıştığımıza memnun oldum falan dedim. Mutlu bır sekilde kitabımı okumaya devam ettim.

Bölüm 3

Birazdan ineceğimiz durağa yaklaştık. Bunun farkına vardım ve biraz terlemeye başladım. Çünkü AVM'ye gittikten sonra ne yapacagımı bilmiyordum. Bır yerde bır seyler icmeye davet etsem ki kız kabul etse bile ne konuşacaktım ve ne diyecektimki :( Kız geldigimizi söyledi ve aşağıya indik ardından otobüsten indik ve AVM'ye doğru yürümeye başladık. Kıza hangi okula gittiğini, dersaneye gidip gitmediğini falan sordum. Konuşa konuşa AVM'ye kadar gittik. Avm'nin önüne gelince teşekkür ettim. Kızda önemli değil dedi. Ona ne yapacagını sordum. Onun arkadaşları icerdeymis zaten onlarla vakit geçireceğini söyledi. Ben tekrardan teşekkür ettim ve kız alışveriş merkezine girene kadar arkasından izledim. Alışveriş merkezinin önünde starbucks vardı. Bende bı frappucino aldım ve Köse'de bır koltuğa geçtim. Sıkıntıdan mobilden foruma arada Facebook'a falan giriyordum. Ne yapsam diye düşünüyordum. Bır ara canım sıkıldı. Foursquare'den check in yaptım. Bır baktım burada olanlar arasında yanımda oturan kızın ismi :) Hemen arkadas olarak ekledim.(bu arada foursquare lokasyon bazlı bır uygulamadir. Her gittiğiniz yerde check in yapar orada olanları arkadas olarak ekleyebilir ve iletişime geçebilirsiniz.) Baktım 1-2 dakika sonra kız kabul etti. Sevindim fakat bundan sonra ne yapacaktım ? Bır an kendi kendime düşündüm ne yapabilirdimki yani kızla çıkacakmiydim? Kızın benim onunla alışveriş merkezine kadar gelmeme izin vermesi bile beklemediğim bır olaydı. Ama sonra dedim ne olucaksa olsun sonuna kadar gideyim :)) Frappucino midemi bulandırmaya başlamıştı. Ac karnına icince tabi. Hemen AVM'ye girdim en üst kata çıktım ve mcdonalds'a oturdum. O an kızla karşılaşmayı nedense istemiyordum. Çünkü arkadaşlarının yanında utanirdim. Nede olsa hiç tanımadığı biriydim. Kim bilir belkide arkadaşlarının arasında konusmustur benim hakkımda. Bunları düşünürken tam karşıda kızların bır masada pizza yediğini gördüm. Direk gözlerimi kaçırdım. Hızlıca yemeği yedim. Hemen terasa çıktım. Köse'ye oturdum ve bır çay söyledim. Çay geldikten sonra içimden birde sigara yakmak geldi. Ama o an yakmadım. Çünkü kızlar falan gelirse sigara içmemi yadirgayabilirler. Zaten pek icmem ama hava mis gibi hafiften rüzgar esiyordu yanında birde çay olunca icesi geliyor insanın. Neyse bır bardak çay ictim. İkinciyi söyledim. Arada da kızları kontrol ediyorum ne yapıyorlar diye. Bır ara baktım kalkıyorlar. Eğlence merkezine doğru gittiler. Benimde icim rahatladı. Yani kızın yakınlarda olması mutlu ediyordu beni. İkinci cayı içtikten sonra hesabı ödeyip kalktım ve eğlence merkezine doğru yürümeye başladım.

