[bandt]Arkadaslar eksısozluge ısteyen herkes uye olamıyomu? sadece bellı zamanlardamı uye alıolar bır arkadas bole dıyıp duruyoda dedım bunu ben [pray]forumumun yuce ınsanlarına [pray]bır danısayım onlar bılırler herseyın en dogrusunu.[pray][bgstr]
Eskiden uye aliyordular fakat eskiden bu kadar buyuk degildi kimse sallamiyordu uye limiti doldu ve simdi uye almiyor bakalim ne olacak :)
19 Mayıs 2004'ten beri üye alımı açık. Ama her an kapanabilir.
Ben de uye oldum. En az 10 tane kelime/kavrama ozene bezene cevap da yazdim. Hicbir cevap gelmedi 1 aydir. Yalniz sunu farkettim; site icindeki tanimlamalarin cogunda alayci ve gayri ahlaki bir tutum var. Yazdiklariniz bu formata uymazsa zor yayinlanir... Bu forum gibi baska bir forumda, "veriln karmasik sifreyi neden degistiremiyorum" diye bir soru sormustum. O forumda, cok iyi biliyorum ki "eksi sozluk"un A takimindan adamlar da var. Bir tanesi beni kucumser tarzda bir cevap yazdi. "Bunu daha once filanca (7 sayfalik) topicte cevapladik. Arastirmaya inanan birinin once oraya bakmasi daha akillica olmaz miydi? Eminimki caylak oldugunuz sure icinde EksiSozluk'ten 'arastirmaya inan' seklinde mesajlar alacaksiniz" dedi. Ben de cevaben "E ne yapalim iste eksi sozluk bazen boyle akilsiz ve arastirmaya inanmayanlari da aralarina alabiliyor" demistim. Sonra tahmin ettigim gibi bir baktim, isim ve sifrem yok olmus. Giris yapamadim. Kendilerini bir b.k sanan burnu buyuk cok adam var orada... Ben sahsen Eksi Sozluk'ten esinlenerek sunu dusundum; Eger php, asp vs. den anlayan biri olsaydim, gercek anlamda ciddi bir sozluk icin site hazirlardim. Giris yapanlar, istedikleri kelime hakkinda onceden yazilmamis yorumlari, etraflarinda gordukleri kullanimlari v.s. yazarlardi. Bu sitenin kontrolorleri arasinda edebiyatcilar vs. olurdu. Bu yolla 10 yil icinde dehset buyuklukte bir sozluk olusurdu. TDK bile bu sozlugu ciddiye alir, adeta bir "Tarama Katalogu" haline gelirdi...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RICHY</i> <br />ekşi sözlük üye alımı şu anda açık, 1 aydır bekliyoruz üyeliğimizin onaylanmasını.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> E-mail adresi olarak hotmail verirsen nedenini bilmiyorum aktivasyon gelmiyor. Mynet verdim ona gekdi hemen...
aktivasyon ayrı, yazarlık onayı ayrı şey.
seneye gelir meraklanmayın[bgdnc2]
ben 6. nesil yazarıyım buna gülerim işte acharad
benim gelmedi daha mehmet
nedir nette 1000 tane kabul görmüş entrym var ve bu herifler beni inat ve ısrarla ekşi sözlükte çaylak olarak tutuyorlar ve asıl sinirlendiğim konu bazı yerlerde stand açıp sorgusuz sualsiz yazar alıyorlar...
bu arada çaylak olarak 70 adet entrym var
quote:
Orjinalden alıntı: esiksbir
nedir nette 1000 tane kabul görmüş entrym var ve bu herifler beni inat ve ısrarla ekşi sözlükte çaylak olarak tutuyorlar ve asıl sinirlendiğim konu bazı yerlerde stand açıp sorgusuz sualsiz yazar alıyorlar...
Benim de nedir net'te 1000'in üzerinde entrym var ama hala çaylağız. Referans bulmak lazım. Yoksa sıra gelmez.
nedir.net te de mi çaylak olayı var, aaaaa
Yok be oradaki çaylaklık hemen kalkıyor. 10 entry sonra alıyorlar.
olayı çözdüm baba benim yurtdışında yaşayan psikopat hacker arkadaşlarım var ekşi sözlüğü 7.000 usd ye kapatabiliriz