Şimdi Ara

ekşide dhde falan demet akalın dinleyenlerie yargılarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ama gerçek hayatta bunu yaparsanız yargılanırsınız işte yengemle oturuyodum çok samimi iyi kadındır kendisi demet akalından konu açıldı dinlelmem falan diye bide azarlarcasına konuştum sonradan pişman oldum kadında üzüldü zaten gerçek hayat ekşiye benzemet işte öyle mal gibi davranırsanız dıoşlanırsız asıosyal ezik olarak kalırsınız bıorak isteyen istediğiniz dinelksin herkese saygı duuy valla pişman oldum salak gibi havaklara girdiğim için ekşi sandım geçrek hayatı da ekşiezik mkeanıdır bu akdarnet.dhdeaynışekil tabii.

• Ekşi de bu Türkçeye yaz müebbet hapis yersn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Ekşi de bu Türkçeye yaz müebbet hapis yersn

boş işekşi mekşi çokda umrumdaydı ulan gerçek hayatta 10 kişiye sor 9u ekşi ne der salak salak şeylerle kafa yoruyounuz sevgili mevgili yok evden dışarı çıkmazs osrarsan enteldir ama bişey derdim şidmi ama nanbyemek istemiyorum.
  • ilgi gösterin bana
  • Her hangi bir şarkı türünü yada sanatçıyı dinliyor diye bi insan yükselmezde açıkcasi yeri geliyor rhcp, die antwoord dinliyorum yeri geliyor demet hande dinliyorum yeri geliyor heijann yeri geliyor müslüm gürses kasmayın yani gençler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Her hangi bir şarkı türünü yada sanatçıyı dinliyor diye bi insan yükselmezde açıkcasi yeri geliyor rhcp, die antwoord dinliyorum yeri geliyor demet hande dinliyorum yeri geliyor heijann yeri geliyor müslüm gürses kasmayın yani gençler

teşekür ederim devap yazdıgığınız için.
  • Ekşi ve dhde nispeten sokakta gördüğün sıradan bir insandan daha fazla entelektüel birikime sahip insanlar var entelektüel birikimle müzik zevkinin çok alakası yok ama bazı şeyler vardır ki öznel değildir mesela demet akalın dinlemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Her hangi bir şarkı türünü yada sanatçıyı dinliyor diye bi insan yükselmezde açıkcasi yeri geliyor rhcp, die antwoord dinliyorum yeri geliyor demet hande dinliyorum yeri geliyor heijann yeri geliyor müslüm gürses kasmayın yani gençler

bence de böyle olmalı, kulağına ne güzel geliyorsa dinlemelisin. böyle kasan tipler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.