Bölüm 4

Eğlence merkezine yaklaştıkça bende heyecan gitgide artiyordu. Giderken kıza arkadaslarımın buraya gelemedigini benimde onlara katiabilip katilamayacagimi sormayı düşünüyordum. Eğlence merkezine girdim. Etrafıma baktım fakat kızları görememiştim. İyice bakindiktan sonra bowling alanında olduklarını gördüm. O an kızla göz göze geldim fakat kız farketmemiş gibiydi. Arkadasinın kulağına bır seyler fisildadi. Bende bır heyecan var tabi. İlk once telefonla konuşuyormuş gibi yaptım ardından yavaş yavaş kızların yanına doğru yürümeye başladım. Kız sanki hiç fark etmemiş gibiydi ama ben benim oraya doğru geldigimi bildiginden emindim. Kızların yanına iyice yaklaştıktan sonra benim tanıdığım kız samimi bır gülümsemeyle "merhaba" dedi. Bende ona karşılık verdikten sonra diğer kızlar armut gibi bana bakıyorlardı. Kız da hemen diğer arkadaşlarına beni tanıttı. Bende hafif utanma sıkılma vardı ama onların samimi davranışları beni rahatlatıyordu. Biraz havadan sudan konuştuk. Ardından beni de oyuna davet ettiler. Ben kabul etmedim ama diğer kızlardan bı tanesi koşa koşa yanımızdan uzaklaştı. Danışmaya gitti birazdan ekranda benim de ismim belirdi. Hem oynuyoruz hem de arada konuşuyoruz. Bır ara ben bowling topunu atarken arkama baktım. Baktım ki bizim kız diğer arkadaşına bana bakarak bır seyler fisilidiyor. Benim kalbin atışları hızlandı. Ama ben farkına varmamış gibi yaptım, ve koltuğa oturdum. Masada patates kızartması, kokteyl falan vardı. Arada atistiriyordum. 1. Oyun bitti, tabi ki ben açık ara farkla kazanmıştım. Kızlar beni tebrik ettiler sırayla. Ben iyice rahat davranmaya başlamıştım. Kızlar yoruldukları söylediler ve aşağı oturmaya ineceklerini söylediler. Bende kuyrukları gibi dolaşmak olmasın diye ayrılacaktım. Çünkü Bır yerlerini kaldirmamak lazım. Hafiften o ortam oluşmuştu. Ben ayrılacağımı söyledim. Tam da istediğim gibi kabul etmediler ve davet ettiler. Yakın da Midpoint vardı. Hemen geçtik oturduk. Herkes bı chees cake aldı. Bende aldım. Kızlar sırayla soru soruyorlardı. Fakat o anda bır şey farkettim. Benim tanıştığım kızın arkadaşları sanki bana y.vşiyorlardi. Kız da bu durumdan rahatsız olmuş gibiydi ve o bana daha yakınmış gibi davranıyordu. Tabi bı durum beni fazlasıyla mutlu ediyordu.

