Eminim gelecekte beğenmeyerek daha fazlasını kazanacaklardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekşi Sözlük'de 8,000 TL maaşı beğenmiyorlar! (7. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: scapegoat111Evet dindar ve ahlaksız adam süper ikili bi arada konu sahibi teşekkürler.
İnsanları tanımadan iftira atarak yaftalamak çok günah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneBeğenmeyenlerin çoğu o parayı hayatlarında göremeyecek kadar vasıfsız insanlar. Boş beleş laf yazmışlar.
Alıntıları GösterEl yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış ya o hesap
Arkadaş kendini Ali Koç zannediyor internette herkes sallama ama onun yazdıklarının hepsi gerçek
quote:
Orijinalden alıntı: ayhand28Tr şartlarında 8k iyi bir para değil. Açlık sınırında
Kaç kişi kazanıyor peki?
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonBir şeyi göz ardı ediyorsunuz gelir arttıkça hayat standardı yükselir. Daha pahalı evlerde oturup daha pahalı arabalara binersin . Bu her zaman böyle olmuştur . İstisnalar kaideyi bozmaz. Bizim halka aylık 100 binde versen geçinemez çünkü her zaman daha pahalisini ve lüksünü isteriz. Bunu göz ardı etmeyin .
Alıntıları GösterAynen katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneHer akşam karides falan yiyorsunuz herhalde?
Alıntıları GösterYa off arkadaş bir uza ya. Memleketten gram haberiniz yok sizin.
Et olmuş 70 lira. He arkadaş her gün karides buzlu badem yiyoruz biz. Babasının evinden çıkmayan ergen olduğun nasıl belli senin birader.
-
quote:
Orijinalden alıntı: An Idiot AbroadAdamlar haklı. 8000₺ para mı sanıyorsunuz siz? Ben bu yaz ailemle Türkiye’ye 1.5 aylık tatile geldiğimde her hafta o kadar harcıyorduk. Tabi coronalı plaj isterseniz bu tatilin tamamını 8000₺’ye yapabilirsiniz.
Edit: Şükür etmek insanın potansiyelini limitler. Konu sahibi gibi 8000₺’ye imrenirsiniz sonra. Ben hayatımda 1 kere bile şükretmedim. Çok iyi haldeyim.
Aynen katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: intercityfirm1895Şükretmek lazımmış. Böyle şükür muhabbetiyle güdüyorsunuz milleti. Kafir falan yazmış bir de. Ne güzel insanlar azıcık düzgün bir hayat yaşamak istiyor diye kafir, vatan haini falan oluyor ülkede.
Bu ülkede adamakıllı yaşamak istiyorsan alman gereken minimum maaş 6-7 bin lira. O nedenle 8 bin liraya az diyorsa biri bence çok da haksız değil. 8000 lira 1000 dolar yapıyor ya sen kime ne anlatıyorsun.
Eminim bu şükürsüzlük ile daha fazlasını kazanacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia1008 dolar yapıyor. Ortalama bir hayat sürersin ancak çok iyi para değil. Zaten bu ülkede kaç kişi ortalama bir hayat sürebiliyor sıkıntı orada.
Tamam işte bu parayı beğenmemek saçma.
Şükür etmek kandırılan insanların işidir. Bu ekonomide 8 bin tl maaş para değil.
-
8 bin liraya burun kıvıranları haftanın 6 günü günde 12 saat çalışıp aylık 4.300 lira maaş almaya davet ediyorum birde bunun tadına bir baksınlar. Günde iki saatte yolda geçiyor ediyor günlük 14 saat. Ülkedeki çalışan nüfusun yarısından fazlası asgari ücrete çalışıyor. Bir kısmıda asgarinin 100-500 üstüne çalışıyor. Bu ülkede kaç kişi 8 bin lira alıyormuş ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 9 Ekim 2020; 16:3:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdamEdirneyi geçtiğin zaman 855 euro yapıyor, tek başına yaşıyorsan belki bir nebze geçinebilirsin ancak yurt dışına çıktığın an ülkenin fakirliğini çok derinden hissedersin. Artık fakir bir ülkeyiz, ekonomimiz pik yaptı ama dibe, birilerinin dediği gibi tavana değil.
Burası Türkiye ama Avrupa değil. 🇹🇷
quote:
Orijinalden alıntı: D-AssaultEvin kiraysa, 1 tane araban ve 2 tane çocuğun varsa. Ancak hayatını sürdürürsün o paraya. Ne tatil, ne dışarıda restoranda yemek yemek, ne yeni ev-araba almak....Hepsini unut.
Abartmayın bence.
quote:
Orijinalden alıntı: AnadoluEfesAy'da 480.000tl kazanıyorum geçinemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: spongebob35
Hepsi çok kazaniyor ya sürekli internettte vakit geçiriyor. İşsiz güçsüz tipler iskembeden sallıyorBu yüzden o paraları da beğenmiyorlar.
Hala ekşi sözlüğü boykot etmeyen kaldı mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mert--Bu ne öz güven aslanım küçük dağları sen mi yarattın.Herkese posta koyuyorsun
Gerçekleri buradan okuyunca insanlara öyle geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ReanimateBeyler millete asgari ücreti dayattılar dünyanın hiçbir ülkesinde kimse asgari ücret kazanmıyor . hep üstünde alırlar asgari ücret insanlar sömürülmesin diye devletin belirlediği taban işçilik ücreti . Ama türkiye de asgari ücret işçi maaşına dönmüş.Gelen büyük göç en büyük etken diye düşünüyorum yerli halk çalışmak istemiyor ama Düzensiz gelen göç yüzünden bu insanlar bu fiyatlara veya daha altına çalıştırıabiliyolar.Ayrıca bu kaçaklar için herhangi bir SSK vs ödenmiyor buda sisteme zarar veriyor. Rusyada asgari ücret 250 dolar dı ama 250 dolara çalıştıracak adam bulamazsın 500 600 dolar dan başlıyor işe göre bu da dip .
2010 öncesi öyle idi. Devir değişti.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
8000 TL para mı? Neyine yeter, tek kisiysen bir seyler satin almiyorsan ve evin varsa belki.İşte onu da bulamıyorlar ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X