Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ekşi Sözlük'de Donanımhaber'le Dalga Geçiliyor...İçeri....

• İyi dokundurmuş lafı
  • e yani?
  • Saldıralım.
  • verildi
  • Who cares ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

Who cares ?

oouww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklılar. Konu dışı bölümü tam bir çocuk yuvasına döndü. Saçma sapan başlıklar, daha da saçma mesajlar... İnci sözlükten pek farkı kalmadı konu dışı bölümünün. Allah'tan Konu dışı özel bölümü açıldı da biraz daha seviyeli muhabbetler edebiliyoruz.
  • bende ekşizözlük kıl sözlük yün sözlük gibi yerleri neden bu kadar ciddiye alırlar onu anlamıyorum.bir ara büyük paralara üyelikler satıldığını falan duydum ne kadar doğru bilmem.
    nedir yani yanu sanal nihayetinde,bilgisayarı kapattımı bitti gitti neden bu kadar ciddiye alırsınız bunları?ilginç...
  • Kedi, ciğer...

Forumu hâlâ takip ediyorlar. Burada muhakkak ki kuyruk acısı yaşamışlar. Bir haksızlık yapmışlar ve ceza almışlar. Bunu hazmedememişler. Ayrıcalık mı ümit etmişler bilemem. Ama kendi kendilerine yenilmiş olmalılar.
    Burada nefret kusmalarına izin verilmeyince de zehirlerini bulabildikleri her ortamda akıtmışlar.

Genel başlığı da baktım. Meyveli ağacı taşlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Kedi, ciğer...

Forumu hâlâ takip ediyorlar. Burada muhakkak ki kuyruk acısı yaşamışlar. Bir haksızlık yapmışlar ve ceza almışlar. Bunu hazmedememişler. Ayrıcalık mı ümit etmişler bilemem. Ama kendi kendilerine yenilmiş olmalılar.
    Burada nefret kusmalarına izin verilmeyince de zehirlerini bulabildikleri her ortamda akıtmışlar.

Genel başlığı da baktım. Meyveli ağacı taşlarlar.

hocam bardağınız geldimi geldiyse ss li bir inceleme bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

Haklılar. Konu dışı bölümü tam bir çocuk yuvasına döndü. Saçma sapan başlıklar, daha da saçma mesajlar... İnci sözlükten pek farkı kalmadı konu dışı bölümünün. Allah'tan Konu dışı özel bölümü açıldı da biraz daha seviyeli muhabbetler edebiliyoruz.

Hala niye konu dısındasın o zaman bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 21 Temmuz 2010; 15:24:14 >
  • Aslında pek de haksız sayılmazlar.

Gün geçtikçe Konu Dışı bölümündeki kültür yozlaşması,saygısızlık,sokak ağzıyla konuşmalar,her açılan konuda bir fail yaratma çabası vs.. artıyor.

Bunun sebebini internetin yaygınlaşmasına ve eski itibarını yitirmesine bağlıyorum.

Eskiden bir konu açıldığında tam bir sayfa yorum gördüğüm olurdu.Forumda yardım isteyenlere yardımcı olmak için saatlerini harcayan arkadaşlar vardı.Ama şimdi yardım etmek yerine nasıl küçük düşürürüm diye çabalıyorlar.Sosyal hayattaki ezikliklerini bir nick vasıtasıyla forumda gerçekleştiriyorlar.Bunun sonucu biraz eğleniyor ve kendilerine güveni tazeleniyor (akılları sıra).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

quote:

Haklılar. Konu dışı bölümü tam bir çocuk yuvasına döndü. Saçma sapan başlıklar, daha da saçma mesajlar... İnci sözlükten pek farkı kalmadı konu dışı bölümünün. Allah'tan Konu dışı özel bölümü açıldı da biraz daha seviyeli muhabbetler edebiliyoruz.

Aferin, Şimdi amcalara pipinizi gösterin.

Bahsetmek istediğim buydu. Esprinin yeri ve zamanı var. Espri bu zamanlara oturtuldu mu gerçekten komik oluyor konu dışı bölümünde. Ama gel gör ki, senin gibi insanlar bir konunun içine etmek için yaratılmış sanki. Hoş siz de haklısınız, doğru düzgün başlık açan da yok ki. "Kaynıma kaydım ne yapmam gerekiyor" tarzında başlıklar açılırsa "Konu Dışı", "Donanım Haber" adını kirletir. Bu bir gerçek, kimse kusura bakmasın. Söylediklerimi de herkes üstüne alınmasın. Gerçekten çok saygıdeğer insanlar da var burada.

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Belki kayda değer bir şeye rastlarım diye.

• quote:

quote:

konu dışı babanın mülkiyetinde mi? sorunun cevabı çok basit: sizin gibilere bırakmamak için

• 2007deki fake patlamasında bile daha seviyeliydi forum
  • forumun coluk cocuk kaynadıgı dogru heleki bazı yormları ve konuları okudukca
  • Bir ara okumuştum yorumları

şu yoruma katılmamak elde değildi

quote:

# otomobil bölümünde volkswagene özellikle de passata, konsol bölümünde ps3e, pc oyunları bölümünde crysise, futbol bölümünde hernangi bir takıma, konu dışında sagopa kajmere laf söyleyene dalıyorlar. denemek isteyen buyursun.

Ve alexa.com a göre Türkiyede DH 25 inci sırada Ekşi 26 ncı sırada

Hatırlıyorum geçen sene Dh 27 falandı ekşi 23. sıradaydı...

Son mesajlara baktım DH nin yıllık reklam gelirinin 1.5 Milyon TL olduğu söylenmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

quote:

quote:

konu dışı babanın mülkiyetinde mi? sorunun cevabı çok basit: sizin gibilere bırakmamak için

Sakin ol yiğen

• ne zaman dalıyoz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.