Bölüm 5

Evet beyler Midpoint'te oturduk biraz daha sonra ben bizim kıza burada beklemesini 5 dk'ya geleceğimi söyledim. İlk başta eve gideceğimi zannetiler tabi. Ama onlara merak etmemelerini şu an ters giden bir durum olmadığını açıkladım. Sonra Avm'ye geri döndüm ve D&R'a girdim ve kızın okuduğu kitabın serisini satın aldım. Ben bunları okumuştum ve kıza da hediye edecektim. Kitapları bir de hediye paketi yaptırdım. Çantamın içine attım ardından bizimkilerin yanına doğru gitmeye başladım. Kızların yanına gittiğimde muhabbet bayağı sarmış gibi gözüküyordu. Kendilerine birer tane de bira söylemişlerdi. Benim geldiğimi görünce belli ki sevinmişlerdi. Hemen nereye gittiğimi sordular. Bende Avm'de saatimi unutmuş olduğumu onu alıp geldiğimi söyledim. Ben de bir tane bira söyledim ve bizim kızın yanına oturdum. Kız da buna sevinmiş olacak ki bana doğru baktı ve gülümsedi. O da bana doğru hafiften yanaştı. Kızlar bir programdan bahsediyorlardı. İlk başta anlamadım sonra biraz daha konuşmalarını dinledikten sonra anladım. Yazın yapacakları tatil programından bahsediyorlardı. Büyük ihtimalle Bodrum'a gideceklermiş. Yanımızdaki kızların bir tanesinin Bodrum'da yazlıkları varmış, oraya gideceklermiş. Neler yapacaklarını konuşuyorlardı. Kızlardan bir tanesi bana döndü ve "Sen de gelir misin?" dedi. Ben o an neye uğradığımı şaşırdım. Bizim kız da bu duruma bozulmuş gibiydi. Çünkü diğer kızı kıskanmıştı galiba. Ben olabilir vs bir şeyler dedim. Ama konuşmanın havası değişmişti. Biraz derslerden bahsettik. Sınava ne kadar hazır olduklarını falan sordum. Ama hiç birinin YGS'de doğru dürüst bir şey yapmadığını gördüm. Tabi benim puanımda iyi değildi ama benimki bir talihsizlikti. Bizim kızın puanı benden de iyiydi. Ama o da LYS'de fazla bir şey yapamayacağını söyledi. Belli ki hepsi özel üniversiteye gidecekti. Hepsinin ailesi zengin kişilerdir zaten kızların halinden anlaşılıyordu. Biraz daha oturduktan sonra kızlar kalkacaklarını söylediler. Oradan kalktık ve biraz yürüdük. Bizim kız benim yanımda yürüyordu ve biraz yanaşmıştı. Benim içim kıpı kıpır olmuştu. Kıza içimde tarif edilemez bir duygu beslemeye başlamıştım. Kızla yürürken diğerlerinden biraz uzaklaşmış ve önden yürüyorduk. Kıza bundan sonra hiç karşılaşırmıyız diye sordum. Kız da "Sana bağlı" dedi. Ben de " Nasıl Olur" falan filan diye sordum. Kız da "Telefon numaramı kaydedersen daha sonra da görüşebiliriz tabi ki " dedi. Ben de biraz heyecAn yaptım. Telefonu çıkarttım, kız söyledi numarasını ve kaydettim. Sonra biraz yürüme tempomuzu düşürdük. Diğerleri yanımıza yaklaştılar. Kızlardan bir tanesi beklememizi söyledi. Birazdan babası araba gönderecekmiş hepimizi eve bırakacaklarmış.Ben kızlara başka bir yere gideceğimi ve ters olduğunu anlattım, ardından hepsiyle teker teker vedalaştım. Tabi bizimkiyle vedalaşırken kalbim küt küt atıyordu. Onlar aşağı doğru yürümeye devam ettiler. Bense yukarı yani otobüsten indiğim yere doğru yürüyordum. Otobüs durağına vardım ve beklemeye başladım. Duraktaki elektronik göstergeye baktım. Otobüsümün gelmesine daha yarım saat vardı. Oturdum ve olanları düşünmeye başladım. Tam o sırada telefonuma mesaj geldi. Kızdan mesaj geldi diye büyük bir heyecanla telefona baktım. Ama mesaj başka birinden gelmişti. Mesaja bile bakmadım ve beklemeye devam ettim. Yola doğru bakıyordum ve düşüncelere dalmıştım.

Bölüm 6

Otobüs durağında yarım saat boyunca bekledim ve otobüs geldiğinde bindim fakat bu sefer üst kata çıkmadım çünkü aradığımı bulmuştum Hemen orta kapının önünde bir yere oturdum. Canım sıkılmasın ve başka şeyler düşünmek amacıyla sabah aldığım kitabı okumayı akıl ettim. Tam çantayı açtım bir baktım ki kıza aldığım hediye çantamın içinde. O an kendi kendime güldüm ve kendi içimden kendime "Vay şaşkın heyecandan hediyeyi de unuttuk" dedim. Elimdeki kitaplara bir süre baktım ve çantama geri koydum. Drina Köprüsü'nü çıkardım ve okumaya devam ettim. Kitap gerçekten güzeldi ve bayağı bir okumaya dalmıştım. Kafamı kaldırdığımda az daha ineceğim durağı kaçıracağımı fark ettim. Hemen yanımdaki oturan kişiye ineceğimi söyledim ve müsaade ettikten sonra otobüsten indim. Eve doğru yürümeye başladım sitenin girişinden girdim ve eve girdim. Evde kimse yoktu. Kendi odama çıktım ve kendimi yatağa attım. Evde işlere bakan kişi odaya geldi yemek hazırladığını söyledi. Ben gelmeyeceğimi karnımın tok olduğunu söyledim. Yatakta bir süre hareketsiz durdum ve hiç bir şey yapmadım. Sonra kafamı başka düşüncelere yöneltmek için aklıma film izlemek geldi. Yan taraftaki ev de kuzenim oturuyordu. Onu film izlemek için çağırdım. 15dk sonra geldi. Bilgisayardan usb'ye attım filmi aşağı salona geçtik. Usb'yi TV'ye taktım filmi izlemeye başladık. Ama aklım başka yerlerdeydi. Filmin adı Real Steel'di. Filmi izledik ardından hemen evin yakınında Balcoon Cafe var oraya gittik. Nargile falan söyledik. Açık bölümde oturuyorduk. Akşam olmuştu ama cafe dopdoluydu. Hava sıcak ve serindi. Oturduk, kuzenime bugün başımdan geçenleri anlattım. Kuzenim benden 2 yaş büyüktü. Bana baktı "Ooo Hakan dedi, bende diyorum sabahtan beri bu çocuğa ne oldu diye", sonra telefondan face'e girdim kızın fotoğrafını falan gösterdim. Gece geç vakte kadar oturduk. Bir kaç tanıdık daha geldi. Bir şeyler yedik. Ardından hesbı ödedim kalktık bizim eve geçtik. Bizimkiler uyumuştu, sessizce yukarı çıktık. Kuzenim de bizde kaldı. Benimse uykum yoktu. Telefonuma bir baktım ki kız mesaj atmış. Mesajı atalı 1 saat falan olmuş. "Uyuyormusun" diye mesaj atmış. Ben hemen kıza mesaj attım. Bir mekanda olduğumu o yüzden görmediğimi şimdi eve gelip gördüğümü yazdım. Kızdan 5dk sonran mesaj geldi. O da sorun olmadığını neler yaptığımı sordu. Anlattım bende, daha sonra benden konuştuk, hakkımda bayağı şey öğrendikten sonra biraz da ondan konuştuk. Bir baktım pencereye gökyüzünde açık mavilik. Anladım ki kızla sabaha kadar mesajlaşmışız. Kıza çok uykumun geldiğini ve onunla mesajlaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımı söyledim. O da bende dedi ve bir gülücük attı.İçim çok rahat olarak uykuya daldım. Sabah uyandığımda kuzenim yatağında değildi. Pencereden aşağı baktım ki annemlerle oturmuşlar bahçede kahvaltı yapıyorlardı. Elimi yüzümü yıkadım ve aşağı indim.

