Şimdi Ara

Ekşi sözlükte yazar olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir halt sanardım. Artık yazarım. Zeki akıllı dürüst insanların oranı %10. Geriye kalan %90'ı kendini beğenmş bir halt sanan varlıklar. Özel mesajları falan görmelisiniz nasıl kasılıyorlar.

• Nasıl vardın bu kanıya, örnek verebilir misin?
  • sözlüklerin varlık amacı bilgi paylaşımıdır, birşeyle ilgili bilgi almak istediğinizde nette aratınca wikipedia da sözlüklerden ve forumlardan bu konu öğrenilebilir, bunun dışında sözlük ortamlarının bu kadar abartılmasının sosyal bir sınıfmış gibi görülmesi liseli gençlerin kendilerine heyecan yaratmasından başka birşey değil, bu kadar dert etmeyin sözlükleri falan
  • Ben yoğun olarak takip ediyorum orayı. Yazar değilim. Genel olarak çok yararını gördüğümü söyleyebilirim. En kötü yanı yazar olmamam, bazen öylesine yazmak istiyorum ki! Sen yazarlığının kıymetini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

sözlüklerin varlık amacı bilgi paylaşımıdır, birşeyle ilgili bilgi almak istediğinizde nette aratınca wikipedia da sözlüklerden ve forumlardan bu konu öğrenilebilir, bunun dışında sözlük ortamlarının bu kadar abartılmasının sosyal bir sınıfmış gibi görülmesi liseli gençlerin kendilerine heyecan yaratmasından başka birşey değil, bu kadar dert etmeyin sözlükleri falan

Bazı yorumlar görüyorum hiç liseli ye benzemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Architekt

Bir halt sanardım. Artık yazarım. Zeki akıllı dürüst insanların oranı %10. Geriye kalan %90'ı kendini beğenmş bir halt sanan varlıklar. Özel mesajları falan görmelisiniz nasıl kasılıyorlar.

Benim için bir başlık açarmısın ekşide ?
  • arkadaşlar nasıl yazar olunur açıklayan bilen var mı?bende uzun zamandır takip ediyorum ama yazar olmayı düşünmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekşide Nasıl Yazar Olunur?
    8 yıl önce açıldı
    Ekşi de yazar olmak.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladık sözlük yazarısın
    bende yaklaşık 4-5 aydır yazarım öyle kendini kasan insanlar az özel mesajlarda herkes gayet sıcakkanlı bir şey hakkında öneri istedeğinde 1-2 sayfa öneri yazanlar var şu an benim için tek kötü yanı sakarya'da olmam ve zirvelere katılamamam. sen yanlış kişilere denk gelmişin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayzerSozze -- 28 Mart 2012; 15:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: Der Architekt

Bir halt sanardım. Artık yazarım. Zeki akıllı dürüst insanların oranı %10. Geriye kalan %90'ı kendini beğenmş bir halt sanan varlıklar. Özel mesajları falan görmelisiniz nasıl kasılıyorlar.

Benim için bir başlık açarmısın ekşide ?

detayları özel mesaj at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.