Şimdi Ara

Ekşi Sözlük İticiliği (Parazitler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır, denk geldikçe ekşi sözlük ağını takip etmekteyim. Ne kadar boş insan, kendini kanıtlama, egosunu tatmin etme ve kendinden olmayan insanlarla alay eden varsa orada toplanmış. ( Kesinlikle herkes öyle değil orada yardımlaşmak için gelen, görüşü ne olursa saygıyla belirten insanlar da var ona itirazım yok) Şimdi bu tiplerin özelliklerini sayıyorum sonra ben de ''ekşiciyim ama ben bunların hiçbirisini yapmadım'' diye gelmeyin. Benim size lafım yok bu tiplere lafım var:

*Hiçbir baltaya sap olamamışlar ve kendisinde bulunmayan özellikleri başkalarından görünce oraya buraya saldırmaları kudurmaları.
    *Bilgisayar başında karpuz yetiştirmeleri (siz anladınız onu) Bir futboldan bahsederler, bir yandan siyaset yaparlar yorum yapmadıkları bilmedikleri şey yoktur. Çok yeteneklidirler(!) kendileri.
    *Hiçbir şeyi beğenmeme diye timleri de var 24 saat görev başındalar.
    *Klavye başında methiyeler düzüp, naralar atanları alsan karşına veya topluluk önüne çıkarsan ''hedeödödöd'' diye tepki verirler.
    *Cinsiyetçilik baş tutar bunlarda. Erkeği bir ayrı kadını feministtir.
    *Kendi görüşünden olmayanlara tahammülleri yoktur asla. Küfre, hakarete boğarlar sizi
    *İnsanları siyasi görüşüne göre yargılarlar. x kişisi diyelim y işinde çok başarılı bir ünlü eğer siyasi görüşü kendilerine göre uygun değilse yerden yere vururlar.
    *Hiç bilmedikleri konu hakkında öyle konuşurlar ki sanırsın o işin üstadılar.
    *İmla, yazım kurallarına dikkat ederler sağolsunlar ama yabancı kelime kullanmadan da ''entry'' giremezler.
    *İnsanları yediklerine, içtiklerine, giydiklerine göre yargılarlar. Yargılamada üstlerine yoktur sanırsın hepsi birer yargıç! (Gerçi çoğu kendisini öyle sanıyor) bkz: elma yiyecek kadar varoş bir insan olmak bkz: arabasız erkeğin sevgili edinme çabası gibi yüzlerce düşük ıq'lu entryler açmışlardır. Bazen görünce troll olmalılar diyorum yoksa başka açıklaması olamaz.

Velhasılkelam ülkeye faydası dokunmayan, bencillerdir ve ülkede kim yararlı bir iş yapıyorsa onun önünü kesmeye çalışırlar. Klavye delikanlılığının bu tiplerden türediğini düşünüyorum.
    Ayrıca ekşi sözlük tüm parazitlere rağmen çok güzel işlere de imza atmaktadırlar. Onların hakkının yenilmesini istemem. Hatta geçen lösemi hastalığı olan bir çocuğa sırf moral vermek için çocuğun yotube hesabına abone olup güzel yorumlar yaptılar sırf moral olsun diye. Bazen de haksızlık gibi durumlarda toplanıp sesini duyururlar. İşte böyle de güzel insanları barındırır ama maalesef işte yeni türeyen parazitler yüzünden itici gelmektedir bana. Ama ne kadar itici olursa olsun böyle zıt tabanlı bir ağın olması bir avantajdır. Yoksa ülkede olanları eleştirecek kral çıplak diyecek başka kimseler yok. Ama haddini bilerek karşındaki kişinin de insan olduğunu düşünerek(!) eleştirmek lazım. Artık bu durum ihlal edildiğinden gözüme çok itici gelmeye başladı. (Bu yazdıklarımı görsünler asla affetmezler yargıçları basarlar hakareti.

Not: Avatar, ironiyi anlayana artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eder_Zaha -- 19 Mart 2017; 22:8:1 >

• Okumayın ekşi zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Baba Konu

Okumayın ekşi zebani

Espri anlayışını beğendim. Tuttum seni.

Orijinalden alıntı: Eder_Zaha

quote:

Okumayın ekşi zebani

Iyi tut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Eder_Zaha

quote:

Okumayın ekşi zebani

Dikkatli tut hocam ele avuca sığmam

Orası öyle de o hava gittikçe kötü kokmaya başladı
    Daha Fazla Göster
  • söylemek istediklerimi dile getirmişsin teşekkürler

ayrıca bunların içinde çok fazla terörist vardır. bildiğin terörist yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 19 Mart 2017; 21:51:26 >
    O kadarını bilmiyorum ama bazen benim gözüme de öyle geliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eder_Zaha -- 19 Mart 2017; 21:54:5 >
  • Lan bi konuları vardı yurtdışıyla ilgili bi konuydu. Yorum yazanların hepsini gittikleri ülkedeki vatandaşlar Türke benzetmiyolar mış da yok slav ırkındansın sen diyolarmış,şöyle güzelsin böyle güzelsin aksanının çok iyi. Ulan bir övüyolar bir övüyolar kendilerini.

Haber takip etmek için bakıyodum ara sıra ona da bakmıyorum. Haberle ilgili bilgi yerine 3-5 i hariç hepsi umarım kimseye bişey olmamıştır,umarım geçer umarım kötü bişey yoktur hep bu yorumlar. Lan bırak da haberle ilgili bilgisi olan yazsın al iyi niyetini öteye git biraz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.