Bölüm 7

Aşağı inerken kuzenimin annenizde kızdan bahsetmiş olabileceği aklımdan gecti ve tam bahçeye çıkacaktım ki biraz duramazsın. Çünkü cok sacma bır şeydi ve ortada hiç bır şey yoktu. Eğer annem duyarsa ciddi bır şey zannedecekti ve üstüme düşecekti. Yanlarına gittim ve kuzenimin yanına oturdum, babamsa coktan çıkmıştı. Herkese günaydın dedikten sonra kuzenimin kulağına fisildadim. Neysemi tahmin ettigim şey basıma gelmemişti. Kahvaltıyı bitirdikten sonra kuzenimlerin evine gittik, kuzenimle aram cok iyidir bu yüzden gece mesajlastigimizdan falan bahsettim. O da cok ciddiye alma otobus'te karşılaştığın bır kız sonuçta falan dedi, ama ben durumu iyice anlattım. Sonra ne yapmam gerektiğini sordum. Bu arada kuzenimin iki senedir çıktığı bır kız var hemde ondan dolayı benden daha tecrubelidir ne yapmam gerektiği konusunda en iyi kararı o verir diye ona sordum. Kuzenim bır Kac hafta görüşün eğer kızın bır yerleri kalkmıyor veya seni kullanmıyorsa neden olmasın dedi :) Tabi benim icim kıpır kıpır, çünkü kız cok masum diğer arkadaşları gibi değil. Bende tamam falan dedim bı Pes 12 falan oynadık daha sonra o kampüse gitti bense evde kaldım bizim okullarda şenlikler vardı o yüzden gitmedim. Bütün gun aksama kadar kız mesaj atar diye bekledim ama mesaj atmadı. İnternetten de arada bakıyorum, açık olduğu bır ani yakalasam mesaj Atcam. Fakat bütün gun ne İnternet'e girdi ne de mesaj attı. Ben aksam olduğunda cok kötü olmuştum. Farkında olmadan bütün gun kızı düşünmüş ve onu beklemiştim. Sadece bır mesaj atmasını. Akşamleyin kafayı yiyecek gibiydim, kendi kendime düşünüyordum neden bu kadar büyüttüm diye ama bır türlü kafamdan aranıyordum. Saat 11 gibiydi kendi kendine PS oynuyordum odamda. Birden telefonun sesiyle yerimden zipladim. Elime aldım direk actım ve Buyuk bır heyecanla "Ali" dedim. Karşıdaki ses beni cok Buyuk bır hayal kırıklığına uğrattı. Karşıdaki hem bizim sınıfta olan hemde aynı sitede oldugum arkadAsim bedirhan'di. 12-1 arası halı saha macı olduğunu gelip gelmeyeceğimi sordu. Ben ilk basta gelemem kötüyüm dedim. Ama ısrar etti, "gel, hem maçtan sonra beraber takılırız" falan dedi bende biraz kafam dağılsın diye kabul ettim. Telefonu kapattıktan sonra düşündüm ve bosu bosuna kendimi üzdüm diyerek eşyalarımı hazırladım. Korsan taksi çağırdım ve aşağı indim. Kuzenimide çağırmak icin onların evine gittim. Fakat yengem daha eve gelmediğini söyledi. Bende taksiye atladım. Halı sahaya doğru yola koyuldum.

