Şimdi Ara

Ekşi vs Dh forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftalık ekşi kullanma deneyimim olmasada olurmuş

1-Tartışma platformu olmaması beni pek sarmadı

2-İlk gün konu açma sırası 38k iken bugün 41k
    sıralamaya çıkmışım buda dh ön plana çıkarıyor

3-Ekşinin tek artısı büyük kitleye sahip olması netten bilgi almak namına güzel

4-Ekşide sosyalleşme sıfır yada ben bir etkileşim göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 7 Mart 2022; 23:49:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Valla başta ben de öyle diyordum çok amaçsız bir platform gibi geliyordu ama sonradan gündem sekmesine tıklayıp oradaki başlıkları takip ettikçe sevmeye başladım, hem sağdan soldan haberin oluyor hem arada komik şeyler çıkıyor egleniyorsun. Bir de cidden her şeyin bir uzmanı var, geçen köpekbalığı uzmanı vardi bir yazı yazmış onu okuyup baya bir şey öğrenmiştim konuyla ilgili. Gene geçen gündemde motor başlığı vardı mesela Türkler niye motor yapamıyor diye çok güzel bir entry vardı ilk sayfada onu okuyup baya bir şey öğrenmiştim. Sosyallik olayı da millet sana özelden yazıyor bazen, mesela Aot basligina "kafama takılan anlamadığım bir yer var" yazdım 15 kişi yazmıştı öyle konuştuk sohbet ettik vs. güzel yani genel olarak aslında 2 sene sıra beklediğime değdi, daha önceden takılmaya baslasaydim keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de mesela etki olarak burayla kıyas edilemeyecek kadar aktif bir gücü var. Geçen mesela Udemy'de bir tane cin çıkarma kursu vardı, başlığını açtım kursu yayından kaldırttık, kaç kişi şikayet ettiyse artık bilmiyorum belki binlerce şikayet gitmiştir. O açıdan da çok iyi

• Büyük kitlesi olsa nolur yazılan entrylerin %70'i boş.

• benim en yakin dostum bu forumdur

eksi boyle bir degere sahip olamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekşi çöp dh gold

dh gibi 2. bi yer yoık dünyada

• Ekşi cidden bilgi bakımından ve öğrenme bakımından çok iyi. Lakin değişik tipler var ya pek sarmayabilir. Ama buranın ortamı lisedeki arka dörtlü gibi. Samimiyet var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Konu Dışı Whatsapp Grubu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekşi sözlük beyaz yakalıların kahvehanesi gibi. Bilgi entrysi yok kadar az artık. Millet stres atmak ve atv'den haber almamak için gündemi takip ediyor. Entrylerin çoğu tuvalette, can sıkıntısı ile giriliyor. (2016 dan beridir üyeyim, 2013'ten beridir takip ediyorum.)

Dh konu dışı ise 15-22 yaş aralığındaki erkeklerin ergenlik krizini geçirdiği, yalnızlığını bastırdığı yer. Kilometre başına düşen yobaz sayısı daha fazla. Adminleri de eskiden yobazdı ama sonradan düzeldiler allahtan. Ekşi sözlük plaza ise burası mahalle.

• burada samimiyet var orada ise değişik değişik tipler var nerede bi psikolojik sorunu olan varsa orada toplanmış gibi bi de her şeye muhalif oluyor adamlar hastalık derecesinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.