Bölüm 8

Halı sahaya gittiğimde daha maca yarım saat falan vardı. Bedirhan macı organize ettigi icin halı sahanın çay bahçesindeydi. Hemen yanına gittim selamlastik sonra oturduk. İki çay söyledik sohbet etmeye başladık. İlk basta kızdan bahsetmem diye düşünüyordum fakat icimde tutamamadim ve bütün olayı bastan itibaren anlattım. Hiç kesmeden dinledi. Daha sonra kız nasıl biri diye falan sordu. Ben herseyi anlattım. Mesajları falan gösterdim. Beni nasıl etkilediğini söyledim, o da benim bu durumuma şaşırdı. Çünkü normalde Bedirhan kendi arkadaşlarını çağırırdi gezerdik falan anca takılmalik beraber olurduk kızlarla ama beni böyle görünce oda şaşırdığını söyledi. Bende icini döktüm. Birazdan millet toparlanmaya başladı. Bedirhan da "macı Yapalım sonra bır yere gecer konusuruz" dedi. Bende olur gibisinden işaret yaptım. Halı sahaya geçtik ısınma hareketleri falan derken maca başladık. Bayağı guZel mac oldu. Havada serindi, maçtan sonra bı duş aldık daha sonra herkes dağıldı. Biz bizim evin yakınlarına gittik. Yıne Balcoon Cafe'ye geçtik. Bu sefer kimsecikler yoktu, patron falan vardı okey oynuyorlardı. Bizde Köse'de bır yere oturduk. Nargile falan söyledik. Ben arada telefona bakıyorum yine mesaj gelmiştir diye ama kimseden mesaj yok. BedirhAn da yaz icin program yapmış ondan bahsetti. Ben dinliyormuş gibi yapıyordum ama aklım kızdaydi. Geç saate kadar oturduk. Baktım telefon çalıyor arayan babam'di. Neredesin falan diye sordu. Bende Cafe'de oturuyoruz dedim. Tamam gel falan dedi. Kalktık bedirhani davet ettim ama gelmedi. Onu da taksiye bindirdim, direk eve geçtim. Bizimkiler daha uyumamıştı. Babam salondaydi, tam yukarı çıkıyordum yanına cagirdi. Üniversite islerini falan kOnustuk. Yurt dısına falan gönderecem dedi B'nde bakalım falan dedim yukarı çıktım kendimi yatağa attım. Aklımda hala kız vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfir3 -- 19 Haziran 2012; 19:31:12 >

• Heyecanla okudum valla devamını bekliyorum.
  • Takipteyim.
  • eeeeeeeeeeeeeeeeeee haydiiii
  • Ee
  • Mesajım dolansın buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

sonra kıza çıkarıp şeyini gösterdin ve otobüstekilerden dayak yeyip seni yaka paça otobüsten aşağı attıular tamammmm hikaye bitti the end dağılabilirsiniz

BARZOOOOOOO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cool story ama takip
  • yerimizi alalım bakalım.
  • Beğendim bunu gençlerimizi kitap okumayı sevdirir bu hikaye.
  • sarışınmış hem de takip başlasın
  • En sonunda bunların hepsi bir rüya falan olacaksa baştan söyle, hiç okumayayım.

Edit: Okudum güzele benziyor. Türk dizileri gibi gereksiz yere uzatmazsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 3 Mayıs 2012; 17:54:30 >
  • ee
  • Türk dizilerine çevirme 2. partta bitir bu işi liseli
  • Takip...
  • Takipteyiz. İyi gidiyor
  • cool story havası vermedi daha, bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.